Astăzi acest blog împlinește șapte ani. Cei șapte ani de acasă, cum ar veni.

Dacă e să trag linie după tot timpul ăsta, nu pot decât să mă felicit încă o dată pentru inspirația de a-i fi trimis lui Cetin email-ul despre slăbit și să-i mulțumesc că l-a publicat. Pentru că, dacă nu vedeam reacțiile de la el, nu cred că mi-ar fi trecut niciodată prin cap năstrușnicul gând „cum ar fi să am și eu blog?”. Iar de-aici până la celebritate, practic, n-a mai fost decât un pas. 😀

Trecând peste orice glumă, este de departe cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată și pot spune încă o dată că datorită lui am trăit experiențe la care nici măcar n-aș fi îndrăznit să visez, datorită lui mi-am schimbat jobul cu ceva ce-mi doream cu adevărat să fac, datorită lui am cunoscut extrem de mulți oameni și tot datorită lui am strâns aici una dintre cele mai mișto comunități din online: VOI. Păi ce-mi puteam dori mai mult de la această viață?

Și dacă tot a venit vorba despre comunități, sunt extrem de curios dacă mai e pe aici cineva care citea blogul ăsta și acum șapte ani. Sau, dacă nu mai e nimeni dintre cei de pe atunci, mai țineți minte cam de pe când ați început să citiți?