18,383 cititori

Ia mai dă-o dreacu’ și pă îmbuibata asta dă Halep!

Gelu trage un gât lung din petul de bere și apoi zvârle la mișto în gură un pumn de semințe dă floare, d-alea tărcate. Scuipă cu dexteritate o rafală lungă de coji și urlă:

– Coca, faci și tu ceva dă mâncare sau iar stai cu mă-ta la bârfă pă telefon doo ore?

N-așteaptă răspunsul. Râgâie scurt, cu dispreț, și începe să butoneze telecomanda, dar dă peste meciul lui Halep și se oprește. E pe final, ailaNtă conduce în decisiv și servește. Gelu dă mai tare chiar în momentul în care intră Coca și-i așază în față farfuria cu cartofii prăjiți, cârnaț’ dă casă și mici dă la Selgros.

– Iar joacă Halep aia?

În loc de răspuns, Gelu mormăie ceva neinteligibil și-și îndeasă în gură un pumn mare de cartofi prăjiți și doi mici înecați în muștar. Dă Tecuci. Halep pierde meciul. Gelu își șterge degetele pline de ulei pe maioul care stă să pocnească pe burta-i revărsândă și schimbă canalul în timp ce grohăie cu silă:

– Ia mai dă-o dreacu’ și pă îmbuibata asta dă Halep, c-a bătut-o aia de-a ascultat-o cu urechea. A dat ș-asta dă bani ș-acum nu-i mai ajunge nimenea la nas. Bine i-a făcut, încrezuta naibii. Prost io că în loc să ies cu băeții la bere stau să mă uit la ratata asta lu’ care nu-i mai pasă dă noi, românii. Căca-m-aș pă tenisu’ ei!

Coca dă aprobator din cap și iese din cameră. Are dreptate și Gelu, unii oameni ie atât dă încrezuți și uită dă unde-a plecat. Parcă n-a văzut ea și la Lili, secretara lu’ șefu, când a adus-o erea muritoare dă foame, ș-acu’ să-mbracă numai cu țoale dă la Mall, fumează țigări d-alea supțiri și mănâncă numa’ pă la restaurante. Curva dreacu’, i s-a urcat la cap iegzact ca lu’ Halep asta.

Csf, ncsf.

93 de păreri la “Ia mai dă-o dreacu’ și pă îmbuibata asta dă Halep!

 1. Asta e tipul cocalarului intelectual ashea…cocalarul de rand se uita doar la folbal ! Ti-ai dreacu’ cu neamtu’ vostru !

  Comentariu beton! Thumb up 73 Thumb down 2

  • @Ananas, neah, sunt aceiași. Erau fani Halep dă mici.

  • Eu sunt fan de cand erau mari.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 2. Mi-a plăcut Simona de când am văzut-o prima dată. Mi-a plăcut cum luptă pentru fiecare minge. A evoluat enorm și jocul ei e din ce în ce mai bun.
  Acum stau cu sufletul la gură la fiecare meci al ei sperând să-i iasă și să câștige.
  Uneori mă bucur că are meciuri grele…..să nu câștige ușor. Parcă e mai dulce victoria când ai muncit atât pentru ea.
  Nu pot să-mi imaginez ce-i în sufletul ei după fiecare meci pierdut. Dar o văd mai puternică după fiecare înfrângere și va veni și ziua când va ajunge acolo unde-și dorește. Și am să mă bucur pentru ea din toată inima.

  Cât despre Gelu și Coca…….bine că se uită la tenis. Poate mai există speranță!

  Comentariu beton! Thumb up 64 Thumb down 4

 3. Cu totii stim ca suntem numarul 1 la majoritatea lucrurilor din lumea asta, iar numarul 2 WTA e ceva ce ne face de rusine, oricum felicitari fetei noastre, singura care mai tine numele tarii noastre la chestii pozitive. Si cu siguranta va veni si un titlu de Grand Slam pentru ca merita.

  Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 4

  • Atâta timp cât suntem fruntași la mortalitate infantila , bolnavi de tuberculoză și cancer, boli cardiovasculare, morți în accidente de circulație, e normal să dai cu șapca de pământ .Păi noi suntem de locu doi, dom’le ?

   Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 0

  • @biaggio, vine, nu vine, e treaba ei și-atât. Da’ cine să înțeleagă asta?

  • adică cum să nu fie treaba noastră? adică investițiile noastre în bere sămânță, plus că apoi cu cine ne mai dăm mari pe net, doar la titlurile mari toți punem osu`

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @biaggio, ai și tu dreptate. 🙂

 4. mai ales că noi am șters-o la fund când era mică, am dus-o de mână la școală, am plătit taxele ei, am fost alături de ea atunci când era o necunoscută, am strâns din dinți în ore nesfârșite de antrenamente, am transpirat cu ea, am fost acolo atunci când nu mai avea putere să meargă mai departe…

  Mai dă-te dreacu Simona… Dacii se răsucește în mormânt de rușine pentru ce ne-ai făcut! Coca, unde dreacu ie semințele alea????

  Comentariu beton! Thumb up 99 Thumb down 1

  • @catalin fdd, am râs cu muci. :))))))))))))))))

  • Reptilienii e de vina pentru toate

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @catalin fdd, stai măi omule, ce strigi așa??? Ți-am zis că trec umpic pe la Marineasca de la 2 să îi explic rețeta de gogoși. E atât de varză fata asta, nici nu mă mir că o bate Titi în fiecare seară. Hai că mă duc dupe semințe, mă întorc în 5 minute.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Explicatia din spate este urmatoarea: la un moment dat toata lumea tinea cu Simona. In momentul in care ea incepea sa aiba rezultate ea nu avea hatteri. Doar ca la fiecare infrangere apareau din ce in ce mai multi contestatari. Explicatia e simpla. Ai frustrari? Te razbuni pe cei din jur si iti cauti dusmani imaginari. Cam asa sta treaba cu hatterii simonei. Am si eu vreo 2 cunostinte de genul… Si imi scot peri albi.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

  • @Radu sibiu, păi cel mai simplu e să zici că AVEAI două cunoștințe.

  • buna asta!!!!!! :))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 6. E tiparul clasic al ratatului care “poate face orice, da’ ăştia nu merită pe unu’ ca el”. Cei pentru care un meci de mare luptă ca acela de ieri n-are nicio relevanţă, ci doar ce arată scorul la final – pentru că, nu-i aşa? “aia rămâne în statistici, peste 10 ani n-o să mai ştie nimeni cât de disputat a fost meciu’, ci o să vadă scoru’ şi atât”.

  Sunt aceiaşi care consideră că nu contează decât dacă iei locul întâi, pe care ar fi putut să-l ia şi ei “da’ nu se merită, boss, pentru cine?” Faptul că Halep e în primii 10 de ţ-şpe ani e vax. “Bă, a câştigat vreun Grand Şlem? Nu. Aia contează.” Şi sunt aceiaşi care râd de cel rămas cu un tur în urmă la cursa de 10.000 de metri de la olimpiadă, că “uite-l şi pe luzăru’ ăla! Du-te, bă, acasă, cere-te la baie!” Fără să se gândească că omul ăla termină o cursă fiind în primii 24 de alergători din lume. Din fo’ 8 miliarde de oameni.

  Aceştia rataţi de profesie se împart, totuşi, în două tabere. Unii dintre ei vor rămâne hateri şi după ce sportivul va ajunge numărul 1, demonstrând că, de fapt, au fost un milion de lucruri care i-au uşurat traseul. Ceilalţi vor deveni brusc “fanii dă mici ai lu’ ăla de a câştigat” şi vor aştepta preţ de câteva eşecuri înainte să revină la vechile sentimente.

