7,888 cititori

Cum vindeci un bărbat de întrebarea “cu câți te-ai culcat înaintea mea?”

Acu’ niște anișori buni de tot, într-o vacanță de vară o ardeam lejereanu așa prin clubul discoteca despre care am mai povestit pe-aici. Pe la jumătatea nopții, m-am antamat cu niște amici care ședeau la o masă mare. Oamenii erau cu chef, cu fete, cu tot tacâmul. Fain, frumos, până am observat că una dintre tipe râde cam mult la glumele mele și-și caută de lucru pe lângă mine. Cu motiv sau fără.

Nu că m-ar fi deranjat foarte tare, dar fata fusese combinată cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Și știți și voi ce spune codul nescris al bărbaților: “niciodată, dar absolut niciodată, nu te combini cu o femeie prin care a trecut un prieten de-ai tăi”. Așa că am râs, am glumit, dar la final am plecat fiecare la el acasă. Cu codul nescris nu ne jucăm, da?

Ei, dar ce să vezi, cu cine m-am întâlnit eu a doua zi dis de dimineață? Fix cu prietenul împricinat. Mi-am zis că sigur e semn sau ceva, omu’ avea job la București și n-ar fi avut ce căuta prin Vâlcea. Dacă tot era semn, m-am gândit să aflu cum stăm și l-am întrebat pe direct așa dacă mai are vreo treabă cu fata. Nu mai avea. Bă, ești sigur? Da, frate, dă-i bătaie, fă ce vrei că mă doare la bașcheți. Buuuun, acestea fiind zise, codul nu mai avea de ce să fie respectat.

În schimb, apăruse altă problemă, majoră chiar: unde o mai găsesc eu pe fată? Pentru că în cavalerismul meu desăvârșit nu-i cerusem nici măcar numărul de telefon fix. Că la vremea aia nu se inventaseră încă astea mobile. Iar la cum îmi funcționează mie norocul, eram convins că mai dau peste domnișoara în cauză abia după ce s-a măritat și a turnat doi plozi sau după ce și-a făcut vreo operație de schimbare de sex. Da, cam așa de norocos sunt.

Alarmă falsă, de data asta Universului i se făcuse milă de mine. Pe cine am văzut eu în seara următoare exact când intram în club discotecă? Ați ghicit. Donșoara. Care era toată numa’ zâmbete, lapte și miere. Acu’ ce era să mai fac? Cu Universul n-ai cum să te pui. Spre dimineață am condus-o acasă și m-a rugat să urc, să-mi arate colecția ei de discuri. N-ai cum să refuzi o femeie care vrea să-ți arate colecția de discuri. Adică ai cum, dar de ce-ai face-o? Am urcat.

Hmm, de-aici încolo cum să va povestesc ca să fiu finuț? Băi, oameni buni, băi nene, băi frați de suferință, nu mai auzisem și nici n-am mai auzit în viața mea sunete cum scotea femeia aia. Nici nu ne pornisem bine să ne jucăm cu colecția de discuri că a început să ragă. Era un muget prelung combinat cu niște sunete pe care îmi imaginez eu ca le scot focile când mor. Și toate astea pe o tonalitate care ar fi ucis și erecția unui priapic. Nu știu cum am rezistat până la finalul colecției de discuri. Cred că puteam fi decorat ca erou sau ceva. Cert e că mi-am făcut o cruce mare când m-am văzut în mașină. Am plecat și dus am fost. Eu a două oară nu mai treceam prin așa ceva.

Jumătate de an mai târziu. Vacanța de iarnă. Eu, la ai mei, la Vâlcea. Ieșisem într-o seară la un biliard ca să mai omor timpul. N-am apucat să pun mâna pe tac când m-am trezit că vine la mine un tip pe care-l știam vag din liceu. Era mai mare, n-avusesem tangențe. M-a rugat sa ies cu el afară, până la mașina lui, că vrea să vorbim ceva. Nu părea foarte fericit că ma vede, dar mi-am zis c-o fi pățit omul vreun necaz. Pățise. Necazul se afla în mașină pe locul din dreapta față. Era ea, femeia cu mugetu’ asurzitor. Am intrat în mașină. Da’ n-am apucat să zicem niciunul nimic că a început dumneaei:

– Hai, mă, de ce-ai venit cu ăsta aici?

