Știți bancul ăla cu procul și mielul care stăteau de vorbă și porcul întreabă:

– Auzi, mielule, zi-mi și mie ce urmează după Crăciun că eu niciodată n-apuc.

La care mielul lasă ochii în jos și răspunde trist:

– Paștele…

Mno, ce voiam să zic, că luna decembrie e cea mai grea pentru bieții porci nu mai e un secret pentru nimeni. Cum se apropie Ignatul și încep să urle jingălbelșii, dar și să se simtă mirosul de cuțit prin bătăturile gospodăriilor din spațiul carpato-danubiano-pontic, toți purtătorii de șoric încep să doarmă iepurește ca să pândească un moment în care reușesc să prindă ușa deschisă la cocină și s-o șteargă unde văd cu ochii.

Așa că să nu vă mirați dacă zilele astea o să tot auziți despre evadări spectaculoase de porci care-au reușit să scape din bătătură și s-au ascuns care pe unde-au putut. Băbăieți, da’ să dispară până și porcul Antrefrig? La asta nu mă mai așteptam, zău. În plus, ăsta unde naiba se mai ascunde? Că e ALBASTRU, deci nu e ca și cum ar putea să se plimbe liniștit pe stradă deghizat în girafă sau în unicorn. De-aia zic că trebuie rapid de tot găsit și înapoiat proprietarului până nu face vreo nefăcută.

Bref, să n-o mai lungim că AVEȚI treabă. Cine reușește să-l depisteze pe porcul cel albastru de la Antrefrig pune mâna pe-o recompensă babană sub forma unui iPhone 8 plus de 256 GB. Vă întrebați cam cum devine treaba asta? Păi simplu ca un guițat matinal. Uite-așa:

Pasul unu. De-amu până la Crăciun, o dată pe săptămână, în fiecare zi de luni, intrați voi frumușel pe site-ul www.antrefrig.ro și identificați porcul. Misiune care, odată îndeplinită, o să vă aducă niște puncte.

Pasul doi. După ce l-ați identificat pe porc, lăudați-vă și la prietenii voștri de pe Facebook printr-un drăguț și nevinovat share al misiunii îndeplinite. Și nu uitați să-i rugați să intre pe platformă (prin link-ul share-uit de voi) și să vă voteze. Pentru că ambele (și share-ul și voturile prietenilor) or să vă mai aducă niște puncte. Multe puncte. Uite, ați putea să mă rugați și pe mine, promit s-o fac cu inima deschisă. Nu de alta, dar VREAU să ajungă iPhone-ul ăla la cineva de AICI.

Pasul trei. Cine strânge cele mai multe puncte pune mâna pă premiul cel mare, iar din momentul ăla o să aibă dreptul (ba chiar obligația) să posteze statusuri de genul: „Și? Voi ce telefoane mai aveți #săracilor?”. Iar cei care nu strâng așa de multe puncte primesc câte un tricou cu dedicație de la porcul cel albastru sau un bax de conserve ediție limitată.

Mno, cam atât ar fi, io zic să vă băgați că nu costă nimic. Cum s-ar zice, aveți doar de luat, nu de dat, dacă e.

P.S. Dacă ia cineva de pe aici iPhone-ul, vreau să ne facă review complet și pe bune (plusuri și minusuri) după o lună de zile de utilizare. 

mihai_vasilescu_porc_antrefrig