  Comentariu beton! Thumb up 57 Thumb down 3

 7. Suntem natia cea mai toleranta 🙂 Mai,daca se lasa cu castig atunci e de-a noastra ,bravo ei,hai Simona…..etc etc Daca nu,eeeee…uite ca s-a ajuns si asta .Stim si cati muci avea la 4 ani,ca o vecina o cunostea de cand ducea gunoiul samd.Ne pricepem la toate.De la pus muraturi (neaparat bio) ,la paradele gay,tenis,fotbal,unguri,Soros …valeu cat de multe stim.Aaaaa…nu mai vb de leacuri babesti unde bunica folosea turmix si avocado.Toleranti si foarte instruiti 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 8. Ei, da, m-ai nimerit cu subiectul de astăzi. Nu ratez niciun turneu de tenis. Este adevărat că băieții joacă un tenis mult mai spectaculos decât fetele, apoi mă uit cu mare drag la ei și trebuie să recunosc că mai bine văd un meci de tenis al băieților decât un strip-tease. ?
  Cât despre Simona, muncește, se străduiește și poate va ajunge să câștige si marele trofeu.
  Iar tu, scrii intr-un mare fel, am râs. ??

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 9. Simona e in postura in care nu are de dat explicatii nimanui pentru nimic… Este ceea ce este pe munca ei si mai ales pe banii ei. Romania n-a facut nimic pentru aceasta fata care tine tara ca nume pe locul 2 mondial , cam singurul de top din orice domeniu actual.
  Simona e in postura in care daca vrea castiga, daca vrea pierde, in ciuda celor din fata televizorului care o injura scuipand seminte tarcate (?)…

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 10. Vai de capul nostru de neam de înapoiați: tenis,fotbal,gimnastică parcă suntem în evul mediu.Nici un sport modern nu cunoaștem.Uitați de exemplu aici la mine,în Penisula Iberică,oameni sunt interesați de sporturi deosebite cum ar fi curlingul și aruncatul cu ciocanul.Oamenii își adoră campionii,cum ar fi Ricky Martin ,triplu campion AWTC la ciocan.Vai de steaua noastră ,tot cu circ și pâine trăim…..păine cu smântână..

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Avem și noi campioni, la adunatul de ciocane
   Pomohaci sau cam așa ceva
   Cât despre curling …..

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Paco, plus invidie, ai uitat de invidie.

  • @Mihai ,nu am uitat de invidie.Un vecin a murit de inima rea ,cănd la bunicul meu i-a fătat doi iezi capra de tăiat lemne.Poveste reală..

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

  • @Paco, :)))))))))))))))))))))))

  • @Paco, avem federație națională de curling la Brașov!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Anouk stiu .Acum citeam pe site-ul lor:,,
   Prea Fericitul Parinte Dr. Daniel Ciubotea”Cea dintai dorinta si cea dintai datorie a noastra ca nou Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane consta in pastrarea, pretuirea si cultivarea mostenirii spirituale luminoase pe care ne-a lasat-o fericitul intru pomenire Parintele nostru Patriarh Teoctist, pilda de intelepciune si rabdare, de iubire frateasca fata de toti crestinii ortodocsi, pilda de bunatate fata de toti crestinii, fata de toti oamenii credinciosi si fata de toti oamenii facatori de pace si de bine.
   Prea Fericitul Parinte Dr. Daniel Ciubotea, Patriarhul Romaniei și Președintele Lotului Romăn de Curling și Aruncarea cu Ciocanul.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 11. Poza de la final … ai fost la Gaben sa o obtii? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 12. Eu am declarat public faptul ca o iubesc pe fetița asta. O iubesc pur, o iubesc sincer, o iubesc platonic. O iubesc pentru orele muncite pe terenul de tenis în loc sa se joace cu păpușile. O iubesc pentru fiecare minge trimisa de racheta ei, în loc sa stea în parc cu baietii sau prin baruri. O iubesc pentru fiecare moment sublim pe care ni l-a oferit, pentru fiecare emoție și fiecare victorie. O iubesc și mai mult atunci când pierde, pentru ca o face elegant, ascunzând amărăciunea înfrângerii sub un zâmbet cald și o strângere de mana sinceră, cu care își felicita adversara. O iubesc pe micuța amazoana pentru ca, are în ea microbul învingătorului. O felicit pentru fiecare bănuț câștigat cu sudoarea frunții. II doresc sa câștige însutit, suficient cât sa se retragă în glorie și sa doarmă goala pe o saltea de bani, învelită cu bani. Eu voi rămâne un fan neclintit al ei, micuța zeiță coborâtă direct din Olimp. De fapt, eu cred ca, celelalte zeițe sunt invidioase pe ea și, de aceea, mai pierde câte un meci, uneori. Sa fii iubită, Simona.

  Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 3

  • @SorinB, nu, man, zeițele n-au nimic cu ea. Doar proștii de pe planeta România se oftică.

  • @SorinB total de acord cu tine,aceleasi sentimente le am si eu doar ca nu pot gasi cuvinte asa de mestesugite ca ale tale.
   Respect Simona!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 13. Nu numai romanii sunt campioni la datul cu parerea. Am vazut si straini care comentau plini de competenta jocul defensiv al Simonei, ma si minunam. Totul, totul tine de cei sapte ani de-acasa si de bunul simt din dotare.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Ioana Maria, or fi și străini, dar noi suntem campioni absoluți. Pentru că am făcut totul pentru ea și ea e o nerecunoscătoare.

  • @Ioana Maria, cred că e ok să-ţi dai cu părerea dacă o anumită tactică a fost bine aleasă sau nu, dacă a reuşit să intre în meci sau nu, etc. Şi eu sunt de părere că, în meciul de ieri, au fost câteva erori comise de ea. La fel cum şi Konta a comis greşeli. A-ţi da cu părerea e una, a da sentinţe din categoria celei enunţate de Mihai e altceva. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 14. Nu e chiar asa cum spuneti voi. Oamenii astia care o critica chiar pierd bani, in timp ce ea joaca la misto si nu le satisface orgoliile. In alea 2-3 ore de uitat la meci astia ar putea sa faca niste mii de euro. Plus banii dati pe medicamentele pentru calmarea nervilor, pentru ca Halep nu asculta instructiunile din fotoliu. Si e frustrant ca tu sa-i spui sa dea in stanga sau sa joace ofensiv iar ea sa faca dupa capul ei si sa mai si piarda. Sa hie aldreaqu ala care io m-ai spune cum sa jioace!

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

 15. In scoala generala aveam o colega care juca tenis, o antrena tata-sau. Probabil ala era vreun ratat si se gandea ca o sa faca din fiica-sa ce nu a putut el sa faca. Tin minte ca fata aia se antrena in fiecare zi (noroc ca iarna nu-i ca vara si se mai odihnea si ea). Cand noi ieseam la joaca, ea se ducea la antrenament. Dupa ore nici nu o mai intrebam daca iese la joaca, deja ii stiam programul. Plus ca nebunul ala de tata ii mai si cerea note mari…si daca nu le lua, o palma mereu aparea de undeva. De la ea am aflat de bataile cu furtunul de la masina de spalat, asa ca am zis palma ca suna mai putin dureros. Un tampit, probabil de aia mama-sa a si divortat de el cand colega mea avea vreo 15 ani, dupa examenul de capacitate. Dupa aia colega nu a mai jucat deloc tenis. Nu stiu nimic despre copilaria lui Halep, probabil ai ei au stiut sa o sustina, de aia a ajuns unde a ajuns. Ideea e ca de cate ori ii vad pe romanii aia experti care stiu totul despre tenis, mi se face sila. Oare ei stiu cate ore de antrenament trebuie pt a ajunge unde e Halep? Eu cred ca multi dintre ei nu sunt in stare nici sa joace un meci de tenis, ca le atarna burta. Oricum, se stie ca suntem un popor de experti.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Ana, da, despre asta este vorba.