Ăla s-a uitat o dată la ea crunt și i-a zis scurt:

– Tu să taci, acum vedem ce are el de spus.

Și s-a întors spre mine:

– Ia zi, te-ai culcat cu ea?

Aia când a auzit, a pornit din nou melița:

– Cum poți să întrebi așa ceva?! Ți-am zis că nu m-aș culca cu ăsta nici moartă!

Acu’, nu știu cum să vă explic, și la vârsta asta sunt un tip orgolios, d-apăi la douăj’ de ani când îți fierbe sângele în instalație? Sincer, parcă nu-mi pica prea bine ce aud. Da’ mi-am mușcat buzele și-am dat să spun ceva. N-am apucat, c-a venit decisiva. De la el:

– Să știi c-am dus-o la biserică și-a jurat că nu s-a culcat cu tine.

Io am ramas mască și mă gândeam dacă nu cumva sunt la camera ascunsă. Am dat din nou să îngaim ceva. Iar n-am apucat. Mi-a luat-o demoazela înainte:

– Normal c-am jurat! De câte ori să-ti mai spun că nu m-aș culca în viața mea cu unu’ ca ăsta?

Și-avea o față extrem de ultragiată când dădea convingător din clanță.

Ei, dragii mei, recunosc și mă căiesc. În momentul ăla tot ce mai ținea orgoliul meu în frâu s-a dus dracului, mi s-a pus un văl roșu pe ochi și-a început să-mi pulseze o venă de la tâmplă. Așa c-am deschis gura și-am întrebat-o cât am putut de calm:

– Da? Serios?

Apoi m-am întors spre el:

– Zi tu că nu rage ca o vacă când se fute!

Liniște, ochi holbați și stupefacție. Aia rămăsese cu gura căscată. El încă nu compilase complet informația primită. Iar eu am deschis ușa mașinii, am ieșit și-am plecat fără să mă mai uit în spate.

Ce voiam să spun, da, a luat-o de nevastă.

mihai_vasilescu_stupefactie

74 de păreri la “Cum vindeci un bărbat de întrebarea “cu câți te-ai culcat înaintea mea?”

 1. :))))))))))))))

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 2. “Cu una ca ăsta”. Decisivă asta!:)))))

  După divorț mi se aprinseseră călcâiele după unul dintre prietenii fostului soț. Nu prea tare, puțin așa. Pe vremea aia nu te duceai direct la om să-i spui: bă, te plac și vreau să ne jucăm de-a mama și de-a tata. Îl luai prin învăluire. Așa că am rugat o prietenă de-ale mele să îi transmită mesajul vieții. Răspunsul lui? Exact! A pus codul bărbătesc înaintea plăcerii nebănuite.
  Eh, l-am dat naibii și m-am mutat din oraș.

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 3

  • @Elena, vezi, vezi? Aia zic.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • Pe cand femeile…nu au un astfel de cod.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Exact! Io n-am niciun stres. Poate doar ceva curiozități…
   Băbăieți, aveți de învățat de la noi niște chestii.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 18

  • Cum se face că doar agramații se apucă să corecteze pe altcineva?! Ți s-a părut ciudat cum sună “de-ale mele”? Asta pentru că tu foloseai exprimarea “de-a mea” care este incorectă. Eu zic să deschizi un google înainte să arunci cu piatra. Și în plus să știi că exista posibilitatea să îți editezi comentariul pentru a îți corecta greșelile…

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @ElianaSi, multumesc că ai răspuns tu?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Vali, ia zi tu care este greșeala mea gramaticală. Dar să vii documentat cu răspunsul, da?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

  • ¨¨de risine¨¨ se scrie cu i din a

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Vali, replica ta e bestial de idioată! așa ceva… :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. No, ăla da bărbat: balegă și nu căcat. 😀

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @John, păi da. I-a arătat el.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 4. Ferma femeia.Stie ce vrea de la viata

