5,080 cititori

Aglomerație mare, moncher

Mdeci să vă povestesc.

Sâmbătă am făcut o haiducească la volan. A trebuit s-o aduc pe mama în București pentru un examen rmn. Niște dureri de spate a căror sursă nu reușește s-o depisteze nimeni în toată Vâlcea aia. A propos, mi se pare foarte cool că în toate clinicile private un rmn costă de la 1000 de lei în sus (mama a avut de examinat două zone, prin urmare a plătit „modesta” sumă de 1800 de lei), dar interpretarea vine abia după zece zile. Lucrătoare. Femeia aia moare de dureri de spate, dar abia după două săptămâni poate să afle și de la ce i se trag, deși stă cu rezultatele de la rmn în mână. Și asta la privat. Șmecheră treabă.

În fine, revenind, cum ziceam, sâmbătă am făcut patru drumuri a câte 200 de kilometri, dus după mama, adus mama la rmn, dus mama înapoi, întors în București și vârât la somn. Băi, oameni buni, cred c-am făcut traseul ăsta de mii de ori în această viață. Îl știu pe de rost, îi visez fiecare curbă și fiecare denivelare, l-am făcut și vara și iarnă, l-am făcut și primăvara și toamna, dar eu aglomerație ca sâmbata asta N-AM MAI VĂZUT NICIODATĂ.

La primul dus spre Vâlcea, la ieșirea de pe autostradă, la Bascov, era coadă de câțiva kilometri. Era atât de lungă că m-am speriat că nu ajung la timp la programare, așa că după vreo douăj’ de minute în care am parcurs circa 500 de metri, am făcut dreapta și-am luat-o pe Curtea de Argeș, cu toate că waze-ul îmi arăta disperat c-o să fac cu o jumătate de oră în plus. Dar am preferat să știu că merg, că mă deplasez, nu că stau într-o coloană muribundă care nu se știe dacă și cum are de gând să înainteze.

Chestia e că, fiind vorba despre o sâmbătă normală (fără „punte” de zile libere sau ceva), am crezut că execută drumarii vreo lucrare care a creat ambuteiajul. Aiurea, am văzut la întoarcere că nu era absolut nicio lucrare, era agolmerat doar pentru că oamenii avuseseră proasta inspirație să circule într-o sâmbătă oarecare pe autostrăzile șoselele inexistente din România. Mno, tot așa s-a prezentat situația și la celelalte două drumuri. Și asta în condițiile în care juma de țară era deja pe litoral și la Untold. Well, aștept cu interes modul în care se vor prezenta șoselele patriei săptămâna viitoare când bugetarii au cinci zile libere. Cred că va fi care pe care.

În altă ordine de idei, cum așteptam eu, pe holurile de la clinică, să iasă mama de la rmn, am văzut un cuplu de fete gay, frumușele, care așteptau să intre la o ecografie. Una dintre ele era gravidă. Wow, mi-am zis, ce mișto, în sfârșit văd și la noi așa ceva. Două femei care se iubesc și-au găsit soluția să aibă un copil. Eram, efectiv, fascinat și nu-mi puteam lua ochii de la ele. Deja îmi imaginam cum ăla micu’ va crește frumos si deștept și le va da peste nas tuturor ălora din coaliția pentru famile. După care, cea care nu era gravidă s-a ridicat în picioare și s-a dus să-și pună un pahar cu apă. Moment în care am constatat cu stupoare că era… un el.

Well, csf, ncsf.

100 de păreri la “Aglomerație mare, moncher

 1. E ok, nu trebuie să te simți intimidat, barba ta e suficient de potentă să ne dăm seama că ești bărbat! 😉

  Sănătate doamnei profesoare! ❤️

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • @Vera, ia stai că poate mă bărbieresc.
   Să fie.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Nu ai injurat cand ai intrat pe Piatra si pe Momaia de drumurile noastre? Si a doua, nu a fost aglomerat si intre C de Ag si Pitesti? Ca eu m-am speriat de ce puzderie de masini era… Bine, la noi era o logica: s-a inchis un drum intre mioveni si pitesti ca s-a rupt, surpat cu totul. Dar pe partea aia asa e, mai nou, dupa ce au dat drumul la Transfagarasan…

  Oricum faptul ca ai evitat e un lucru bun, ca s-ar putea sa fi fost accident dupa Dedulesti pe Dealul Negru si acolo rabdai mult si bine…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Alexandru, era aglomerat și între Pitești și Curtea de Argeș, dar măcar se circula. Iar după ce-am făcut la stânga, spre Vâlcea, s-a eliberat brusc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, lumea se duce pe transfagarasan pe la Vidraru si coboara pe Sibiu si ies in Valea Oltului. Putini sunt cei ce se duc spre Brasov doar de plimbare (eu, ma laud:)) )

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 3. O altă ciudățenie a acestui weekend – poate primul din vara asta în care n-a plouat sau n-a fost înnorat: booking arăta 99.9% grad de ocupare în Mamaia. Indica doar 2 locații libere. Prețul? 10.000 lei/noapte. Nu glumesc.
  N-am urmărit să văd dacă s-au ocupat și astea, dar joi erau vreo 7-8 cu prețul tot pe-acolo, deci există nebuni care să plătească sumele astea doar pentru dormit.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Eu pe booking am găsit câteva oferte in Mamaia foarte bune, bulan, vorba Vasilescului. E adevărat că pentru perioada de după 20 august, dar la același preț si in aceeași perioadă am găsit cazare si transport pentru Santorini.

