După ce ieri ați aflat aproape tot ce trebuia să știți despre vagin, continuarea logică și firească nu putea să fie decât asta. Am să vă rog să citiți cu mare seriozitate, da? Când e vorba despre penis, noi bărbații nu prea ne jucăm. De fapt, dacă mă gândesc bine, nici voi, femeile.

1. Un bărbat la 5-6 milioane se naşte cu două penisuri. Amândouă pot fi funcţionale, dar asta se întâmplă foarte rar. Un bărbat la 30 de milioane se naşte fără penis, iar cei mai mulţi suferă o operaţie de schimbare de sex la puţin timp după naştere.

Aşadar, din punct de vedere statistic, în România există șanse să avem minim trei bărbați cu două penisuri și niciunul fără penis deloc. Treabă care e un soi de miracol, având în vedere câți cetățeni fără coaie umblă în libertate pe străzi.

2.Aborigenii din tribul Unambal taie penisul pe lungime în timpul ceremoniei de iniţiere, deoarece se crede că asta îl face mai „uşor” şi mai frumos.

Când am citit chestia asta nu mi-a trecut prin cap decât cum tăia Hagi Tudose chibriturile pe lungime, ca să faca economie, și coada pisicii ca să dureze mai puțin când intră-n casă. Bun, înțeleg că și băieții ăștia din Unambal fac economie la ceva, dar la ce? Aceasta este întrebarea. Și-n loc de coada piscii ce taie? Vedeți? Numa’ dileme.

3. Americanul Jonah Falcon are cel mai mare penis din lume, care măsoară 34,29 cm în stare de ercţie. El a fost oprit de autorităţile dintr-un aeroport care au crezut că ascunde o bombă în pantaloni.

Să ne înţelegem, nu știu ce-au crezut ăia, dar omul chiar ascunde o bombă în pantaloni, doar că nu poate fi arestat pentru ea. Deşi, sunt absolut  convins că absolut toţi poliţiştii de frontieră bărbaţi, care erau pe tură în aeroport la ora aia, şi-au dorit să-l vadă pe nesimțit la pârnaie. Până și eu m-aş fi bucurat un pic. Cât despre poliţistele de frontieră, fetele mai oftează si acum.

4. Unui bărbat i-a căzut penisul după ce-şi injectase în penis cocaină pentru a-şi mări plăcerea resimţită în timpul actului sexual. Bărbatul a suferit hemoragie, după care a făcut cangrenă şi 9 degete i-au picat.

Singurul lucru pe care-l înţeleg din acest paragraf este că cetățeanul în cauză a vrut să-şi mărească plăcerea resimţită în timpul actului sexual numit popular „labă”. Altfel de ce mama dracului i-ar fi căzut degetele, dacă el s-a înjectat în penis?!

5. Sperma ejaculată cu o viteză de 45 de km/h este recordul pentru cea mai rapidă şi îndepărtată ejaculare (5,4 metri). Sperma conţine 3 substanţe naturale antidepresive şi cortizol, care ne dau sentimente de căldură şi protecţie.

Patruzeci şi cinci de kilometri pe oră? Cinci virgulă patru metri? Băejnebun, nici nu vreau să ma gândesc cam cum i-ar da capul pe spate fetei care încasează una din asta. Cât despre substanţele naturale anti-depresive din spermă? Abia acum mi s-au lămurit nişte lucruri. Ce voiam să mai întreb, oare cum s-o fi făcut măsurătorile pentru stabilirea acestui record?

6. Sindromul Koro reprezintă teama continuă că organele genitale se vor retrage, iar penisul va scădea. În 1967 panica a pus stăpânire pe bărbaţii din Singapore, după ce 469 de persoane s-au îmbolnăvit într-o singură lună.

Cum funcționează boala asta? Care e simptomatologia? Că nu mă prind. Contractezi virusul, trece perioada de incubație, şi brusc, într-o dimineață, pe când mergi tu așa cu metroul la muncă, odată ţi se face teamă că ţi se micşorează pula? Și de tratat cu ce se tratează? Tot cu coldrex și teraflu?

7. Penisul se poate rupe, în urma unui impact violent atunci când este erect. Într-unul din trei cazuri asta se poate întâmpla în timpul actului sexual, atunci când partenera este deasupra.

Ce voiam să zic, cu o menghină n-or fi încercat? Cum ar fi, frate, să te duci la futut şi să te întorci cu pula-n mână acasă? Cam ce explicații ai putea să dai? „Iubito, să moară mă-sa dacă ştiu cum s-a întâmplat, eram la muncă şi dintr-o dată m-am trezit că s-a rupt”.

 8. Inactivitatea sexuală poate determina scăderea dimensiunii penisiului  din cauza unei  alimentări insuficiente a sângelui cu oxigen.

Asta cu inactivitatea, oxigenul și sângele este varianta științifică pentru „fuți, nu fuți, vremea pulii trece”, nu?

9. Un băiat de 13 ani a fost judecat de magistraţi drept adult din cauză că penisul lui avea dimensiunea penisului unui băiat de 16 ani. În urma unui examen medical, doctorii au insistat că penisul lui avea dimensiuni similare unui adult, în ciuda vârstei.

Serios? Păi atunci treaba ar trebui să funcţioneze şi invers. Dacă ai pula mică faci ce vrea muşchiu’ tău, că nu pot să te bage decât cel mult la „delicvenţă juvenilă”. După ce faci niște milioane din spargeri bănci, ce mai contează dimensiunea penisului?

10. În 1993, Lorena Bobbitt i-a tăiat penisul soţului ei, în timp ce acesta dormea. Bărbatului i-a fost reataşat penisul şi a ajuns să joace în filme porno.

Mhm, în rol de femeie.