LATER EDIT

După lupte seculare care au durat până aproape de miezul nopții, avem un câștigător în persoana lui George. George, pentru confirmare, dă-mi un email de pe adresa pe care ai folosit-o să te înscrii la tragerea la sorți, te rog. Adresa mea de email e la „Contact”, pe blog. 

Dacă până duminică nu primesc email-ul de conformare de la George, biletele vor ajunge la următorul de pe lista rezultată în urma tragerii la sorți. O să anunț tot aici dacă mi-a scris George. 

Cred că e unul dintre cele mai mișto premii pe care le dau, de când am blogul ăsta. Și nu mă refer la valoarea lui nominală, ci la ce înseamnă ca experiență.

Bref, colega noastră Jamilla a primit cadou două bilete la Faust. Din motive independente de voința ei, înțeleg că nu mai poate ajunge la spectacol, așa că, într-un superb gest altruist, a decis să vi le dea vouă, aici, pe blog.

Așadar, cine vrea să vadă vineri, 3 mai, la Sibiu, unul dintre cele mai mișto spectacole de teatru din Europa, este rugat să lase un comentariu pe blog. Mâine seară, miercuri, fac tragerea la sorți, unul dintre voi va pune mâna pe cele două bilete și va avea parte de una dintre cele mai mișto experiențe ever. Și nu, nu vă faceți probleme nici macar dacă n-aveți cu cine merge. E suficient să postați pe Facebook „am un bilet în plus la Faust, cine vrea să meargă cu mine?” și-o să se facă brusc coadă.

Garantez eu că merită efortul să faci drumul la Sibiu pentru spectacolul ăsta. Dacă n-ai văzut macar o dată în viață Faust, n-ai văzut nimic. E cu totul și cu totul altceva față de orice altceva, în materie de teatru. Iar cel mai tare e că n-ai cum să înțelegi la ce mă refer, până nu te duci să-l vezi.

Ce voiam să vă rog, dacă știți că nu puteți ajunge, sau nu vă coafează, sau nu aveti chemare pentru teatru în organism, dați cu share. Poate faceți o bucurie cuiva care-și dorește. Nu de alta, dar știu oameni care vor să-l vadă de ani de zile și nu reușesc să prindă bilete.

sursa foto