  • Mi-am mai adus aminte de niste faze care m-au cam enervat toata copilaria. Am o matusa care nici nu a terminat 8 clase, da mereu se da mare inteligenta, ca na, e fiica de preot si sotie de inginer. De fiecare data cand venea la noi in vizita, imi cerea carnetul de note la control si taica-miu, caruia acum i-as trage cateva scaltoace pt asta, imediat i-l arata. Mereu am avut note foarte bune la scoala, mergeam si la olimpiade, dar din clasa a 7-a nu mai aveam numai 10 pe linie, mai era si cate o medie de 9 pe acolo. Ei, matusa atata astepta, sa vada media aia de 9 si imediat incepea: ba ca nu sunt chiar de 10 cum ai mei cred, ca nu toti suntem asa de inteligenti. Mai, pana si cand am terminat facultatea cu media 9.10, le-a spus parintilor mei ca de atata pot, ca am o inteligenta medie. Nu ca as fi eu cine stie ce desteapta, dar tu femeie, care n’ai fost in stare sa termini scoala generala, desi ai tai au avut posibilitati, vii si ma cauti pe mine la note? da ce, ai stat tu cu mine sa vezi cate nopti am pierdut cu invatatul si cat am suferit? Mai ales ca nu prea imi placea sa invat, dar primeam bursa, si banii erau bine primiti. E mai usor sa arunci cu noroi atunci cand nu stii cu ce sa mananca…si aici ma refer si la sport. Si cu timpul am cunoscut multi din astia si mi-am dat seama ca cel mai bine e sa ii eviti…si Halep face bine treaba asta, isi vede de ale ei, nu sta sa dea explicatii tuturor “specialistilor”.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 16. Asa ceva nu se poate frate! Pai cum adica sa joace la Wimbledon si sa cada inainte de semifinale cu o jucatoare de care n-am auzit niciodata? Nu? A si sa mai conduca si Mertz cand noi conducem cate un cadavru de BMW?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 17. Există oameni care îl înjură pe Hagi, care fac mișto de generația de aur sau de Steaua ’86, care nu dau doi bani pe performanțele CSM-ului, care le consideră pe gimnaste niște fițoase bune de nimic, pe Dobrin un bețiv, pe Ilie Năstase (din perioada când juca) un clown, pe Nicu Vlad un securist, sau pe Doroftei un nimic fără talent. Și voi vă mirați că o înjură pe Simona Halep? Stați să vedeți după ce o fi numărul 1 mondial și o să pice iar pe 2 la un moment dat.
  Păi, bă, d-aia se sacrifică (sanchi!) nația asta, d-aia se bagă atâția bani de la buget (sanchi!) în sport, d-aia ne pierdem noi timpul la TV și banii la pariuri? Ca să FIM pe locul 2?
  Recunosc că mie îmi este oarecum indiferentă toată treaba asta cu Halep. Joacă tenis, este acolo sus, e româncă și cam atât. Nu mă supăr excesiv când pierde, nu mă entuziasmez excesiv când câștigă. Munca ei, banii ei, perfomanțele ei. La fel și în celelalte cazuri de sportivi și echipe. Am devenit un iubitor de sport care apreciază munca celor din teren și care realizează că, dintr-o țară care se pișă cu grație pe tot ce înseamnă educație fizică și sport, nu au cum să răsară mari campioni, ci doar accidente fără legătură cu contextul.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @Ionut, n-am să uit niciodată cum arăta bazinul de la Brăila în care se antrena Diana Mocanu. Mai știe cineva de ea?

  • Diana Mocanu antrena acu’ vreo 3 ani copii in Brăila. Habar n-am unde sau dacă mai antrenează. Din câte știu, nu colaborează cu Federația.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Ionut, ce-aș mai putea să spun? 🙁

 18. cand e de bine ii facem statuie cand are o problema – ca deh e om – il punem la panoul de rusine

  niciodata nu o sa se schimbe mentatlitatea nationala in legatura cu asta

  cocalari sunt peste tot si probabil in mentalitatea lor cred ca li se cuvine inclusiv ca fata asta sa imparta premiul cu ei – ca doar s-au uitat
  dar ia sa il iei pe unul d-asta sa faca 3 zile antrenamentele ei – sa vedem cati comentaci din astia rezista

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 19. Si acuma trebuie sa fiu in limba dupa sportul feminin ? sau sa zic ca m-as uita la Halep si daca n-ar fi romanca ? Ca spectator nu-i normal sa-ti doresti la urma-urmii…spectacolul ?! are vreun haz fara ? Federer are numai fani elvetieni ? Ronaldo numai portughezi si Messi numai argentinieni ? Asa, doar pe baza de nationalitate ? Nu-i nimic machist in asta ! Nici la lesinatii nostri care joaca in cupele europene nu ma uit.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Faintaru, boss, azi ești prea profund pentru mine. În sensul că n-am prins ce zici.