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @nacele, mie el mi s-a părut mai hotărât.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 5. Eu chiar intru in categoria “esti al doilea” si ani de zile a facut sotul misto de mine pe chestia asta.Eu sunt pe principiul “daca nu ma mananca,de ce sa ma scarpin aiurea?!” sau “am un singur hormon si ala e pe cale sa moara de singuratate”.Pe de alta parte,de ce pana mea ii mananca in dos sa intrebe?!Cand iubesti,iubesti si basta.E ca si cum eu l-as iubi pe unul si l-as intreba brusc “auzi,prietene,dar ce lucrezi?!”….ah,esti zidar?!Nasol,bre,ca eu vreau un doctor!!!Imi anuleaza ocupatia lui sentimentele?Ioc!Ti se pune pata si basta.Asa si cu domnii….daca o iubesti cu adevarat,cat conteaza numarul alora de dinaintea ta?!Si acum,intre noi fie spus,daca fusera mai multi macar te poti bucura tu ultimul de experienta acumulata cu aia de dinainte.
  Numai zic,deh!

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

  • @Andreea, și primul oricum n-a contat, nu? :))))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • A contat,mai,si inca mult pentru ca am trait de toate si cam pentru 10 vieti!Oricum ma omoara sotul cu faptul ca nu am destula experienta incat sa-i dau sfaturi pertinente copilului cand va fi cazul….ca deh,doar nu o sa-i dau exemple din carti(sunt poreclita soarece de biblioteca) ?.Eu sunt de alta parere…si cartile alea fusera bune la ceva daca am ales bine din a doua incercare??

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Subscriu!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Andreea T, e regimul ala de vanator: mai pui mana si pe ce a vanat altul?:))
   Referitor la treaba cu zidar si doctor, trist, dar multa lume se indragostete pe baza de statut social 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 6. niciun pic de respect pentru biserica frate, dar dacă nu-și amintea de tine se pune?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @biaggio, se pune, cum naiba. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 2

  • @mihai, ba nu se pune. Pt mine a fost ca prima data cand de fapt a fost a doua, doar ca de prima chiar nu imi aminteam (sa trecem peste “de ce-ul” de rigoare). M-a lamurit tipul. Cert e ca am descoperit ca sunt coerenta cu mine insami, adica aveam aceleasi gusturi in materie de barbati si cu ceva timp inainte. 🙂
   deci daca nu isi amintea, e ca si cum n-ar fi fost :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 7. Cica “o data e ca niciodata”…..asa ca nu se pune. :))

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @Anouk, am să ţin minte replica asta. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 8. Îhî….fix aşa, dar dacă pe lângă gâfâieli de locomotivă pe aburi, mai bagă şi un :” ai grijă să nu-ți dai drumu’ în mine!”, se duce dracu’tot ?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @diabolic, nu vreau să-ţi stric plăcerea, dar eu am descoperit prezervativele. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • Frățică, plăcerea mi-a stricat-o ea, şi prezervative aveam, doar că ne-am grăbit să mototilm cearceaful şi nu am mai pus ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 3

  • Vrei sa-ti zica patitul una buna? Intinsa pe spate si-a deschis portile raiului si a zis suav: Hai, dai!…si n-a mai avut cine, ala micu nu si-a mai ridicat ochiul din pamant de rusine 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

  • @Redoo, iezact, suav mi-a zis şi mie ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Redoo: sa auzi pe una cand zice: „ma da in halu’ asta futi? dar da-i ma ca nu dai in ma-ta!” (nu fac apel catre persoana ta, ca sa se inteleaga :)) )

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

 9. Ce măgar! Ala, nu tu. Păi mai nene, eu care am trecut prin destule, printre toti prietenii mei nu gasesc unul care n’ar da la buci pana in noapte nunții. In schimb, am cativa ce visau la fecioare…

