Au ieșit antivaxerii să protesteze împotriva legii vacinării obligatorii, pentru că atât pot ei și atât îi duce capul.

Habar nu aveți cât m-aș bucura să treacă legea, deși mă enervează teribil că prevede și-un sistem de avertismente. Eu le-aș fi dat direct amendă de minim 10.000 de lei părinților, din prima, fără discuții. Nu vrei să-ți vaccinezi copilul? Perfect, jbam, ia de-aici amendă. După care îi chem și a doua zi. Tot nu vreți? Buuun, încă 10.000. Și tot așa în fiecare zi, că dacă treci de mai multe ori pe roșu cu mașina, nu-ți dă niciun polițist avertisment, îți iei amendă de fiecare dată.

În rest, dacă nu e vorba despre copii, îi susțin sută la sută. Ba chiar, dacă aș fi în locul autorităților, când le-aș da amenda, i-aș băga pe toți într-o bază de date cu specificația „antivaxer”.

După care, dacă doamne ferește ar începe vreo pandemie cu o rată de mortalitate imensă, (cum ar fi, dau și eu exemplu la întâmplare, un coronavirus modificat) pandemie pentru care ar exista și vaccinul salvator, i-aș chema încolonați, unul câte unul, să-i întreb dacă sunt de acord sa-i vaccinez ca să n-o mierlească, punându-i să completeze un formular unde trebuie să răspundă la întrebări de genul:

„Sunteți de acord să vă injectăm în corp substanțe care contravin principiilor dumneavoastră de viață?”

Abia după ce-ar răspunde cu DA și-ar completa nume și prenume în clar plus semnătură, le-aș administra vaccinul, la pachet cu un șpiț în cur fiecăruia. Tare, ca în curtea școlii. Iar la privirile lor uimite, aș servi și explicația:

– Ca să nu mai manâcați căcat altădată!

Ce, aveți impresia că n-ar semna și n-ar accepta vaccinul, pentru că ei sunt niște luptători care mai degrabă ar muri decât să se lase învinși de sistem?

Well, e foarte ușor să fii antivaxer când stai la tine în fotoliu și te uiți la documentare cretine despre conspirațiile big-pharma și Pământul plat, dar e muuult mai dificil să faci pe șmecherul când ești în pericol să te cari spre Veșnicele Plaiuri ale Vânătorii, iar singurul lucru care te poate salva e un vaccin inventat de netrebnicii ăia care-ți vor răul.

Dar, din păcate, ăsta e doar un vis frumos, în trista realitate care ne înconjoară, idioții ăștia vor face în continuare tot posibilul să nu-și vaccineze copiii. Pentru că, nu-i așa, poliomelita n-a existat niciodată, e tot un complot big-pharma, și singurele lucruri care ne pot salva cu adevărat sunt infuzia de tătăneasă, uleiurile esențiale, bicarbonatul de sodiu și mămăliga vârtoasă. Atât, prieteni, restul e vânare de vânt.

Plm