  • N-o sa ma uit acuma la hatza-hatza, hatza-hatza, peste fileu pe centrul terenului, numai pentru ca, conjunctural, prin falimentul total a sportului romanesc singura care a razbatut e o femeie si de-ar fi sa ma uit la sport doar de dragul alor nostri n-am la ce altceva. Tot la cel masculin, mai spectaculos, unde mingea trece de regula de cel mult 4-5 ori peste pana prinde un colt sau musca o tusa, ma atrage. Eu ii inteleg pe Gelu,pe Tiriac, si CTP ca-si pun mainile „nu asa, nu asa, prea pe centru, prea pe centru”, numai ca aproape toate joaca la fel, aiurea parandu-mi-se ca se uita la cel feminin cu acelasi ochi ca la cel masculin. Daca Gelu se asteapta la acelasi spectacol, nu-i mai inteleg frustrarea. Si in caz particular, Halep n-are un joc spectaculos.

   Si dezamagirea ca Halep nu-i inca o campioana de grand slam i-o inteleg pana la un punct lui Gelu. Nu-l mai inteleg insa daca asta-l face sa dea cu caciula dupa caine. E si normal sa fie asa ! In primul rand prin ochii ei. Una e cand gazda unui turneu te prezinta publicului „Ladies and Gentlemens, please welcome no. 1 in the world !” si ovatiile nu mai inceteaza, asisderea si plansetul (vezi linkul de mai jos), atunci cand se intampla aievea ce-ai visat cand te-ai apucat de sport sau cand iti reprimesti respectul cuvenit, si cu totul altceva e cand printr-un concurs de imprejurari il ocupi scriptic, fara a fi un campion.

   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6OrjIgoWZBQ&w=640&h=390]

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 10

  • @Faiantaru’, trolezi, nu?

  • Mihai,

   uite un clip pe care iutubul mi l-a afisat ieri random in functie altele urmarite. “Cei mai buni fotbalisti nemti ai tuturor timpurilor “, top 25. Stii ce i-a otarat pe nemtii ? “Pai unde-i ala ?, “da’ ala de ce n-apare ?”.., ca mai erau cateva zeci la fel de buni.

   https://www.youtube.com/watch?v=UXV1MNXfzLU

   Trolez umpic … din disperare ! Cum Halep e singurul plod din sat, e si cel mai rasfatat, dar si cel mai certat. Prea vrem sa vedem in ea unul de exceptie, cand ea e doar unul normal. E zi de la Dumnezeu sau de la cine vreti voi cand nu e cu Halep, Trump, Dragnea sau Becali ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • @Faiantaru’, păi vezi? Ia dă tu un serch pe google după “jucătoare de tenis din România, numărul doi mondial”. 😉

 20. Chiar ieri am avut o discuție cu Gelu. S-a reîncarnat într-unul din şoferii de la compania unde lucrez. Pentru că în ultimul timp curg reclamațiile din partea clienților că le ajung produsele sparte sau lovite acasă, am trimis un e-mail către şeful ăl mare.
  Mă prinde Gelu ieri. Marțea când eu sunt balaur cu 7 capete. Dialog:
  – sunt de cinşpe ani în compania asta şi niciun director n-a reclamat aşa ceva. Nu ştiam de ce nu mai merg lucrurile acum.
  – pentru că am venit io!?
  – exact! Şi nici n-o să mai mergă. Haos e acum! Distrugeți tot!
  – bre, uite cum facem. Când o să am nevoie de vreo evaluare corectă şi imparțială, te caut io!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Elena P, acu’ e clar de ce a ajuns acasă Gelu și era deja nervos pă Halep aia. 😉

  • @Mihai, io pot scoate omu’ din minți. Asta e clar! Dacă ai nevoie, te caut io şi pă tine!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Elena P., zic să mai amânăm o perioadă. 😛