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Redoo, părerea mea personală e că trebuie să ai ceva probleme la căpuț dacă visezi la fecioare? Ca să ce?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 10. Ha-ha-ha! Foarte bună replica.
  Cred că întrebarea asta e înscrisă în codul genetic, pe cromozomul Y. Foarte puţini purtători de Y reusesc să treacă la nivelul la care chestia asta nu are relevanţă. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Mi se pare un dublu standard dizgratios. In schimb pe ala meu il doare la vasile ca e al treilea, si el era virgin.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Veleronia, un bătrân chinez a fost întrebat cândva de spre acest “dublu standrad”. S-a gândit o clipă și a răspuns:
   – Fiule, una e să-ți intre cizma în noroi și alta e să-ți intre noroi în cizmă.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Io o stiam pe aia cu speraclul si e mai buna. Oricum nu-i greu sa fraieresti gagici sa le bagi in pat. Io am pus botul strict o data, la 17 ani si apoi i-am dat papucii futezatorului. Dupa care am descoperit pornhub.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Da, un BĂTRÂN CHINEZ. N-au întrebat și o bătrână chinezoaică. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Adică o femeie e noroi?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 11. Imi aduc aminte de un amic din liceu care a spus despre iubita lui cu un an mai mare ca a fost APROAPE virgina. Adica? – intreb eu justificat nelamurita. Adica s-a mai culcat doar cu unul inaintea mea. Si da, am reusit sa ma abtin de la ras. Dar rad si in ziua de azi

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 1

  • Adică doar cu unul şi doar o singură dată şi nici nu a intrat de tot…ha-ha!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 12. Prin anii 2000 bantuiam pe santieru’ din Brancusi de pe Valea Cascadelor.Cautam alternative pentru adezivi altele decât traditionalul Ceresit.Am gasit o firma micuta si dupa probe de lucru,calcule de consum,pret i-am ales pe ei.Ca multumire de ziua mea,patronul a delegat doi directori sa se ocupe de sărbătorit,adica întâmplător de mine.In timpul orgiei bahice am facut referiri la femei si ce misto ar fi si o femeie,doua la masă sa nu mai aratam ca un tablou cu homo in depresie.Fara sa stii unul din astia doi a iesit,a vorbit cu patronul si o ora mai târziu doua bunaciuni,una blonda si una bruneta, s-au materializat la masă.Aveam apartament închiriat de firma la Valea Ialomitei asa ca am luat duduile de toarta si direct la barlog.Aia doi au facut-o sandviș pe blonda,eu m-am retras in alta camera cu bruneta.A urmat o cavalcadă cu aia doi in pl goala milogindu-se de un prezervativ in plus,ca unde sunt paharele,cum se desface canapeaua,ca de ce nu e lumina pe palier si de ce vine greu liftul.Nu am inteles ce cauta ala in pl goala pe casa scării si unde vroia el sa plece cu liftul.Bruneta a rămas peste noapte in timp ce sandvișul blond a plecat cu aia doi.Si a rămas si a doua zi si încă aproape un an zi de zi.A fost una din cele mai misto gagici din viata mea.Ne-am despartit prieteni pentru ca s-a întors la fetita ei pe care i-o crestea mama ei in Bacău.In anul ala si-a terminat facultatea si a dat licenta.Inca vorbim este căsătorită si pare foarte fericita.Firma aia mica si la început pe vremea aia se numeste Baumix.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • Promit sa lucrez doar cu Baumix!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Da imi place ca stii cum sa construesti o poveste. Cu Valea Cascadelor, cu alternative la adezivi. Aproape imi pot imagina ca am fost acolo.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Multumesc!Pentru un fost șantierist prezenta si parerea unei doamne/domnisoare in anumite momente este o binecuvântare divina.Momentul in care divina este lângă tine scoate ce este mai bun din tine/de pe tine si asta înseamnă toalele.Călătoria spre nirvana începe cand bati recordul viteza la aruncatul hainelor de pe tine si ramai in pl goala.Rednecilor ca mine puțin ne pasa ca amestecul fluidelor se petrece într-un budoar sau pe un palet de multibat.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • Dispersiune de rasina is in the air. Lasand gluma la o parte, dupa o experienta din asta cred ca nu mai poti mirosi mortar fara sa ai o erectie spontana. Lasand din nou gluma la o parte si sperand ca de data aceasta ne iese, chiar mi-a placut povestea. Bineamu si a lui Mihai e draguta. Povestea.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • Draga mea doamna / domn o sa povestesc cândva despre cele noua luni in 2006 petrecute la Siriu dupa ce Podu de peste Buzău a fost luat de ape.Cum proaspata mea sotie s-a trezit cu una de nouaspe ani la usa amenințând ca se arunca de la 4 pe casa scării.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 13. se mai intampla si in ziele noastre.
  Ma suna intr-o zi o pritena de la departare sa imi zica ca se gaseste intr-o situatie disperata. Viitorul ei sot este prieten cu un “partener de aventura” al ei de cu mult timp inainte, si ca ce sa faca acum, ca a daca ii zice ala lu’ barbac-su? I-am zis ca daca barbac-su crede ca a luat-o la 37 de ani virgina, e suficient de bou incat sa-l lase.

