5,712 cititori

Scurt tratat de macroeconomie și sex

La mine în cartier s-a deschis un studio de videochat și brusc toată strada s-a transformat în showroom auto, nivelul de trai al zonei și indicele de bunăstare al populației crescând practic peste noapte (și peste zi, că fetele lucrează în trei schimburi, ca la uzină, pe vremuri). Creștere reală, de altfel, cu PIB și tot ce trebuie, pe care poți s-o constați cu ochiul liber, pentru că acum golf 7 e cam cea mai răpciugoasă mașină de pe stradă. Mă rog, dacă nu punem la socoteală și mașinile noastre, ale celor care stăteam deja aici.

Să vezi ce-or să sară prețurile la chirii acum, când or scrie agenții imobiliari în prezentările apartamentelor: “la cinci minute de metrou și la treizeci de secunde de depozitul de pixdă”.

După chirii vor crește și prețurile la adevăratul indicator al economiei de piață: shaorma de la Budapesta. Iar de aici încolo mai este doar un pas până vor exploda toate prețurile din zonă. Și toate astea de la un banal studio de videochat.

Ei, dar cum stăteam io pe balcon ieri, la cafeaua de dimineață, și mă uitam la fete cum se chinuie sa parcheze, am avut o revelație, ACEA revelație. Practic am înțeles ce avem de făcut dacă vrem să creștem economia în țara asta: să ne transformăm într-un imens studio de videochat. Internet de mare viteză avem și-n ultimul cătun, mai rămâne să instalăm camere și-or să curgă banii pentru sex din toată lumea. Încasăm la livrare, cashflow-ul e asigurat, PIB-ul sare în aer, nivelul de trai urcă la cer, bugetul statului o să fie excedentar, ce să mai, toți românii vor fi bogați și fericiți.

Dacă stai să te gândești bine, tot așa a încercat și guvernarea psd să facă economia să duduie, doar că ăștia au înțeles greșit principiul de funcționare. În sensul că ei ne fut, dar tot noi plătim pentru sex. Ceea ce, după cum puteți constata uitându-vă în jur, este complet greșit din punct de vedere economic. Și micro, și macro.

sursa foto

75 de păreri la “Scurt tratat de macroeconomie și sex

 1. Sunt curioasă ce părere are domnul ÎNCĂ prodecan despre asta.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 7

  • @Gabil eu sunt curios ce părere are @Tudor despre asta! E mai la îndemâna decât prodecanul!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 8

  • @Baghera , presupun că așa e corect scris, nu cu majuscule în interiorul cuvântului.Nu știu de unde moda asta cu scrisul astfel, probabil că vrei să ieși în evidență, habar nu am, mie îmi pare tare aiurea .Nu știu de ce ești curios ce părere am eu despre un studio de videochat, mă lasă rece masturbarea în fața unui ecran, dacă pe tine te tentează, problema ta.
   Masturbare plăcută!

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 9

  • Îndemânaticilor 😜 … ce vă mai place … șhaorma 🤣 cu dă toate.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 6

  • @Tudor nu stiu de unde până unde, ai tras tu concluzia că prin simplul fapt că eu îmi scriu numele altfel, manifest o dorință puternică spre epatare! În fine nimeni nu este perfect!
   Mă interesa părerea ta dar nu la subiectul acesta, ci mai tare mă interesa părerea ta, despre subiectul de ieri, unul ce avea legătură cu domeniul subiectelor pe care tu le abordezi. Adică părerea unuia mai avizat ca mine, a unui practicant, asta deoarece ai ales să eviți subiectul atunci când nu îți convine!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 16 Thumb down 22

  • 1 Numele ales și modul în care înțelegi să-l scrii aici ma duce cu gândul la ăia care aveau tatuat cu ac și mină de pix -MARICICA 1973- plus o inimă străpunsă de săgeată. Sau aia de-si botează copiii Vandam.În fine, problema ta.