   Sănătate si putere mamei, M’hai Vasi’escu!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Sandra, sărna.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Laura, pai nu e prost ala care cere, e prost ala care da. Lasand la o parte faptul ca pentru mine existenta fizica in imediata mea apropiere a unei astfel de sume este utopica si presupunand, prin reducere la absurd, ca la un moment dat as ajunge s-o am, n-as cheltui-o in halul asta nici daca as sti ca ar fi vorba de ultimul week-end pe care as putea sa-l petrec la mare “ever”.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Laura, păi ce, ne-au făcut pe noi 10.000 de lei pe noapte?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Într-un club de fițe din nordul stațiunii Mamaia pentru o masă plătești în weekend 15000 de euro. Nu consumația, ci locul pe canapea.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Florin MG,
   Nici eu. Și nu zic de suma aia, dar nici una mai mică. Astea nu-s prețuri uzuale, ci de speculă – scade oferta spre 0, crește prețul spre infinit.
   Exemplu de preț pentru sâmbăta care vine: https://imgur.com/a/rSL91R3

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Elena P,
   Da, mă, dar în banii ăia îți dă o sticlă de whisky (atât!) 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Laura, păi așa se justifică prețul…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • De 15 mii de oiro îmi închiriez buldoexcavator și stau cu lada de wiskey în fața clubului tot weekendul . Nu mă mișcă nimic și o să am și cea mai mare și tare sculă 😋😎

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • O să ai?!?!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Weekendul acesta am avut o nuntă la Constanța, ne-am rezolvat cazarea din timp, am profitat de ocazie și am stat 4 zile. Au fost invitați care și-au lăsat aspectul cazării pe ultima sută de metri. Povestea cineva că mai jos de 700 de lei nu a găsit cameră în CT, abia pe la Costinești a reuști să prindă ceva ok ca preț.
   Iar alții, evident, au început în ajunul nunții să-l frece la melodie pe mire cu această problemă, dar asta e altă discuție.
   Vremea superbă, marea mi-a zis soțul că era ok, Laura, că vorbeai la un moment dat de pescărușii de la voi: seara pe plajă m-am simțit cumva ca-n ”Păsările” lui Hitchcock: tare mulți mi s-au părut, foarte îndrăzneți și imprevizibili (mi-a trecut unul razant deasupra capului, mare minune că nu ne-am ciocnit). I-am adăugat, alături de găini, pe lista zburătoarelor de care mi-e cam teamă…

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Anduța,
   De foame, pescărușii s-au cam domesticit. Încă un pic și-mi intră în casă 🙂

   Și da, vremea e ok (crăpi de cald), iar apa e caldă și curată (încă).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 4. Bă,a băgat Vali niste poze cu o gagică,finii lui comentatori că de ce nu românce.Ca astea ale noastre e supărăcioase.Ca un bun patriot a băgat ceva cu Laura Giurcanu iar un cetățean,de bine de altfel,plătitor de taxe,ca ar fwte-o si in glezna.Asta s-a supărat pe blogher nu pe cetățeanu’ care vroia să-i copuleze una dintre gleznele duduii.
  Dacă cetățeanu’ încins posta:
  Ochii tăi este ca două curcubeu,surâsu’ tău ascunde soarele în nori,ceva cu adieri de primăvară,reactia ar fi fost:
  A.Uite-l fatăh si pe prostu’ asta.
  B.Uite fatăh,ca romantismu nu a murit si vede printesa din mine si sper să nu fie strungar.
  C.Fatăh asta sigur este manuelist.
  Acu’ este indicata exprimarea directa si simplă a unui cetățean consumator de bere,jucător de table sau barbut sau efuziuni teatrale si ușor avide de lămâie?
  Sănătate doamnei si stiu ca este scump.Vezi că dă si dividi.Stiu de la mama.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

  • @edelweiss, luat și film și dvd. Decât că pot să mi le bag în fund dacă nu am pe cineva să mi le interpreteze.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • D. Fatăh, ăsta sigur n-o fi femeie? 😛
   Poate că are dreptate Vali, or fi și cam supărăcioase româncele, nu zic, dar totusi, parcă una e să-i zici unei femei că e futabilă și alta e să-i dezbati futabilitatea cu amicii în piața publică. Iar dacă femeia respectivă ți-e amică/prietenă/persoană cât de cât apropiată, cu atât mai mult. Bănuiesc că numita Laura și Zoso nu sunt complet străini, că altfel nu prea înțeleg de ce ea s-a supărat pe el, iar lui i-a păsat îndeajuns încât să nu mai pună poze cu românce.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Inseamna ca nu l-ai vazut pe ala care trebuie … Nici tu, nici Edelweiss.
   e) sa fie, fatah, si somer, da’ sa fie si el macar american acolo.

   https://www.youtube.com/watch?v=DApL5729c1Y

   P.S. Uitati-va si voi cum urla aia la el pe treptele de la Istorie crezand ca-i roman 🙁 „Baaaa’, da ma laaaasi !”

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Faianțaru’, pe care ”ăla care trebuie” nu l-am văzut?

   În fine, educativ filmulețul tău, nimic nou sub soare, însă…

   E un segment (care se împarte în mai multe segmente) al femeilor din România, din cauza căruia și eu am ajuns să disprețuiesc anumite genuri/tipologii de femei. Mai ales pe acela din cauza căruia am fost și eu privită inițial chiorâș (ba chiar și ușor persecutată) de către unii dintre compatrioții sau unele dintre compatrioatele soțului meu, mai ales la el în țară. Alături de albaneze și rusoaice. Am povești drăguțe foc de pe-atunci.