  cum sa-l faci pe dobitocul din fata ta sa se simta mai bine cand te intreaba cati ai avut inaintea lui? ii spui ca n-are importanta, ca oricum dupa primii 3 cm esti virgina. Guess what, unul a chiar crezut :))))))))))

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 3

 14. Tipa şi-a cerut-o. 🙂 Pe de altă parte, nu înţeleg de ce-l mânca pe el în freză (şi pe alţii asemenea lui, că am cunoscut şi eu asemenea persoane) cu cine a fost ea înainte. Dacă voia să se însoare cu Maica Tereza, trebuia să caute în altă parte. În rest, e doar dovadă de orgoliu prostesc să faci caz pentru că partenerul a avut şi pe alţii înainte să-ţi cunoască augusta făptură.

  Singura excepţie la care mă pot gândi e “She went out with Newman?!” 🙂 🙂 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 15. Acul de la pickup-ul tău era mai mare si nou și zgâria discul.Celălalt probabil era rusesc,Acord ceva cu ac mic si vechi. Discul se învârtea în gol,nu făcea zgomot.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 16. Ce am retinut:
  1.femeile nu au cod
  2.femeile nu intreaba cu cate te-ai culcat inainte.
  3.femeile intreaba doar cat castigi pe luna.
  4.mereu esti al doilea.
  Recunosc sincer ca acesta este cel mai instructiv blog pe care am intrat.

  Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 2

 17. Am citit si am ras pe înfundate în liniștea biroului, chinuit de o sfânta întrebare: Gagiul ala ce avea abonament la biserica, o punea pe onomatopata aia sa se jure nominal sau pe tot pomelnicul de foști?

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @un sas: eu mă întreb de câte ori o ducea la biserică să o pună să jure. Îmi închipui aşa 2-3 jurăminte pe lună, pe diverse teme hahaha

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Onomatopata? 🙂 Am râs cu zgomot!!!

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 18. Avea un prieten mai în vârstă (om cu experiență de viață) o vorbă:”femeia, după ce o speli e ca nouă”.
  Dacă te f…ute grija cu câți a mai fost, ia-ți nevastă direct de la mănăstire.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

 19. Nu știu alții cum sunt, dar mie nu-mi trebuiesc virgine. Io vreau să mă iubesc cu femeia, nu să fac instrucție cu ea. 😀

  P.S. Am avut cândva o virgină. 😀

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 20. “Barbatii mint mai mult, dar femeile mint mai bine”.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

 21. Mi-am adus aminte un banc. Fostul domnișoarei, se întâlnește cu actualul domnișoarei la o petrecere, și plin de el, că doar el a fost înainte, îl întreabă pe actualul: “și cum eeee, eee bunăăă”? Actualul raspunde: după primii cinci centimetri e ca nouă! ??
  Fără nicio legătură cu domnul Vasilescu! ???

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 22. Din intelepciunea batranilor :
  Kim. de pwla la o femeie sunt importanti invers proportional ca la masina, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Daca vrei sa-ti umble la cardan fara maini, pai asta cere experienta indelungata…

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @ Batranu
   Uite un motiv in plus pt care imi place cand comentezi 🙂
   Asta atitudine!
   Daca femeia gateste bine si e zeita sexului voi credeti ca asta se invata din carti, la fara frecventa?