  • @Mihai, atunci mă cauți tu. ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 21. Eu sunt fan de-al Simonei de mult. De când avea țâțele mari!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 22. Lăsați-o pă Simona,zic….a jucat bine, “ne-a” reprezentat bine, chiar foarte bine ( mă bucuram dacă i-o trăgea plângăcioasei de Konta), dar mai sunt și alții de înjurat, cum ar fi: echipa de tenis de masă junioare care este campioană mondială; Toma Coconea care este lider în cursa Red Bull X-Alps; echipa de minifotbal care a câștigat Neymar jr’s five în Brazilia contra Angliei….. astea sunt doar din week-end ?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Nu-ş cum să zic, da’ io-n locu’ Simonei aş arăta degetul mijociu tuturor căcaților ce critică.
   Dacă ar fi făcut performanță pe banii statului, mai treacă-meargă, dar cum n-a fost cazu’…muie Gelu şi Coa. În grup, să nu vi se aplece prea tare. Dă la bere.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 23. Am citit câteva comentarii pe Fb și m-am speriat. Sunt câțiva retarzi care au citit doar titlul articolului și, gata, și-au și dat cu părerea și au tras concluziile. Băi, și când te uiți pe profilul lor ți se par normali, cu joburi ok, tineri……plm!! Cu analfabeții ăștia funcționali vrem noi să schimbăm ceva în țară și să hashtagrezist?
  Scuze pentru off-topic dar am rămas prost când am văzut. P-ăștia îi poate prosti oricine cu orice doar dintr-o singură frază, și se aruncă cu capul înainte ca ovinele. Avea dreptate dilimache ăla de la agricultură: OAIA!!!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ionut, te miri? ….și ăștia votează!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ionut, doamne ferește, m-am speriat, man. Nici n-am mai avut puterea să-i înjur. Pentru că oricum era DEGEABA.

 24. În primul rând mi-a ieşit şpriţul pe nas la propriu,umplând de respect monitorul, concomitent cu răsturnarea scrumierei cu cotul,ca să am ce aduna de pe jos.Domnule ,ai făcut un portret perfect al românului zilelor noastre,cum nu ar fi reuşit nici Petru Popescu în anii lui de glorie.Eşti mare,domnule !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Tokarev, aruncă un ochi pe Facebook să vezi și să nu crezi. 😉

 25. Am tremurat aseară la meciul Simonei cum tremuram la meciurile Rapidului… A jucat excelent, singurul meu regret este că n-a cerut repetarea punctului care a decis meciul, când a țipat tuta aia…?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Iulian, lasă, man, o să vină și vremea când n-o să mai aibă nevoie să ceară rejucarea punctului.

  • Cu siguranță, Mihai! Ce-am să mai țip…??

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 26. @Faiantaru’: in sfarsit, un comentariu pertinent si realist! Jos palaria din partea mea!
  Zica lumea ce-o vrea, I don’t give a sh*t. Asta e adevarul: Simona atat poate. N-o zic cu ura, frustrare sau orice altceva. Pe ea psihicul o “doboara”. Am vazut meciuri in care efectiv la inceput si la final parca erau 2 jucatoare diferite, zic bogdaproste ca e nambar tu in lume in conditiile astea. Si n-are cum sa fie mai mult de atat tinand cont ca tara asta n-a ajutat-o cu mare branza vreodata si nici ea n-are psihicul necesar (si putin probabil sa il aiba). Intre a vrea sa faci ceva si a fi facut pentru acel ceva e o diferenta.
  Un turneu de Grand Slam castigat conteaza enorm, orice ati zice.

  Cam putine mentalitati de sportiv pe aici, vad… Recunosc deschis, cu riscul de a fi numit ipocrit, n-am nici eu tangenta cu sportul. Nu m-a pasionat si nu ma pasioneaza, dar, cum ziceam intr-una din zilele trecute, am suficient simt al observatiei incat sa imi dau seama de “niste” lucruri pe lumea asta. Si mai am norocul ca tata sa fi fost capitanul nationalei de polo cu niste decenii in urma si sa ma invete cate ceva din domeniul sportului. Lasand la o parte ca atunci cand avea varsta mea era pachet de muschi in adevaratul sens al cuvantului, psihicul era baza. Cea mai buna dovada – acum, la peste 60 de ani de viata, are o rezistenta psihica admirabila, desi n-a avut deloc o viata usoara, mai ales in ultimii ani.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Eu nu mă uit la niciun sport, n-am răbdare – deci nu-mi dau cu părerea. Dar fix asta discutau aseară cei din jurul meu despre Halep (nu critici, doar comentarii): psihicul ei… psihic care, la un sportiv, ar trebui (măcar uneori) să fie mai puternic decât condiția fizică.
   O fi așa sau nu, oricum, e treaba ei…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • E bine macar ca nu toata audienta e compusa din “nea Gelu” sau oameni care o ridica in slavi. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ JanPol