   2 Nu Ințeleg ce legătură am eu cu subiectul de ieri, nu abordez subiecte cu violuri sau alte grozavii. Ce face sau ce crede individul în cauză e strict părerea lui, a mă întreba pe mine ce cred despre ce a zis respectivul e ca și cum te-aș întreba de ce la Vaslui unul care n-are nici o legatură cu biserica si-a violat vecina de 80 de ani. Pentru că între el și tine este exact aceeași legătura ca între mine si cretinul ăla., eu și el aparținem cultului ortodox, tu și violatorul sunteți atei.
   Lămurit ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 10

  • @Tudor,
   Dar chiar așa, BaGheRa are dreptate. Voi ăștia creștinii practicanți, apăreți aici ca să băgați bățul prin gard? Sau cum?
   Ne plimbi cu ursul prin Vaslui, pe la Tatoo, dar ca de obicei nimic concret, doar vorbe, că la asta sunteți maeștri. Știți de toate, sunteți beton la teorie, de la avorturi, la violuri, la draci, cazane și iad, în orice excelați, mai ales dacă habar nu aveți concret despre subiect, dar dacă e să vă acoperiți unul pe altul, o faceți cu mare artă. Ce c@cat încerci să acoperi, că pute de la o poștă. Pomohaci și alți ratați înguști la minte, niște primitivi care fac/vorbesc tâmpenii cum rar mi-a fost dat să aud. Și tu o dai cotită … tu cu ăla sunteți ortodocși. I-auzi brâul, trece râul. Sunteți grețoși de mi se face silă.
   Auzi: “eu și el aparținem cultului ortodox, tu și violatorul sunteți atei.” Hai s.ctir!

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • @Tudor prin faptul că te legi de felul în care este scris un nume până la a da niste exemple prost alese mă face să cred că dai dovadă de prostie deși prost nu ești.
   Analogiile pe care le faci mă fac să cred că am de a face cu un copil răsfățat care aude glume răsuflate de la părinți și vine și le prezintă copiilor de la bloc.
   Să explic puțin pe înțelesul tău, despre ăia de care aduci tu aminte cu Maricica se spune în perioada comunistă că doar cei care erau la pușcărie și marinarii își făceau astfel de tatuaje. Apoi eu nu îmi aduc aminte să fi pomenit nici că am fost la pușcărie nici că am fost plecat pe vapor.
   Aduci aminte de cei care își botează copii Vandam. În cazul în care nu știi ce înseamnă cuvântul “epata” te rog să consulți dictionarul. E la un click distanță! Nu-i nimic nici ăia care își botează copii Vandam nu știu, dar măcar ăia săracii nu au avut șansa să se ducă la școală.
   2. Faptul că nu cred în modul în care este gestionată biserica ca instituție nu mă face ateu. Iar ai presupus prost, cum o faci cu fiecare dintre cei cu care intri în contact. Tu îmi spui că unu de 80 de ani și-a violat vecina, și eu te-aș întreba cu ce? Și de unde naiba știi tu că moșul este ateu? Iar presupui! Văd că din păcate cam tot ce afirmi se bazează doar pe presupuneri.
   Să îti spun pe șleau că văd că o dai în diverse și te dai balenă în găleată încercând să fi nostim. Ce părere ai de ce zice popa ăsta, dacă ar fi duhovnicul tău, gândindu-te că îți predică căcatul pe care l-a scos pe gură într-una din slujbele pe care le ține. Faci ce zice popa sau ce face popa? L-ai mai urma spiritual știind că ce spune este o idioțenie? Crezi această tâmpenie…? Simplu și la obiect. Hai că poți, nu e greu deloc.
   Sper că vei da un răspuns clar și nu vei presupune că mi-a lipsit laptele matern…🤬🤬🤬🤬😁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 25 Thumb down 25

  • @BaGheRa,
   Mai bine bem o bere, aștia sunt prea complecși, trăiesc printre ozn-uri. Habar nu am ce practică ei, dar lucruri de bun simț nema.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Mona dacă e vorba de bere… sunt ON all the way!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Burta de la bere … e fără #pătrățele 😜

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

  • BaGheRa,
   Eu dau berea, tu să aduci o carte de rugăciuni, îi atragem în capcană pe predicatorii ăștia ortodocși și bem berea în fața lor, așea cu plescăituri. Luăm și niște mici cu muștar, ne și tatuăm. Deci ne vedem vineri, să fie zi de post.