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

  • @Miki-Senkiu miss!Pai de asta-mi zice Batranu’, ca nu-s chiar batran, vineri fac XXXVI, da’ am facut la magarii pana la anii astia…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 23. Si sa nu zica nimeni ca prefera o fata mare uneia care te invarte precum manuia Marius Urzica calul cu manere.Din partea mea, cat mai multi predecesori, si sa le dea cel de sus sanatate ca si-au pierdut timp si nervi sa o invete pe fiinta.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 24. Io de felul meu sunt destul de liberal/avangardist, ma rog, inteleg multe pe lumea asta.Din cauza asta zic ca filmele porno-s bune sa pui cam 60% in practica din ce vezi acolo.Si cand am intalnit virgine :
  -…intoarce-te acum cu spatele…
  -Da’ ce-s eu, vaca?
  Par pe sfarcuri…
  69, intrerupt din cauza de resturi de hartie igienica (plm fa dus inainte!!!)
  -Ai mai facut-o?
  -Nu, fostul meu prieten mi-a bagat-o, dar nu de tot…
  Aproape de punctul culminant :
  -Opreste-te ca fac pe tine! (no aci inteleg, ca daca n-ai mai trait senzatia…)
  Bai, viata de instructor e o viata aspra!Ma mai gandesc si daca-mi mai amintesc mai pun.Mai bine vaca sa urle.
  Odata am renuntat la una ca facea niste grimase atata de urate, ca efectiv imi murea pwla pe loc.Bun la pat, se misca bine, dar cred ca vroia sa impresioneze prea tare.Nu m-a lasat inima sa-i spun.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

 25. Big like! :)))
  Cunosc bine un astfel de dobitoc, care, după ce n-o scotea pe una din „curvă” (de față cu alții, bineînțeles!), ce să vezi? A luat-o de nevastă. A reevaluat-o, probabil!
  În ceea ce privește atitudinea ta… De nota 10! Cu felicitări!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Io am pe unu la bloc, a cunoscut-o pe nevasta-sa actuala pe vremuri, si ne povestea mereu :
   -Bai, la N numa-n cwr ii place!Ba, voi stiti cum se cere?O fwt normal, o scoate afara s-o baga-n cwr!…
   No, vremea trece si treaba devine serioasa.Mai trece vreme si astia o pun de-o casatorie.Noi, astia mai hatri de la bloc, il mai intrebam :
   -Bai M, i-o mai dai la buci lu’ N?
   -Nu bai, ca nu-i mai place, c-o doare…
   -Du-te ba, da’ in loc sa se largeasca s-o-ngustat si de aia nu-i mai place sau cum?…
   -Nu ba, dar no, stiti voi, acuma-i femeie la casa ei…
   Si-n ziua de azi il fwtem pe om, ca nu a putut ramane insarcinata, el are un copil dinainte cu alta, si mereu ii zicem :
   -Ba tu ne minti ma!Tu o mai fwti pe asta in cwr, ca de aia nu aveti copii…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 26. Ion o intreaba pe Maria:
  -Fa Marie, tu esti fata mare?
  -Inca nu , Ioane.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 27. da` ce i-ai facut frate de mugea ca vaca ? ti-ai sters-o de draperiile ei ? . eu stiu ca doar asa poti sa innebunesti o femeie 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Shoric, nu, frate, așa mugea ea natural, dă la mama ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Lant la gat avea?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 2

 28. Trebuia s-o scoți la păscut, după… 😀

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 29. Eu lu’ al doilea i-am spus ca e al treilea. Ca sa nu aibă prejudecăți de genul “pe asta n-a vrut-o nimeni.” Sau p’acolo.
  Oricum primul a contat, inclusiv ca experiență, cât doi. Deci prea mult n-am mințit.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 30. Eu il mai alint pe-al meu “lucky number seven”! Se amuza de fiecare data, n-avem noi gelozii de-astea retroactive!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 31. OMG!!!
  N-am mai râs în halul ăsta de mult timp!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.