LATER EDIT

Din cauza recentelor evenimente care ne demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, în ce fel de țară trăim, nu mi-a ars de niciun fel să citesc comentariile și să hotărăsc cine ia cele două vouchere. Am reușit abia azi. Sper că achiesați la hotărârea mea și anume că @Elena își merită soarta, pentru acest comentariu. S-o vedem acum pe unde scoate cămașa.

Toate telefoanele pe care mi le-am cumpărat vreodată, mi le-am cumpărat vara. Habar nu am de ce, dar cred că nu e doar o coincidență. Poate din cauză că vara intru pe modul de vacanță și-mi vine mult mai ușor să scot banii. După care, toamna sau iarna, se activează ariciul ăla care-și face veacul în buzunarele mele și gata, nu mai pup io telefoane sau alte gadgeturi până nu vine din nou căldura.

Și cred că mai e o explicație, chiar mai aproape de adevăr, dacă e să fiu extrem de sincer. Vara plec în vacanță, mă plimb mult, fac tone de poze, gagici, pisici, chestii, și io plec tot cu gioarsa aia de telefon de anul trecut? No way!

Nfine, râdem-glumim, dar pentru mine telefonul e unul dintre device-urile fără de care nu aș putea supravietui. Sau aș putea, dar mi-ar fi infinit mai greu să fac toate lucrurile pe care le fac acum.

Am făcut această interesantă introducere pentru că tocmai ce-am primit pe email o ofertă Telekom care mie mi se pare extrem de mișto. Iată: la achiziționarea abonamentului Mobil 6, de la Telekom, + orice telefon Samsung, în rate, cu avans 0, clienții vor primi automat un voucher cu reducere de 100 euro pentru orice zbor Blue Air. Cu alte cuvinte, dacă vrei să mai pleci pe undeva vara asta, tocmai ai aflat că-ți poți scoate drumul moca. Dacă vreți să știți ce modele de Samsung, ce înseamnă abonament Mobil 6, dar și care sunt condițiile de utilizare a vourcherului găsiți aici tot ce vă interesează.

Și ca să fie toată treaba și mai mișto, vreau să vă dau și eu două vouchere de câte 100 de euro la Blue Air. No joke! Doar că, din motive lesne de înțeles, le voi da pe ambele unei singure persoane. Știți nu e prea plăcut să călătorești singur.

Cum se câștigă voucherele? Imaginează-ți că le ai deja și-ai vrea să-i faci o surpriză celui/celei cu care vrei să pleci. Hai să văd cât de creativ reușești să-i faci surpriza. În sensul că poate încerci altceva în afară de: „iubitooo, am câștigat vouchere la Vasilescu pe blog, îmbracă-te că plecăm la Paris” și-mi lași un comentariu pe blog.

De data asta nu mai tragem la sorți, în calitate de despot absolut, voi hotărî eu singur-singurel care este cea mai mișto supriză. Chestie care se va întâmpla în cursul zilei de luni, 29 iulie. Hai să vedem cum stați cu imaginația.