   Ia măi Tudore, cultule care ești tu și ceilalți. Că ai reușit să scoți ce e mai rău și urât din mine. Practicanți deplorabili, că îndepărtați omul simplu și cinstit de cele sfinte prin purtarea voastră diavolească.

   Da bine, @HM, lasă că vin doar în sutien. Așa să le crape ochii.

   Care dai cu roșu ai grijă. Cazanele sunt încinse, muhaha, te așteaptă.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 6

  • Fantastică … Mona asta … e … spirt !
   Ar merge un șpriț … dă vară… pe plajă… la nudiști 😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

  • @Mona mi-ai făcut ziua mai frumoasă, tocmai deschisesem o bere și când am citit… mi-a iesit berea și pe nas.
   @Habar ce pătrățele… n-auzi că vine @Mona cu six packu’… gata am rezolvat problema abdomenului!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 7

  • Grădina Raiului, @HM!
   @BaGheRa, să îți fie de leac!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 9 Thumb down 27

  • Eu cred că încă mai există o șansă să faceți pace. Lăsați beutura și fumați pipa păcii 😜, da’ fără iarba dreaq 🥴. Cum zis-a Dumnezeu? „Ce ai făcut? Glasul sângelui fratelui tău strigă din pământ la Mine” . Toți suntem frați întru Hristos! Toate făpturile pământului sunt creațiile Domnului. Nu-i așa GMT ?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Și tocmai ne vorbi despre panaramă un ortodox care în sfântă zi de miercuri l-a făcut cretin pe unul dintre vârfurile academice ale cultului pe care-l promovează și din care face parte. Urât, Tudor, foarte urât…

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • Mai usor moșule că ți se sparge o venă… faci atac la corason și multora le ești simpatic. Ia uite câte like-uri ai adunat… ești o persoană adulată de mulțime.
   Ți se pun niște întrebări simple și incepi cu invective. Halal slujitor al Domnului! Fără să îmi răspunzi… mi-ai dat răspunsurile pe care le așteptam nu numai eu prin acest ultim comentariu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 20 Thumb down 23

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 10 Thumb down 22

  • @Tudor până acum nu te-am luat la mișto, ți-am vorbit frumos și tot ce am primit de la tine au fost mișto-uri ieftine și invective. Pentru acest ultim cuvânt apelează la dictionar că am impresia că nu ști ce înseamnă.
   Dacă tot o ardem pe mișto-uri eu îți propun un joc. Când eram mic spuneam foarte rapid o succesiune de cuvinte alese aleator și acele cuvinte erau: Eu pup poala popii, popa pupă poala mea. Ia vezi poți să spui această succesiune de cuvinte cât de repede poți?
   @Anduta treci la colț că te-ai măritat cu un grec… Vai de plm cât de prost și ipocrit poți fi!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 22 Thumb down 26

  • @Tudor,
   Vrei o bere sau te hrănești doar cu psalmi?
   Sau nu practici chestii din astea omenești?
   Că și eu am anumite pretenții de la mine și de la alții, mă gândeam să-ți bag mințile în cap, că prea ești aerian în lumea asta. Să fac așa o faptă bună, poate voi fi iertată.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 9 Thumb down 24

  • Acest comentariu este pentru @Tudor și pentru toți frații întru credință care au dat dislike: sper din tot sufletul să nu aveți în familie un caz de viol (fiică, nevastă, soră, mamă), care să rezulte într-o sarcină nedorită și duhovnicul să îi spună că dacă a rămas însărcinată înseamnă că i-a plăcut!
   O seară bună

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 7

  • Din care boss, din care să rezulte … O seară bună punct/semnul exclamării😜
   Mai lasă draq boldu’ ăla că mă zgârie pă retină, frate întru blog, rogu-te!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 15 Thumb down 9