   Mi-a plăcut tipul din filmuleț.
   El, la întâlnire cu românca: You understand English, but you can’t speak too much…
   Ea: yeah…
   El: That’s ok, cause I like the sound of my own voice. So, I’ll do more of the talking.
   Ea: I don’t speak very much in general, not just English…I’m quiet’.
   El: A, so you’re a quiet, shy person. That kind of suites me actually, cause I can practice my speaking skills and you can listen, learn and worship. That’s all I require, I don’t ask for too much.
   🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @ Anduta

   Ha ha ha … stii care a fost prima reaxtie a romanilor la aparitia filmului ? Nu ca ale noastre cad ca mustele la pat, ca ala a facut la sto’ ce-a vrut cu ele ca pe nicaieri in Europa, ci ca si-a permis s-afirme, zic ei, ca romancele nu-s piese grele ! Ca de fapt omu’ spune cu totul altceva, ca sunt si bunaciuni da’ mult prea putine, neh, neh, neh, stai, frate, ca-i gresit, e cam totuna, pe cale ocolitoare dai de inteles ca juncanele lui nu-s de calitate, cum pretinde el tuturor ca vinde. Si unii sa rupa de pe ei, nu altceva, iar altii, ca-ntotdeauna cand pierdem, au inceput cu harnelile, ca stai, ca n-ai venit la momentul propice (desi era o zi obisnuita), ca stai ca alea frumoase sunt plecate (de parca alora nasoale li s-ar da interdictie sa paraseasca Bucurestiul sau tara, n-ar pleca la fel de multe), etc. etc. Ti se face si mila de romani, cum la noi uratul e omniprezent e ca si cum te-ai apuca sa furi de la nevoiasi, sa-i lipsesti pana si de satisfactia sexuala spunandu-le ca si femeile lor nu-s tocma’ deosebite sau altcum decat normale, ca-s media nici/nici, usor in jos din cauza amprentei (tuciurii) balcanice, asa ca-i lasi in plata Domnului sa creada ce le place, anume ca iesim si noi cu ceva in fata. Nici nu-i prea greu si nici in intregime neadevarat, cum la noi pana si natura cazuta-n mana omului apare neagra, ostila si hidoasa (uitati-va si numai o data din tren la campurile patriei), romanului daca-i arati si numa’ ceva sa-i para o oaza de frumos, o fata morgana in tot acest urat, putina carnita acolo, pulpa oricarei femei tinere, zice ca n-a mai vazut nicicand ceva pe atat de ravisant, gata, contrastul ti l-a dat pe spate. Asa ca n-ai interesul sa-i trezesti gustul pentru altele pe care oricum nu si le poate permite si-l lasi sa adoarma fericit, visandu-se nabab, privilegiat de soarta numai cu femei frumoase.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 5. Cum draci ai constatat ? Adica intai nu constati,apoi constati ? Ii cad țâțele sau ce ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Smarti, pur și simplu inițlal am crezut că e tot femeie. Gesturi, înfățișare, tot îmi indicau asta. Când s-a ridicat în picioare, am avut și alte puncte reper. Dar să știi că chiar și-așa a durat ceva până am fost sigur că e bărbat.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 6. Mihai, știi cum discutam acum câteva luni, în plin cod de ninsoare, că ar trebui să pornim la drum doar dacă arde și avem urgențe majore?
  Ei, cred că la noi este cod portocaliu de ninsoare pe tot parcursul anului.
  În altă ordine de idei, nu îmi permit să îți fac observații, departe de mine gândul acesta. Însă am senzația că termenul de bugetari se folosește din ce în ce mai des cu sens peiorativ. Că tot vorbirăm de jumătăți acum ceva zile.
  Multă sănătate mamei tale.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Mona, păi care sens peiortaiv? Despre ei e vorba, ei au liber de la duamna Veorica.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Mona, sincer și mie mi se pare că termenul de bugetari a început să se folosească tot mai des precum spui, la modul general și în orice context, iar asta chiar nu mi se pare corect. Vorbesc de real life, nu aici.
   Recunosc că am făcut-o și eu la un moment dat, în contextul unui articol al celor de la Recorder legat de nu știu câte sute de mii de telefoane de ultimă generație, cumpărate din bani publici pentru angajați din sectorul bugetar (o anumită parte a acestuia), pentru evident folos personal (chiar dacă purtătorii de cuvânt ai instituțiilor respective tot încercau să justifice necesitatea lor în câmpul muncii).
   M-am supărat foarte tare atunci pe acei bugetari și mi-am manifestat revolta față de comportamentul lor specific (nu față de toți bugetarii) la mine pe FB. Adică, ok, înțeleg că o persoană poate lucra într-un sistem condus la vârf de niște oameni cu grave probleme în zona corupției (și care în ultimii 28 de ani au făcut o treabă remarcabilă în a impune acest trend în zona societății civile, de asemenea), fără ca asta să însemne că persoana respectivă este la fel. Dar, totuși, când acceptă de la ei, fără să-și pună anumite întrebări de bun simț, telefoane de top sau vacanțe de lux (poziționate drept ”cursuri de specializare”, foarte des în locuri exotice, eventual și cu posibilitatea de a-și lua familia cu ei) și alte chestii materiale de gen, atunci consider că integritatea sa este, de asemenea, cel puțin compromisă. Și, legal și moral, persoana respectivă devine, poate fără să vrea, complice corupților. Păstrez însă o rezervă că poate greșesc. Până acum n-a reușit să mă facă nimeni să văd altfel lucrurile în zona asta, dar mai aștept, sunt extrem de deschisă și de interesată de un dialog civilizat (și) pe acest subiect.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Mie mi se pare tristă ruptura asta creată artificial între oamenii care muncesc.
   Balanţa asta haotică nu ar trebui să existe. Ba se înclină în favoarea firmelor particulare ba, mai nou: cu felia asta groasă de slană trântită pe talerul bugetarilor (evident, cu scop bine determinat, electoral) şi cu şoricul din ce în ce mai răzuit din tabăra întreprinzătorilor privaţi – talerul zvâcneşte brusc în sus cu bugetarii, mai să cadă bieţii de ei de pe el.

