Băi, mie îmi place ideea asta pe care a avut-o eMAG-ul. Ia fiți atenți aici:
Comanzi la orice oră produse mici sau medii de pe eMAG, iar dacă nu-ți ajung până a doua zi, primești livrare gratuită la orice comandă pe care o faci, până la finalul lui 2020.

Practic ți se promite livrarea a doua zi, chiar și în weekend, iar dacă cumva nu-ți primești coletul când ți-a fost promis, poftim, ai livrare gratuită tot anul.

Înțeleg că deocamdată treaba asta e valabilă doar pentru București, unde eMAG-ul a și investit mult în sistemele de livrare, dar tot mi se pare foarte tare. Știți despre punctele de ridicare de la Poștă sau despre easybox-uri, da? Eu nu mi-am mai comandat decât cu ridicare din easybox, de când au instalat unul chiar lângă megaimaju’ din Piața Victoriei.

Nu e cazul campaniei despre care vorbim, care se adresează exclusiv celor ce comandă prin curier, și tocmai de-asta cred eu că e tare. Într-un oraș care se confruntă din plin cu incapacitatea transportatorilor de a face față cu livrarea la timp a comenzilor, să oferi ceva care transformă nemulțumirea unui client în bucuria că a câștigat ceva care valorează mai mult, mi se pare foarte tare.

Așa că, dacă aveți de comandat de pe eMAG ceva produse mici sau medii, io zic s-o faceți zielele astea (până pe 20 ianuarie când se termină campania) și să vă rugați să nu vă vină produsele a doua zi.

Ah, atenție, trebuie să vă asigurați că produsele respective sunt în stoc și că sunt vândute chiar de către eMAG, nu de partenerii din marketplace. Cam asta ar fi tot ce aveți de făcut, dar dacă vreți să știți toate detaliile campaniei, aruncați un ochi aici.

Gata, sper că v-am fost de folos și astăzi.