  • PS. Toate sunt frumoase când nu ni se întâmpla nouă nu este așa?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • Tudor, dar n-am sărit deloc, doar te-am atenționat discret că dai dovadă de ipocrizie. Și nici capul plecat nu am de ce să-l țin, că face rău la zona cervicală. Plus că Dumnezeu mi-a dat ochi să pot privi în toate direcțiile și să admir minunile Lui, nu doar în jos, ca oile, caprele sau orice alte animale și păsări cu care observ că-ți place să compari oamenii.
   Cât despre soțul meu, ca fapt divers, e botezat creștin ortodox, la fel ca mine și ca majoritatea grecilor, respectiv românilor. Lămurit, liniștit?

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 4

 2. La ultimul paragraf te-aș contrazice, faptul că te tufe psd nu e ca și cum te-ar tufe partidul de la Phenian…adică, eu zic că e un lucru bun ca trăim într-o tară în care, de voie, de nevoie, cam pui mâna să faci ceva. Uite, tu, de ce te incapătânezi și te agiți pe aci, pe la muncă, pe unde te mai agiti tu? Zic că și din cauza ca poti și există oportunitate…faptul că sunt unii care se mulțumesc cu obuzul 365de la Mega cred că tine doar de ei..asta la nivel micro…la macro, da, sunt dobitoci. În fine, zic că dacă eram în situația de a huzuri, ne moleseam, o dam în gendere și în labariit cu ochii în monitor la niște pixde dintr-o țară în care guvernu-și tufe supușii. Deci, eu zic ca e binișor cu psd, ai loc de ei sa te dezvolti dacă chiar vrei

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 3. Vine fata acasă cu o mașină beton, după 10 ani de Germania. Pupături, îmbrățișări, etc
  – Vai, ce bine arăți, dar ce lucrezi tu în Germania?
  – A, sînt prostituata!
  – Ce ești? Imediat să ieși afară, să nu te mai văd, ne faci de rușine ăn tot satul!
  – Îmi pare rău, eu vă adusesem vreo 50000 de euro să vă reparați casa sau să faceți ce vreți cu ei. Și mașina aia de afară tot pentru voi era. Dar dacă nu se poate…
  – A, stai un pic. Ce ziceai că faci în Germania?
  – Prostituată.
  – Păi stai mă, că eu înțelesesem protestantă…

  Comentariu beton! Thumb up 57 Thumb down 3

 4. Ai grijă ce-ți dorești!
  Într-o Românie bazată&dezvoltată pe videochat, femeile huzuresc și bărbații plătesc. Cu card, elegant 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 6

  • Așa ai tu impresia? Că femeile huzuresc la videochat?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • Eh, poate mai și muncesc, așa, ca o picanterie: dat din șolduri cu aspiratorul, spălat podele cu dosu’-n ecran… 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 7

  • @Laura G Aulioo … adică vrei să spui că bărbații se uită la ce fac ei acasă, gen dat cu aspiratorul?😜
   Și mai și plătesc cu cardul,evident – ca o pica-n-terină🥴

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 6

  • La noi la Brăila, la tanti Elvira
   Ușor se cîștigă lira.
   Femeia muncește,
   Bărbatul plătește…

   La noi la Brăila, la tanti Elvira
   Se vinde amorul cu kila.
   Mai dau eu o sută,
   Mai lași tu o sută
   Și treaba e ca și făcută.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 5. URSS, marele club de noapte din Moscova a ajuns în faliment.
  Tovarăşii, supăraţi nevoie mare, convoacă o ședinţă de partid.
  Din fundul sălii, timid, tovarăşul Vasil Vasilievici îndrăzneşte să propună: „Ştiţi, eu cred că ar trebui s-o concediem pe tovarăşa Nataşa, cea cu numărul de strip-tease…”.
  Imediat, de la prezidiu, tovarăşul secretar Ivan Ivanovici i-o retează supărat: „Cum aşa, tovarășe? Să pui la îndoială abnegaţia, devotamentul, profesionalismul tovarăşei Nataşa, cu vechime de 40 de ani în partid?!”