   Să nu mă lungesc – dacă aş fi angajată la stat şi instituţia unde aş lucra şi-ar dota angajaţii cu telefoane de serviciu, sau ar facilita participarea angajaţilor la diverse cursuri susţinute la mare sau la munte (de regulă aceste cursuri sunt efectuate de către firme private, care au pândit şi au prins nişte fonduri europene la cotitură), sau alte înlesniri de genul, ar trebui să refuz? Mi se pare puţin aberant să stau să merg pe firul neregulilor în sus şi să decid în final dacă e moral ori nu. Pentru că multe acţiuni sunt la limita moralului în ambele sectoare: stat versus privat. Şi nu din cauza furnicilor care muncesc în ambele tabere, ci din pricina celor care stau în vârf de muşuroi şi care, pentru a acoperi cu un colţ de perdea grăunțele furate, ne flutură nouă-n ochi franjurile să ne distragă atenţia.
   Eu una nu vreau să fac parte din niciuna dintre jumătăţile astea false de cerc. Pentru că ambele sunt pline de oameni care trudesc cinstit pentru pâinea de pe masă. Şi formează un tot unitar din punctul ăsta de vedere. Sunt în schimb şi multe insecte deghizate în furnici pe acolo, în special în funcţii importante, care ar merita un strop de avertizare cu insecticid pe la nas.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Solandi, eu nu vorbesc despre telefoane sau cursuri, ci despre telefoane de ultimă generație și concedii de lux pe bani publici, mascate în cursuri de perfecționare.

   https://recorder.ro/raiul-functionarilor-concedii-de-5-milioane-de-euro-mascate-cursuri-de-perfectionare/
   https://recorder.ro/630-000-de-euro-pentru-concediile-functionarilor-din-primaria-capitalei/
   https://recorder.ro/bugetarii-cu-iphone-x/

   Și da, e foarte trist, eu simt că trăim într-o țară în care aparatul de stat e capturat de niște oameni cu mentalitate și comportament mafiot (inclusiv pe partea de personal), iar cel privat de oameni sau companii conduse de oameni cu mentalitate de stăpâni de sclavi (cu diverse variațiuni sau chiar excepții, desigur.)

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Anduţa, nu ştiu despre telefoanele alea ultimul răcnet.
   Însă în ceea ce priveşte cursurile, vorbeam cam despre acelaşi lucru.
   Uite şi schema:

   La stat e stipulat în lege, ca periodic, angajaţii să urmeze obligatoriu cursuri de perfecţionare. Şi sunt alocate şi fonduri pentru asta.
   Cursurile sunt organizate în general în perioade estivale/concedii.
   Participă la ele salariaţi din diferite oraşe.
   Se asigură evident o cazare în zona respectivă (de aici dilema în a le defini: concedii sau cursuri?; de fapt ele funcţionează în regim de ‘delegație’).
   Şi de asemenea, se plăteşte şi partenerul ce oferă instruirea. Care partener ghici cine e? O firmă privată gen ecdl/training.

   Neregulile apar în două puncte cheie, în ambele tabere:
   – La stat: selectarea participanţilor, moment în care apar favoritisme la nivel local;
   – La privat + stat: scopul nu este atins deoarece acele cursuri nu au loc; se face o prezenţă formală, se semnează ‘diplomele’ de absolvire după care fiecare îşi vede de sejurul propriu – şi cursanţii şi instructorii.

   Deoarece cazarea e plătită, oamenii îşi iau şi familiile. Însă, cel puţin pentru cei de la privat unde şefi sunt zgârciţi, membrii familiei îşi plătesc separat distracţiile aferente (plătită e doar cazarea şi masa pentru angajat).

   Ca urmare, este vorba despre un amalgam de nereguli, la toate nivele.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 7. Multă sănătate mamei tale!
  Cât despre sistemul privat de sănătate….. bani mulți, serviciile doar puțin mai bune decât la stat. ( părerea mea )

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Roxana, tu eștia ACEA Roxana?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • 😊 eu sunt acea Roxana și cu excepția faptului că te-am întâlnit pe tine 🤗🤗🤗 restul experienței de la privat mi-a lăsat un gust amar. 😘

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Roxana, well…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Fără supărare dar serviciile la stat sunt bune dacă ai o relație! Asta este din păcate o realitate la noi! Trăită de mine acum 3 zile… am călcat intr-un cui ruginit infipt intr-o scândură după ce am fost să dau de mâncare la niște căței aflați intr-un bloc în construcție… Am plecat la spital la boli infecțioase instant!. Acolo o asistentă ma intreabă care este problema foarte flegmatic. Ii spun ce am patit si ca as dori sa vb cu dr x! Mda… are treaba o sa-i spun ca-l cauta cineva! Intre timp am vorbit si cu fratele meu sa-i spun ce s-a intamplat si ca o sa vorbesc și cu doctorul respectiv cand o putea. El s-a pus să-l sune! In 2 min eram in cabinet iar asistenta era asa de glumeata si galanta mai mai ca ai fi luat-o acasa… cat despre rmn Mihai… la o clinică privată din Gl am platit 650 de lei cu tot cu substanță de contrast care a fost 150 de lei… pt 2 zone de la coloană… rezultatul a 2-a zi…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. S-a făcut coadă pentru că oamenii se pregătesc de muncă, pentru luni. Și ca să nu întârzie, au plecat din weekend…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Ananas, aia zic. Să vezi când s-or pregăti cinci zile.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 9. Da’ ce sari tu de la un subiect la altul, cred că vrei să testezi dacă ne-am trezit.
  Dacă erau două fete care urmau să aibă un copil nici nu le primeau ăia în spital.
  Sănătate mamei tale.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @GabiI, le primeau, le primeau, că vorbim despre o clinică privată unde-s buni banii oricui.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 10. Spune-i mamei tale să întrebe medicul dacă poate lua Movalis. E puternic și cam paradește stomacul. Eu îl iau cu pansament gastric. Recomand supozitoarele (există și pastile și injectabil) pentru că au efect imediat. Eu am hernie de disc de gradul 4. Durerile sunt infiorătoare când fac câte o criză.

