LATER EDIT

Avem rezultatele tragerii la sorți. Cei trei câștigători sunt:

– Tonia

– Cornelia

– Eliana Simona

Pe toate trei le rog să mă contacteze cât se poate de repede pe adresa de email de la „Contact”. 

De când am cunoscut-o pe Cristina, fata care se ocupă cu slăbitul fără să te înfometezi, am recomandat-o fără ezitare tuturor celor care și-au exprimat dorința de a mai da jos din colăceii acumulați cu trudă pe șolduri. De fiecare dată a funcționat ceas. Cu o singură condiție: împricinatul să fi respectat, la virgulă, meniul care i-a fost vârât în fiecare zi sub nas. Treabă verificată și pe propria-mi piele.

Și nu glumesc, există o tipă care îmi mulțumește de fiecare dată când ne vedem pe motiv că i-am prezentat-o pe Cristina. Nu de alta, dar era după a doua naștere, luase niște multe kilograme care se atașaseră emoțional de ea și nu mai voiau să se dea duse. Prin urmare, într-o zi și-a luat inima-n dinți si m-a întrebat cum am făcut io de-am slăbit. Și cum varianta cu înfometatul și număratul de calorii nu prea i-a sunat bine, i-am recomandat-o pe Cristina. Trei luni mai târziu, kilogramele alea s-au topit ca prin farmec și gagica arată senzațional.

Așa că mi-am zis c-ar fi bine să vă dau vestea că zilele astea Cristins are ceva ofertă promoțională pentru doamnele, domnișoarele și domnii care citesc acest blog și-ar vrea să plece în concediu cu niște kilograme date jos. Oferta sună așa:

– 20% discount pentru pachetele de o lună și două luni;

– 15% discount pentru pachetele de trei luni;

Bonus, special pentru cei care comentează pe-aici, trei premii constând în câte un pachet de o lună. Moca, desigur.

Cum luați premiile? Lăsați un comentariu la acest articol, comentariu în care ziceți cu mâna pe inimă cam cât v-ar plăcea să dați jos în următoarele treizeci de zile și fratele vostru face luni tragere la sorți. Tragere în urma căreia, trei dintre voi or să încapă pe mâinile destoinice ale Cristinei. Și vă promit io c-o să dați jos kilogramele alea (mă rog, cu condiția să nu aberați și să vă doriți sa slăbiți douășcinci de kile pe minut).

Zic io că, dacă aveți programat concediul la sfârșit de iulie sau prin august, trebușoara asta s-ar putea sa vă pice numa’ bine.

P.S. Dacă vreți să știți prețurile pachetelor pentru care se oferă discount-urile de mai sus, le găsiți fix aici.

P.P.S. Dacă, din motive care-mi scapă, nu vă sunt suficiente informațiile de pe site, puteți s-o contactați pe Cristina și pe Facebook.