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 4

 6. Mno, a intrat și cartierul tău în rândul cartierelor cu “bune practici” ecoinomice. Scurt tratament ? … STOP! … ca să citez dintr-o celebră blocăriță 😜

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 6

 7. Nu știu ce mașini ai tu pe acolo dar la colțul străzii unde lucrez văd doar de la Porsche în sus.

  Să mai ziceți că nu ne merge bine.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Câți din ăia care au Porsche și-au cumpărat din bani curați?
   Câți din ăia cu Porsche sunt cu relații la stat (în vreun fel sau altul) și nici nu-și plătesc impozitele?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 8. Mister, cum stateai tu asa pe balcon, nu te-ai gandit la o afacere? Sa lasi cooperativa ta si sa te apuci de parcat masini.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • Să le parcheze?
   Să le spele, pardon, este mai profitabil.
   Adică nu chiar el, ci niște angajate 🙂
   Să fie zen perfect în cartier.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • Dar ce te face să crezi că nu le pot face în același timp?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @Bogdan L … dacă ar face asta înțolit doar cu celebra eșarfă violet ar sparge topurile. Toate babele ar dona mai ceva ca pentru catedrală. Pe unele le-ar deranja la inimă, pompele funebre ar prospera, popii ar aplauda și uite așa s-ar relansa cu adevărat economia în zonă.
   Ahh, e o problemă … aia cu cardul.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

  • @MIhai,
   ai dreptate, îți prezint scuzele mele, de când am aflat cum omori tu ursul cu mâinile goale, nu mă mai îndoiesc de tine. Dăloc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Eu îl întrebam pe @Bogdan. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Urșii de pluș se gâdilă repede și-s morți deja 😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

 9. Aoleu!……duamna Veorica lipsește la videochat! Brrr…..

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Ce? Crezi că n-ar avea clienți?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @MV, fac eforturi să nu-mi imaginez.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 10. “N-ai aflat încă secretul femeilor independente și pline de bani? STOP!” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 11. Măi, mi se pare mie sau ești nițel ofticat? 😂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • ”…și mă uitam la fete cum se chinuie sa parcheze”. Nu cred că e ofticat, doar știe să parcheze… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

 12. Eu aş deschide lângă parcare o casă de pariuri unde amatorii vor putea paria pe evenimente de genu : O bagă, cotă 12.5 sau Nu o bagă, cotă 2 şi X adică rămâne jumate în stradă, cotă 5.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

 13. Off topic, vă rog să mă iertați, am intrat dăcât să-i urez @Vasilescului dă bine.
  Băi, să-ți vârî vorba aia cu radarul uman în ăăă… știi tu unde. S-a lipit de vocabularul inginerului. Dintre toate prostiile pe care le debitezi, taman p-asta s-a nimerit s-o citească. 😂

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

  • Ahahahahahaaaaaaa. Domnu’ Ștefan, dacă citiți, sunt alături de dumneavoastră în greaua încercare. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • E la volan, boss, da’ nu-i bai, am fost răzbunată de zeul autostrăzilor. Știi oferta aia de la germani, cu nelimitat km/h? Se lucrează peste tot. 😂😂😂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Ma scuzati, aia cu cea mai misto femeie din lume n a prins o?
   Muhaha

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

  • Domnu’ @Marius, poate invers. P-asta n-avea cum s-o prindă de la @Vasilescu, noi am omologat deja radarul la starea civilă. 😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 14. Grase primesc astia la Videochat?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • Da, sunt amatori și de grase. Dar ai grijă ce îți dorești 😛 Sau întrebi pentru o prietenă?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • Pentru soacra-mea.
   Ar face bani, e de nisa.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 15. Pretul per shaorma la Budapesta a sarit calul de mult si nu cred ca de la studioul fetelor. Deja e o shaormarie de lux acolo.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • Ce-i drept a cam sărit. Îți dai seama unde o să ajungă?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 16. Să mergi cu o tartă de căpșune pe la ele, ca un vecin bun ce ești. Să faci o poză la carpetă!