  Despre drumuri ce să zic? Am făcut Deltă-Bucovina-Constanța-București. E jale peste tot mai ales că a plouat masiv și s-au rupt o grămadă de drumuri.

  Fetele pe care le-ai văzut sigur nu erau frați?!😜
  Acum ceva vreme am văzut și eu în metrou o fată care citea o carte. Cu file. Când a coborât am constatat că era băiat. E clar: cartea te schimbă!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Elena, cred c-a luat toate calmantele existente pe piață. Degeaba. Până nu ne dăm seama ce și cum…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Deci hmmm … nem Movalis .. atacă inima 😉
   Mai degrabă Vimovo , dar în opinia mea NIMIC fără sfatul medicului. Ciudată faza cu 2 săptămâni. În Sana e maxim 5 zile și se mișcă și mai repede dacă zâmbești frumos 😋 Orice neurolog bun nu are nevoie de interpretarea aia. Își interpretează singur cd-ul. Eu mergeam în municipal la un șef de secție. Dumnezeu să-l odihnească 🤣
   Am 3 hernii de disc neoperate 🤣 Majoritatea neurologilor vor să mă opereze. Am zis că mai amân. Acum doi ani am descoperit terapia Bowen. Sunt un sceptic de felul meu și nu cred că tot ce zboară se mănâncă 😉😋 . În ultimii doi ani am luat maxim 3 Arcoxia 😋 după ce ani la rând am folosit toate cremele posibile și pastilele minune. Îți recomand terapeutul din zona Muncii- Mihai Bravu. Dacă dorești detalii suplimentare mail me 😋. Sănătate maximă.
   Vinde naibii mașina și ia-ți elicopter.😏
   La faza cu lesbi, inseminarea a fost naturală?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, e tot ce pot să sper. Despre inseminare vorbesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai, nu e calmant, e un antiinflamator. Descongestionează zona dureroasă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Habarnam, păi d-aia am zis să întrebe medicul. Nici eu nu l-am luat de capul meu.
   Problema mea era un ulcer duodenal mai vechi, că inima o am mare. Și tare😜.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @HabaRnaM,
   Câte ședințe Bowen ai făcut? Bagă și tu niște amănunte aici, că durerea de șale nu iartă pe nimeni 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Sanatate doamnei Mama!

  Mi-a placut articolul din acest link:
  http://www.economica.net/capcanele-rmn-urilor-la-oferta–ghidul-pacientului-pentru-un-diagnostic-cat-mai-corect-al-investigatiei-prin-rmn_103106.html

  Cautam niste informatii acum 2 luni cand am prestat unul ca sa-mi mai monitorizez “bubele”. M-am dus cu articolul in dinti si am rugat-o pe dr. de enspe mii de ori sa analizeze cazul meu pana o ia cu lesin; a durat 10 zile pana am luat rezultatul si a fost cel mai complex pe care l-am primit pana acum.
  O afacere monstruos de uriasa – asta e sanatatea la privat. Iar la stat – ne calca in picioare, asta daca nu-i calcam noi primii.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 12. Păi la noi merge lumea ca la muzeu să vadă o bucățică de autostradă!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 13. @Elena, da, da, cred că a luat tot ce există pe piață. Inclusiv Movalis ăsta îmi sună cunoscut.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. Aglomerația este mai mare decât de obicei pentru că au venit în concediu la neamuri românii care lucrează pe afară. Sunt pline drumurile de mașini cu numere străine. Asta n-ar fi o problemă dacă am avea drumuri. Și cei care au venit își cheltuie banii la munte și la mare.
  Am observat că există un trend de a critica aglomerația de weekend și obiceiul românilor de a-și petrece timpul liber din weekend departe de propriul apartament (am citit la unii celebrii niște opinii aberante despre chestiile astea). Am făcut-o și eu în trecut. Cred că am folosit cuvinte ca “turmă”, “imbecili” etc.
  Până când…..
  Până când am realizat că, dacă vreau să-mi duc copiii la munte sau la mare (muntele și marea noastre, că pe ale altora le-au văzut deja), nu am încotro decât să fiu și eu imbecil, să mă încolonez în turma de imbecili și să stau enșpe ore in coloană pentru a ajunge acolo. Altfel nu se poate. Și nu, trenul nu e o soluție și nici plecatul la alte ore fiindcă nu există alte ore.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Ionuț, sper că nu la mine ai observat. Io chiar am zis de bieții oameni că singura greșeală pe care au făcut-o a fost să aibă nerușinarea să circule pe șoselele inexistente ale patriei.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai, nu, nu la tine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 15. @ HabaRnaM daca poti te rog da-mi si mie detaliile despre acel terapeut , multam fain .

  cat despre ele , daca sunt cu adevarat 2 se face inseminiare artificiala , orice se poate in romania daca vrei si esti foarteee determinata .

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Alexandru Ivan numele lui. Str. Vaselor 60 parcă. Am fost acum 2 ani. 50 de lei ședința era pe vremea aia. Amabil și profi. Prima ședință e ciudată că simți mușchii lucrând pe tine. Avea un Subaru cu zen la nr 😋
   Am făcut la viața mea diverse terapii și tratamente incluzând ozonoterapie, elongații, curenți, masaje, ultrasunete, plasturi, injecții și fel de fel de medicamente și creme(Counterpain is ză best la capitolul creme).
   Să vă fie de leac😋

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 16. Noi ne programam alte zile de plecat, exclus we.
  Stiam ca e pe 15 liber, noi am zis sa fim mai cu motz si sa plecam pe 16.
  Ne-a dat-o Veorica la temelie cu zilele astea libere, pot totusi sa sper ca puhoiul pleaca de pe 14, cel mult 15.
  La fiecare sfarsit de mai, ultima saptamana o aveam ptr un circuit prin tara. De anul trecut am renuntat fiindca efectiv mi-e si frica, mi-e si sila sa mai plecam la drumuri lungi pe soselele noastre. Ma deprima maxim stirile cu accidentele.
  Si totusi am luat in piept E85 aseara, ca trebuia sa ne intoarcem – f, f aglomerat la 11 noaptea.
  Cat o fi rata la un credit de elicopter?

