Hai că, după ce citiți studiul pe care vi l-am pregătit pentru astăzi, o să fiți doctori docenți pe acest subiect atât de misterios. Ceea ce nici măcar nu e rău, doar avem nevoie de specialiști în toate domeniile. Cu plăcere!

1️⃣ Clitorisul are 8000 de terminații nervoase. În timp ce penisul are numai 4000 – poate de asta se spune că plăcerea femeii este mai mare decât a bărbatului.

Hmm, io sunt de părere că plăcerea femeii n-are legătură cu nicio terminaţie nervoasă. Ci cu faptul că după sex, te poate privi în ochi, în timp ce te întreabă senină: „Cum? Asta a fost tot?”.

2️⃣ Dimensiunea unui vagin este în medie de până la 10 cm, dar în timpul excitației se poate mări cu până la 200%.

După ce am citit asta, umilele mele cunoştinţe matematice m-au băgat rapid în depresie din cauza unui singut cuvânt: „cu”. Aritmetica mea precară duce la un singur rezultat: 30 de centimetri. Şi astfel în sfârşit îmi pot explica celebra zicală: „de scurtă poa’ să fie cât de lungă şi de subţire cât de groasă”.

3️⃣ Vaginul, ca și rechinul, conține un lubrifiant natural. De unde și glumele despre mirosul de pește din zona intimă?

De ce nu delfinul? De ce nu un căţeluş mic şi dulce? De ce nu un ursuleţ ca de pluş? Nu, nene, asocierea pe care a făcut-o natura n-a putut să fie decât între pixda şi rechin. Rechin, ați prins-o? Ceea ce demonstrează încă o dată că nimic nu este întâmplător pe lumea asta.

4️⃣ Părul pubian are o „speranță de viață” de numai 3 săptămâni, prin comparație cu părul de pe cap care poate trăi și până la 7 ani. Și nu e vorba despre epilare, ci despre căderi naturale.

Şi iată că acum avem şi explicaţia ştiinţifică pentru firul de păr, gros, scurt și creț, pe care-l găsești obligatoriu în baie, după plecarea musafirilor.

5️⃣ Cel mai mare număr de orgasme trăite de o femeie într-o oră a fost de 134, în timp ce un bărbat abia a ajuns la 16 într-o oră. Probabil are legătură tot cu punctul 1?

Ca să fiu extrem de sincer, nu știu dacă are legătură cu punctul 1 și nici nu prea mă interesează. Altceva voiam să spun, aş vrea să-l cunosc şi io pe cetățeanul ăla care a băgat 16 numere într-o oră ca să-l întreb ce plm are în cap. Se crede la maraton?

6️⃣ Vaginul are un mecanism de autocurățare, dar nu vă bazați numai pe el, totuși, ca să nu ajungeți subiectul glumelor de la punctul 3.

Da, are. Se numeşte „limbă”.

7️⃣ Pereții vaginului sunt pliabili și se deschid ca o umbrelă în timpul actului sexual. Spre deosebire de umbrelă, însă, pereții vaginului sunt permeabili la „ploaia” de spermatozoizi. Asta dacă nu cumva penisul poartă o „pelerină” de ploaie.

Nu știu care e faza cu pelerina de ploaie, io prefer un hanorac cu glugă. Dar știu sigur că după imaginea asta cu „umbrela” şi „pereţii” există şanse foarte mari să nu mai pot face sex niciodată.

8️⃣ Vaginul este, de asemenea, și plin de bacterii. Unele dintre cele bune se găsesc și în iaurt. Dar asta știați deja când încercați să scăpați de mâncărimile generate de candida, nu?

Ha? Ce, cum? Frate, să-mi zică și mie cineva cum stă treaba! Până una-alta, am suspendat achiziționarea de iaurt pe o perioadă nedeterminată.

9️⃣ „Oglinda”, un instrument folosit de ginecologi atunci când intră „acolo jos”, în timpul consultației, ar fi fost folosit, se pare, prima dată în anul 1300 înainte de Hristos. Probabil că în perioada asta au mai fost și niște pauze lungi.

P-asta cu pauzele lungi n-o înţeleg şi pace. Adică omenirea a renunţat pentru perioadă să se mai uite în pixdă sau cum? Şi, dacă da, pe motiv că ce? Nu le plăcea ce vedeau?

🔟 Cuvântul vagin vine din latină și s-ar traduce prin „teacă” sau „loc pentru sabie”. Nu e nevoie să lămurim care e sabia în propoziție, nu?

Ăştia cu studiul sunt amatori rău. Cuvântul „vagin” provine din mayaşa veche şi înseamnă: „iar ai lăsat şosetele în mijlocul casei? Dar chiar crezi că sunt proasta ta? Pune mâna şi strânge imediat!”. Na, aşa erau mayaşii, reușeau să spună multe cu foarte puţine cuvinte.