  Să vedem și noi opulența !

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

 17. acum nuștiu ce să zic, dar cele mai multe videochatiste pe cap de locuitor sunt în orașele reședință de județ din regiunea moldovei și surpriză PE STRĂZI ȘI ÎN PARCĂRI SUNT MAȘINI VECHI ȘI OBOSITE MAJORITATEA

  mă gândesc că în bucurești poate fetele sunt prostituate de lux sau amante de bărbați potenți financiar, cum naiba în moldova fetele sunt plătite așa de puțin? or fi lacome metresele din moldova și iau comision prea mare? sau fetele nuștiu meserie / sunt urâte (ceea ce nu cred)? 🤔

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 8

 18. da’ ce? tu crezi că toată lumea arată de videochat? noi astia mai puțin norocoși ce facem?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 19. Razi tu razi dar ai fi uimit … Vreo zece ani am pastorit activitatea in regiune a unui producator mare de camere web. Si cum sunt finantista ca educatie, rulam dimineata in prostie rapoarte … si tot uitandu-ma dupa outliers, aveam niste cifre incredibile (si absolut necorelate cu restul tarii, cu cifrele din tarile din jur, cu salariul mediu pe economie ..) la cele mai scumpe camere web pe care le aveam in portofoliu, in cateva judete (in tinutul secuiesc si moldova). Si am fost extrem de curioasa cine le cumpara, si long story short, nu, nu erau familiile oamenilor plecati la munca in Italia si Spania, erau fetele vesele. Si uite asa am ajuns sa deschid un alt canal de distributie, sex shopurile. Sa fim acolo, la botul calului. (iar intalnirea cu colegii mei in care am prezentat strategia de go-to-market a fost memorabila 🙂 ). Si a mers excelent o vreme, era un canal imun si la recesiunea din 2008/9 si la tot, nu avea sezonalitate, te puteai baza pe el 🙂 . Dup-aia a lesinat, ca fetele au trecut pe camere (video) mai sofisticate si mult mai scumpe.
  Dar ce voiam sa zic e ca tre sa inchiriezi un apt la parter pe strada ta si sa cauti un distribuitor serios de lenjerie si dildouri. Om te faci, iti zic.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Om îi deja de mult timp, chiar e apt, da’ nu e de închiriat.
   Cât despre lenjerie, am putea să ne interesăm de furnizorul ce bagă-n torpedou. Pentru dildo-uri sărci pulogărița STOP!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • ok, sa clarific daca nu se deducea destul de clar din context pentru toata lumea : ziceam sa le vanda, nu sa le foloseasca .

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 20. Încerc să-mi dau seama cam cum s-ar armoniza treaba asta cu imaginea de ”Grădina Maicii Domnului”, pe care o tot promovează Ministerul Turismului în clipurile de branding de țară și mă bușește râsul.
  Altfel, mai știu că sunt campanii de ”sex work is also work”, ba chiar very hard work, aș zice și eu. Așa că sper să existe și alte căi de creștere a economiei naționale, prin care să nu trebuiască să ne spetim chiar în halul ăsta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 7

 21. Ce sa faci, atata putem si noi… Altii construiesc rachete, noi avem romance nonconformiste… Trista tara suntem.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 22. Ce sa faci, atata putem si noi… Altii construiesc rachete, noi avem romance nonconformiste… Trista tara suntem.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 23. @Vasilescule mai ști când îți spuneam zilele trecute într-un comentariu în care făceam referire la Lăpușneanu… uite acum ai și confirmarea :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 24. scuze eterne pentru stricarea chefului. mă întreb care e răspunsul boborului (țara plus diaspora, adecă toți) la-ntrebarea „e v-chat prostituție?” o cifră (deși corect e un număr) importantă. aș accepta și a treia căsuță, „nu știu”, ca o concesie.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.