  Sanatate mamei! Daca are o stare generala buna in rest, s-ar putea sa-i propuna vreo operatie, daca-i vorba de coloana. Bunica-mea s-a operat la o varsta destul de inaintata si i-a fost bine-bine dupa, a mai dus-o 8 ani destul de sprintena.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @moatza eu deja am atacuri de anxietate legate de mini-vacanta 15-19 august. Paranoica din mine sta pe ghimpi de cate ori cineva apropiat pleaca la drum lung. Si in zilele alea suntem plecati toti. La mare. Fiecare in cate-o statiune, lol. Eu n-am nicio problema sa stau in ambuteiaje, dar ma gandesc cu oroare ce drum vor avea puii mei spre mare si apoi spre casa. Eu macar plec pe 16. ^^

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • De 15 ani fac drumul București-Constanța și retur în fiecare vară. Dacă nu săptămânal, măcar o dată la două săptămâni. Din experiență vă spun că indiferent de ora pe care o alegem să ne ducem și să ne întoarcem, mai există cel puțin un miliard de șoferi care gândesc fix ca noi.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Habarnam, vâd că nu numai comentariile au luat-o razna (se postează aiurea), ci și tu :))))).
   Mă duc la mama, uăi!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Vera, si noi tot pe 16.

   @ElenaP, nu-i chiar asa, am fost in iulie la mare, am plecat miercuri, intoarcere marti, a fost super OK drumul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 17. Salut!
  Sunt medic Radiolog si daca nu vrei sa astepti pentru rezultatul RMN-ului poti sa imi trimiti mie Imaginile sa le interpretez.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Wow! Excelent!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Stejaru, salut și mulțumesc. Aștept să văd ce reușește mama să găsească la Vâlcea. Dacă nu reușește, îți trimit un email pe adresa folosită în comentariu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Da. Cu mare placere!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • PCR .. PCR …. ăă … sloganu’ ăsta e vechi .. aaa și eu sunt fost șoim 😋
   PSD .. PSD …. mwie PSD 😋
   Tovarășu’ HabaRnaM dă pă buldoexcavator ridică brațu’ în semn de salut voios la trecerea victorioasă a vajnicei tovarășe Elena P dă pă fandromă în drumurile ei bilunar estivale spre clubul dă fițe,unde numa să îți parchezi curu’ pe canapea costă cinșpe mii de oiro.Masaj inclus?
   Eu stau la ușă că sunt pă tușă și n-am mătușă Tamara ca alții.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 18. Salut man

  Hai sa-ti spun eu, in 2 cazuri din familie, sotia respectiv socrul !

  Socrul, dureri insuportabile “de spate”, internat in spitalul din VL degeaba nu au cu cine ! Urcat in masina, dus la Medvil – http://www.medvil.ro/index.html, cu programare cu 1 zi inainte, facut RMN – 410 lei, iti da pe loc rezultatul, nu trebuie sa astepti interpretarea !

  PLecat singur la Pitesti, la Dr Marinoaica, aratat RMN, programat de urgenta pt operatie, dus socrul ( are 83 de ani ) la Pitesti in aceeasi zi, internat.

  A doua zi, analize premergatoare operatiei, a treia zi operat, a 4 zi, face primii pasi, dupa 2 saptamini de zacut in pat cu dureri insuportabile !

  Recomand acest medic, este un mare OM, a lucrat vreo 10 ani prin Germania, cativa ani la spitalul din VL, relativ tanar, comunicativ si profesionist !

  Cazul 2 :

  Sotia, acum cativa ani, dureri mari de spate, lasate pe picior. RMN mers la un neurolog din VL cunoscut, nu dau nume ca nu merita. Direct, hai ca te programez eu la un prieten la Cluj la operatie ( in traducere, imi iau si eu un comision )

  Cum e bine sa ceri o a 2 opinie, mers la Marinoaica, care era singurul neurochirurg disponibil atinci in VL, consultatie si i-a spus asa : esti prea tinara pt operatie, ai sanse mari de recuperare, recomandat tratament si Baile Felix. Altul in locul lui, direct operatie ca sa-si ia banul !

  A luat ceva pastile + injectii pina a trecut faza cu durerile, mers la fizioterapie la spitalul ala balneo, privat deschis pe Blvd Dem Radulescu.

  Dupa 3 luni de la fizioterapie, 10 zile de tratament la Felix, apele alea fac minuni crede-ma !

  De atunci Felix 1 data pe an, minim 10 zile, fizioterapie la 6 luni, totul e ok, se simte bine!

  Socrul operat acum 3 luni, e ok, nu mai are dureri de loc, plus stiu multe persoane operate la acelasi medic, toate multumite !

  Daca esti interesat, e-mail me, iti dau telefonul omului, sau ID-ul de Messenger, eu asa am comunicat mai mult cu el, fiind toata ziua in operatii si consultatii, cam greu raspunde la telefon !

  Multa bafta si sanatate, un cititor zilnic !