   Nici nu cred ca mai e vorba de ea, apropo de mentalitati. Toti spera de la fata asta sa redea demnitatea natiunii.Un mod. zic io, cam arhaic de a ne privi, un fel de, noi suntem niste papagali, dar il avem pe Ahile. N-ai vazut cum faceau la RG, la Indian Wells sau Miami ? Exact ca englezii alaltaieri, ca toate relele, de te si miri ca n-au venit in armuri cu blazon la stadion, Abia ce a rasuflat lumea usurata scapata de Genie army, hop, hai noi. Sau ei. Stati, ma’ baieti, potoliti, have some cookies, incercati un fursec, un mojito sau o pinacolada, ca nu se face asa ceva, pe rand atmosfera insuportabila unii altora. Ca sa ce ? sa parem o natie mai musculoasa ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 27. am sa spun ce imi trece prin cap…Simona…..face sport pentru bani ….la fel ca orice job al fiecaruia dintre noi….ea e ca si un artist care accepta sau refuza concerte…se prezinta la un concert ….incanta lumea cu o reprezentatie sau nu….sportul profesionist nu e sport ci doar audienta, reclama si afacere….nu conteaza tara din care vii….sa nu fim patimasi cand sportul e pe bani si nu e sport

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 28. Mi se pare o sportiva foarte buna.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Pingback: mihai vasilescu blog | Abia de-acum începe să se simtă rău capra vecinului

 30. Si pentru ca mi se pare foarte potrivit, bancul realitatii romanesti:
  Pleacă Ion din sat în America şi devine “John”, mare om de afaceri. După un timp, fiind în concediu, se întoarce în sat şi oferă fiecărui sătean câte 100 dolari. Toata lumea mulţumită, îl laudă pe John ce băiat bun este.
  Următorul an, la fel oferă 100 dolari când revine în sat, lumea mulţumită, numai cuvinte de laudă pentru John.

  În al treilea an, John oferă fiecarui sătean numai 50 dolari. Se întâlneşte Gheorghe cu Vasile:
  – Vasile ţie tot 50 dolari ţi-o dat?
  – Tot, măi Gheorghe!, zice Vasile nemulţumit.
  – Eu nu pot sta aşa, mă duc să-l întreb de ce!..
  Se duc amândoi la John, iar Gheorghe îl întreabă:
  – Măi John, lumea e nemulţumită în sat, de ce ne-ai dat numai 50 dolari?
  – Ştii măi Gheorghe, a venit criza, a intrat băiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai puţini, asta e viaţa, e greu!
  La care Gheorghe către Vasile:
  – Vezi măi Vasile, John îşi ţine baiatul la facultate pe banii noştri!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 31. Bă, io-ți spui sincer că puteam să văd cum e să pierzi o finală d-asta. Da’ am zis pas când am auzit ca trebuie să-mi tai țâțele. Și la bărbați e greu să pierzi. Că cică ăștia n-a pierdut niciodată.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 32. Soros e de vina! 100 de lei de adult, 50 de lei de copil de mingii si 25 de lei racheta. ‘Ra-ți ai dreacu’

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 33. Cica nu trebuie sa-ti tai tatele daca-s suficient de lungi sa le innozi .

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 34. Cainele ala, saracu’, n-are ce cauta in peisaj. Serios, are vreo vina? :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 35. Nu multi stiu ce inseamna in tenis, pentru ca despre tenis se vorbeste aici, antrenamentul pentru a obtine performanta. Si tot putini stiu ce inseamna participarea la un Grand Şlem!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.