După o lungă și matură chibzuință, urmată de niște discuții la fel de mature și de chibzuite, de comun acord cu regina fashion-ului, s-a votat în unanimitate că izolarea nu mai poate continua în acest fel. Și aici mă refer la faptul că practic la noi în casă se gătește șapte zile din șapte. Treabă care, oricât de cool și pe trend ar putea părea din exterior, văzută de aici, de la fața locului, își cam pierde complet doza de coolness. Că una e să gatești pentru că așa ai tu chef în ziua aia, și alta e s-o faci pentru că „trebuie”. Știți, vestita „ce mai gătim și astăzi?” sună bine doar când e rostită cu intonație pozitivă.

Așa că, după cum ziceam, cu unanimitate de voturi, fără nicio abținere, s-a hotărât ca măcar o zi pe săptămână, dacă nu chiar două (încă se mai discută), să comandăm mâncare de la una dintre cârciumile prin care adăstam odinioară sau prin care ne-am fi dorit să mergem, dar n-am apucat încă. Și uite așa, pălim necruțător doi iepuri cu aceeași lovitură. În sensul că ajutăm și industria de profil să treacă peste perioada asta și păstrăm pacea și armonia în cuplu.

Acestea fiind zise, ca un cap de familie adevărat, am luat taurul de coarne și-am anunțat-o hotărât: „lasă, dragă, că mă uit eu ce să comand și vă fac surpriză”. Doar că, după cum știm cu toții, lucrurile nu sunt niciodată așa simple cum par. M-am tot hotărât și m-am tot răzgândit de atâtea ori ce vreau să comand, că până la urmă m-am gândit să fac altfel.

Ia ziceți-i voi lu’ fratele vostru ce să aleagă dintre cele de mai jos și vă promit iau exact ce-ați ales voi. Serios, o să stau și-o să număr voturile, iar dacă cumva iese balotaj, dau eu cu banul între cele două care au ieșit.

1) Maroc sau L’Americano, de la Balls?

2) Porchetta sau kebab, de la Nicolai?

3) Paella sau puiul Matei, de la Voilà?

Promit solemn, pe cuvânt de pionier, că ce-mi ziceți voi, aia comand. De fapt, ce s-o mai lungim, fac poze când vine comanda și pun aici, ca să n-avem vorbe.

Deci, ce #MancareDeSuflet sa comande fratele vostru?