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Vali, mulțam, s-a notat. Aștept să văd ce reușește și dacă n-am vești bune, te contactez.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 19. Acu ceva ani la Arieșeni trafic blocat.Pentru că sunt un cocalar adevărat,am depășit toată coloana.Accident.Filmul accidentului:două mașini lovite frontal.Una zburată în șanț ,alta în afara carosabilului.(loc căcălău să treci).Imagine de la fața locului:2 persoane blocate în mașina din șanț,100 de idioți privitori,cu telefoanele în mână.Ca un adevârat cocalar ,am parcat bazooka din dotare și am scos oamenii din mașină.Sub privirile pline de admirație a celor 100 de vite.CARE AU BLOCAT UN DRUM SĂ PRIVEASCĂ UN ACCIDENT .O singură persoană ,o tipă dintr-o mașină cu numere de B,care s-a recomandat asistentă medicală ,a venit cu trusa medicală auto , să mă ajute.Repet :100 de oameni stăteau și se uitau.Cu șoseaua blocată.Kilometrii de mașini oprite,că 100 de vite asistau la un spectacol grotesc,deși o bandă jumate era liberă.Atât.

  În altă ordine de idei: multă ,multă sânătate Mamei Tale,Mishu.Pentru orice ,ai emailul meu.Medicamente din străinătate ,medici în TM,orice ai nevoie.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Paco, merci, man.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Se pare că ai fost bine crescut uei senor Paco 😋 Just do it … și sigur n-ai avut Nike când erai mic. Să nu uiți să îți întrebi mama cum ai fost educat când erai mic, altfel îi foOți zenu’ lu’ AK și îi ies bube de curiozitate plus că îi strici și tenu’ 😊😉
   Doamnelor care se simt atacate îmi cer scuze în avans, ne vedem la lichidare 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Habarnam, da’ de ce te iei iar de mine? Nu că m-ar deranja, dimpotrivă, contrările cu tine îmi plac și mă relaxează. Dar am zis să fiu și eu finuță, să te las în pace, nu vreau să fiu responsabilă de intoxicarea ta, de care singur ai concluzionat că ți-e frică. Eu mi-s sensibilă la oamenii fricoși și sunt confuză rău acum, să răspund, să tac, să ignor? Dileme, dileme…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @HabaRnam ai curaj, paraditule! Bine ca ai zis pe unde esti subred, stiu unde iti dau karate =)))))

   Da-i la hernie, Anduto, ce te uiti in gura lui?! :))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • Nu mai e dilemă … e trilemă .. că s-o băgat la măcel și combatanta Vera 😋
   Cât privește gura mea … am bruxism și o forță exagerată a mușcăturii😋 Așa că … behave and beware Vero … te mușc de nu te vezi ☺🙂
   Cu Anduța ne zgâriem puțin pă ochi … așa cu grijă să nu ne stricăm manichiurilii, să nu deranjăm pălăriilii … așa platonic,ofc.😋😉

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @HabaRnam ce te mai alinti… stii ca am o slabiciune pt tine 😀
   grrr, la bruxism, zi-mi ca ai gutiera d-aia. Scrasnea si fii-mea cand era bebe, o strangeam de obrajori sa deschida gurita, sa nu mai prapadeasca dintocii. A trecut la ros unghii. I-am dat teroare pana am dezvatat-o si de aia. :flex:

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Vera, vai, nu, n-aș putea, eu doar dialoghez, nu dau la gioale. Ca să zic așa, sunt o lady…asta parafrazând, desigur, un binecunoscut banc, cel cu ”sunt un gentleman, ce plm” 🙂

   Sincer acum, mie chiar îmi place de Habarnam per total, însă mă enervează că se tot ia de numărul meu de comentarii. Dar am învățat să-l ignor cu eleganță la faza asta. 😛

   Habarnam, lasă zgâriatul platonic, te-aș ruga însă să-mi explici un pic partea aia cu toxicitatea. Căci ori am înțeles eu ceva greșit, ori am înțeles bine și atunci nu înțeleg de ce mă mai menționezi în comentariile tale, știind că voi interveni.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 20. Ai plecat zece zile și ne-ai lăsat baltă,ai revenit și esti tâfnos ca o babă nefwtută.Că era prea cald acolo,mâncarea nu era bună,că n-ai locomotivă la tren,că e aglomerație pe sosele,că vedem jumătați,că….cine știe ce nu-ți mai convine mâine.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Marius M, nemulțumirea e cheia progresului. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Bă potoleștete … nu îi mai da idei că ăsta e aprig la mânie și imediat nu îi mai convin comentariile noastre și ne calcă cu trotineta 😉

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Cam greu,pâna sa ajunga la mine ii trebuie o roaba de acumulatori:)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 21. Bă,eu de abia aștept să plec mâine seară in concediu,deja treburile sunt prea serioase si se despica in patru fwtabilitatea versus etanseitate vs publicitate vs dexteritate vs alte ..ate.Este distractiv ca o ranga pe hernie,ranga am,hernie împrumut de la domnu’ cu trei.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @edelweiss, unde?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Am levier, cheie dă roți, cutter, lanternă, cameră de filmat, șurubelniță, WD40, șufă din cablu’ oțelit, saci menajeri de 250l, șervețele umede, curpapir, un cartuș dă parliament, brișcă multitool, lopățică, panduiți(șoricei de plastic), scoică-coșciug-Thule, cremă de gălbenele, furazolidon și altele … n-am rangă 🤣🤣
   Azi noapte am decis să îmi cumpăr Sygic de lene să îl mai românesc 😋😎
   Ce navigație folosești Floare de colț?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Serbia(la nasul băieților),Croatia(la amicu’ Baton Arjuni),Muntenegru,Slovenia si poate Germania.În principiu,unde vrem si avem chef.
   Cunosc zona man,îl las pe Habar cu Anduta,nu stiu dacă esti pregătit pentru o nouă hernie dar karma este femeie de moravuri foarte usoare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @edelweiss, deci mergeți cu Subaru, ă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Mihai, se duce în Serbia, Croația, Muntenegru și Slovenia.
   Habarnam, eu cred că Edelweiss nu folosește sistem de navigație, pun pariu că fie se orientează după hărți tipărite, sau chiar după poziția astrelor.

