Înțeleg că doamna cu postarea de mai jos este ceva asistentă medicală printr-un spital din România anului 2020. Chestie care n-o împiedică să aplice bolnavilor tratamente cu uleiurile esențiale pe care le promovează în viața dumneaei privată.

Despre această postare zic:

Salutare ! Ma aflu in tura de noapte, o pacienta suna, manifestand o tuse seaca in reprize … sa sun medicul??? Nee…sa ii dau ceva chimic??nee…si ma duc la brelogul care il port cu mine, nu am peppermint(menta) si zic cu voce tare,pacat nu am menta la mine….colega de langa mine spune ca are ea, sticluta din imagine facuta ei cadou de catre mine. Ma duc ii pun pacientei(femeii) 2 picaturi in palme,inhaleaza,a ajutat-o! Bucurie mare! I-am pus o picatura si in sticla cu apa! Bucurie mare -n sufletul meu pentru aceasta experienta,care a venit ca o surpriza pentru mine!

#lovedoTerra,i love myself! 💜

#peppermint #tuseseaca

Multa sanatate ! 💙💙💙

Scrisul agramat îi aparține autoarei, nu mie, că postarea e luată cu copy/paste de pe un grup de Facebook care are ca scop promovarea uleiurilor esențiale și medicina holistică, pe numele lui doNectar – nectar pentru trup si suflet.

Să ne înțelegem, ce fac cetățenii de pe grupul ăsta de mare angajament mă lasă complet rece. Din partea mea, pot să promoveze și eliberarea râmelor sau credința în noua biserică a mucilor verzi, e fix treaba lor. La fel cum nu mă interesează nici ce face doamna asistentă Larisa Cioclu (doamna cu postarea) în viața ei particulară. Poate să creadă în Pământul hexagonal și în puterea vindecătoare a muștelor de căcat (alea verzi, lucioase), că mi se fâlfâie.

În schimb, mă interesează foarte tare ce face doamna asistentă Cioclu după ce intră pe poarta spitalului, moment din care are pe mâini viața unor oameni, prin urmare ar cam trebui să-și vâre toate credințele personale în fund și să cam facă ce zice fișa postului, că pentru asta a fost angajată. Nu cred că a întrebat-o nimeni la interviul de angajare dacă e ok să tratezi cu uleiuri esențiale bolnavii cu insuficiențe respiratorii sau ce-o fi avut omul ăla.

Nu știu cum gândiți voi, dar pe mine m-ar interesa foarte tare să știu că, dacă e să ajung prin vreo secție de spital, nu ajung pe mâna unei asistente care nu crede în vaccinuri, în schimb crede foarte tare în puterea vindecătoare a gândurilor pozitive, tratează bolnavii cu uleiuri esențiale DoTerra și mai e și fan Olivia Steer. Iar toate chestiile astea, să știți că nu le-am inventat eu, le poate vedea oricine îi accesează profilul de Facebook, inclusiv conducerea spitalului unde-și tratează dumneaei bolnavii prin puterea gândurilor pozitive și a uleiurilor esențiale. Sau autoritățile statului român.

Chiar, cum ar fi să ajungă articolul ăsta la conducerea spitalului în care lucrează doamna? Nu de alta, dar de pe profilul dumneaei n-am reușit să aflu care e spitalul și m-ar interesa foarte tare să aflu părerea șefilor de pe acolo. Pe voi nu?

P.S. Aici o aveți pe doamna asistentă făcându-și un selfie, cu sticluța vindecătoare în mână.