LATER EDIT

Habar nu aveți ce fericit m-au făcut comentariile de la textul ăsta. Și habar nu aveți ce rău îmi pare că nu vă pot da câte un premiu fiecăruia în parte. Mă rog, cu ajutorul tatălui tâmplarului, poate o să reușesc io ceva mișto până la urmă. 

Până una-alta, avem câștigătorii:

– PS3-ul merge la Ionuț;

– Polaroidul la Laura G.;

– Acumulatorul extern la Ananas;

Pe toți trei îi rog să mă contacteze la adresa de email de la „Contact”, iar pentru restul am din nou un mare și sincer: MULȚUMESC! Sunteți cei mai mișto oameni. 

Nu știu dacă ați observat, dar pe prima pagină a acestui blog se actualizează automat numărul de comentarii înregistrat de la înființarea lui până în prezent. Iar acum vreo câteva zile, am constatat cu stupoare și niscaiva mândrie că tocmai s-au strâns 100.000 de comentarii.

Așa că azi vreau să fac pentru voi, cei cu care mă trezesc dimineață de dimineață, două lucruri pe care trebuia să le fac de ceva vreme, dar am tot fost pe drumuri zilele astea.

Primul este să vă spun MULȚUMESC și să mă înclin. Fără voi acest loc n-ar exista. Și nu glumesc, fără o comunitate strânsă în jurul lui, un blog este fix ca o labă cu prezervativ. Iar acest blog are una dintre cele mai mișto comunități din blogosfera românească, atât cât e ea. Încă o dată, MULȚUMESC!

Și al doilea este că aș vrea să vă răsplătesc cumva. Din păcate nu pot să vă răsplătesc nici pe toți, nici așa cum ați merita, dar tot o să fac o chestie drăguță.

Bref, am de dat așa:

– Un Playstation 3 în perfectă stare (are la activ dăcât orele de Fifa jucate de subsemnatul). Da, este același Playstation pe care n-a fost în stare să-l ia săracul băiatul ăla ținut sub papuc;

– Un aparat foto Polaroid (modelul nou, nu vă gândiți ca vă dau ceva rămas de la bunică-mea);

– Un acumulator extern, cu încărcare solară, perfect compatibil cu orice model de smartphone;

Ca să luați unul dintre ele, trebuie să îndepliniți două condiții.

Prima. Să mai fi lăsat măcar un comentariu pe acest blog de-a lungul timpului. Nu vă chinuiți dacă n-ați mai lăsat, nu vă voi lua în considerare.

Și a doua. Să-mi scrieți un comentariu prin care să-mi povestiți cum ați ajuns pe blogul ăsta. Dacă vă mai aduceți aminte, desigur.

Duminică fac tragerea la sorți și trei dintre voi, cei cu care mă trezesc dimineață de dimineață, vor câștiga obiectele de mai sus. Ah, dacă nu sunteți în țară și câștigați vreunul dintre ele, va trebui să-mi dați o adresă de România unde să vi-l trimit. Nu de alta, dar parcă nu mă văd trimițând Playstation-ul la Antananarivo și acumulatorul extern în Chile.

Gata, sper să vă placă.

mihai_vasilescu_comentarii