   Edelweiss, mă scuzi, eu mă simt cu musca pe căciulă la treaba cu stricatul distracției, sper că n-o să ne ignori și tu în concediu.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Da,dragă Mihai Vasilescu,cu dânsul mă duc,ca să o ardem pe limba fratilor nostri moldoveni de dincolo de Mec.
   Anduta dragă o să rămâi in palmele poate prea strânse ale domnului Habarnam,iartă-l este entuziasmul vârstei sau dragostea nebună pentru femei.Sau îl strâng pantofii.Sau este ocupat si îi tine locul domnu’ Faintaru.
   Merge să îmi dau singur minus,viată nene.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • Anduța, dar ce atentă ești la tot ce mișcă? Ia zi repede consumul mașinii lu’ Floare de colț or al trotinetei lu’ Mihai 😋
   Navigația ajută și atunci când știi drumul 😋
   Farago zicea ceva cu … de ce mă strângi în pumnul tău… comentator ca tine sunt și eu.
   De când îi zice la misoginism “dragoste ne bună pentru femei” ?
   Și fyi port pălărie, sandale, nădragi scurți și tricou cu guleraș … că polo nu fac.
   Hai spor acolo la … verificat presiunii, AC, spălat,bagaje … alea alea 😉😋
   Gata recoltatu’ ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Habarnam, nu chiar la tot, dar, da, sunt foarte atentă, de cele mai multe ori. Și am o memorie remarcabilă. Selectivă, dar remarcabilă.
   PS La mulți ani lui E, sper că s-a bucurat de înghețata minune și de caracatița din farfurie.
   PPS tu te autodeclari ”misogin” să înțeleg? Știi că ”mis”-ul ăla vine de la misw- care înseamnă ”ură”, da?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Mulțumesc. Încă se bucură 😋. Și eu pe lângă ea 😋. Pentru o înghețată suplimentară azi noapte mi-a vorbit jumătate de oră pe un subiect ales liber de ea 😋 și documentat cu notițe și tot ce trebuie. E șantaj emoțional oare ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Depinde, vorbitul cu ea e ceva ce încurajezi? Mă hazardez să cred că da – poate greșesc, dar intuiesc că primordial în scop didactic. Și cred că pot fi mai multe variante- poate fi șantaj emoțional, poate fi manipulare. Sau, o variantă care mie îmi place mai mult, poate fi și încercarea ei de a crea/stimula/influența un mediu propice îndeplinirii atât dorințelor sale, cât și ale tale. Sau, varianta care mie îmi place cel mai mult, poate că înghețata suplimentară este doar pretextul, asta dacă vorbitul unul cu celălalt, mai departe de sfaturi&stuff, vă face și plăcere amândurora.
   Și or mai fi și alte variante, poate, pe-astea le-am trăit eu cu ai mei kinderi până acum.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 22. Deci pan la urma tot cu un ”el” merege treaba!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 23. Sanatate mamei, Mihai!
  Am intrat la vreme de seara doar sa va salut!
  Caldura mare, mon cher, lucreaza magnetismul asta de numa numa. Azi nu am avut niciun chef sa gandesc, nu stiu daca si voi patiti asa…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 24. @anduta…..esti o masina de tocat text fara sens cum toaca (rumega vaca iarba)….si ca sa iasa laptele bun o regurgiteaza si o toaca iar….dar de data asta laptele vacii e facut din nervii nostrii….noi suntem ¨¨iarba¨¨…..si eu am aberat mult prin texte pe aici…..am luat multe rosii cu de toate……promit sa te scot in oras la o dulceata de trandafiri cu apa rece…..sau orice combinatie se shot/cocktail… daca imi promiti ca te muti definitiv cu impresii si analize la arhi ducele tatar….

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Sorine, “nervii noștri”, nu “nervii noștrii”, că mă iau și pe mine nervii când primesc sfaturi despre cum și ce să scriu de la cineva care abuzează constant de “i”-uri și de punctele de suspensie.
   Glumesc, eu stau foarte bine cu nervii… cred 🙂
   PS ia zi-mi, te rog, care “noi” doriți să-mi iau impresiile și analizele și să plec? Dacă ești doar tu, zic pas, sorry. Dacă sunteți mai mulți dintre cei a căror părere contează pentru mine, promit să iau în considerare feedback-ul, pe viitor. De plecat, ți-am zis deja în ce condiții o voi face, nu mă mai repet. Caută și tu prin urmă.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Ha .. pam pam … gâlceavă pi blog …. 🤣
   Sorine, care “iarba” ? Yo e animal 😎
   Anduța nu se dă plecată decât dacă vrea ea or MV. Nici măcar pe Chuck Norris nu l-a luat în calcul 😋
   Laura : 10. Am scris mai mult dar s-o dus draq comentariu respectiv. Am dat back … și pa 🤣

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Habarnam, dar ce atent ești și tu la tot ce mișcă. 😛 Hai că am bravat iar, am uitat de Chuck Norris 😏
   No gâlșeavă for me, peace, zen, live and let live, comment and let comment 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @HabaR,
   Ok, mersi. Am citit că se fac săptămânal, nu mai des. Așa și tu? După cât timp ai simțit efecte pozitive?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Ahahahaha, @Sorine, rezistăăă!
   Dar, recunosc, i-aș citi haznaua aia de blog “arhiducelui” dacă i-ar toca Anduța mărunt mărunt pe toți sclaveții ăia misogini de acolo. Dar n-ai să vezi așa ceva, acolo nu există libertate de exprimare decât pentru babuini.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 25. Of course, un alt atac la adresa CPF. Pana la urma, este cool si la moda, corect?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.