20,837 cititori

Pentru bărbatul adevărat din tine! Care este.

Text scris de Elena. Lăsați tot ce faceți, că eu am râs bine de tot.

Scriu acest text pentru bărbații adevărați care nu prezintă nici cea mai mică urmă de pizdificare. Pentru bărbații ăia care transpiră testosteron pur 100%. Băbăieți, io-s cu voi frații mei. Şi vă recunosc bărbăția de la o poştă. O poştă mai veche…

Mama nu m-a schilodit mental dăloc, ca pă plângăcioasele astea dîn zilele noastre, cu aberații legate de căsătorie, copii, soție model şi alte mizerii de genul ăsta. Mama m-a vrut femeie pentru ăştia ca voi, pulărăii adevărați. Pe la 15 ani, când începusera să-mi crească sânii si poponelul, m-a luat direct şi mi-a spus:

– Lasă naibii cartea că tâmpește. Mâine-poimâne vrei facultăti, mastăre… Stai dreacu’ cuminte cu astea. Dă-i drumu’ la veață. La sex. Destrăbălează-te! Să găsesti şi tu un bărbat adevărat care bate cu pumnu-n masă şi tu execuți.

Păi nu ascultam eu de mama? Ascultam. Şi-am început.

Primul meu iubit a murit înecat. Despre morți numai de bine. Oricum nu era ce-mi doream pentru că avea nişte probleme grave la cap şi era cam atent cu mine si cu dorințele mele. Şi-şi mai dorea şi căsătorie şi copii. Cu mine. Plm, sentimentalisme d-astea ieftine pentru fraierii care pişă ochii la filme dă dragoste şi care au tupeul ăla de jegoşi să facă lucruri împreună cu partenera de viață. Da, bă, exact: gătit, spălat, curat, plimbări, respect, înțelegere. Limbisme d-astea care vă fac pe voi, bărbații adevărați, dă râs şi vă taie din masculinitate. Bă, voi vă dați seama ce de căcat ar fi fost viața mea? Coiță, mă-nfior şi acum.

Cum așa ceva, când visul meu era un bărbat care să se tundă maxim dă două ori pă an, să aibă păr în nas până la buze, unghia mică să fie lăsată să crească în voia ei ca s-o folosească pentru curățat urechile şi nasul. Să vină dă la muncă şi să-şi lase şosetele băgate în pantofi, asta dacă nu cumva mă bucura până la excitație cu ele aruncate prin toata casa. Aaaa, şi să facă baie doar sâmbăta. Eventual de cea a morților. Morților mă-sii, desigur. Spun asta de dragul lui. Pup io pă el de bărbat adevărat. Să bea bere, să râgâie, să pută curu’ sub el când stă pă jilț şi dă comandă la fată. Adică mie. Ah, clar, şi fata să execute. Iar cand are el chef să-şi bage mâna în chiloți, să-şi aranjeze măciuca şi dupa aia să-şi duca mâna la nas să o miroasă. Şi sex să făcem doar când vrea el şi doar cum vrea el. Deja am căzut pe spate. Sunt excitată!

Mbuuun. Am găsit până la urmă exact ce căutam. Vreo 8 ani am stat cu el şi nu l-aş fi lăsat pentru nimic în lume. El m-a părăsit. Ştiți de ce? Hai, să vă spun. Era producător. Nu de filme. De ciupituri. De nimicuri. De găinării. Şi, în bărbăția lui, nu prea venea nopțile acasă. Mereu îmi zicea sfătos:

– Făăă, tu să fii mândră că eşti cu mine. Că ca mine nu mai găseşti. Şi să nu uiți că dintre toate proastele care m-a vrut, io pă tine te-am ales.

Păi, băăă, aşea cuvinte… mă înfioară şi acum. Pula lui dă jmeker în veață. Cum să nu-l iubeşti, mânca-i-aş coaele lui dă peloponez. Că mă suna și noaptea şi spunea:

– Ia, fă, lanțul ăla de la mă-ta şi adu-l încoa că vreau să-l joc la barbut. Câstig şi te îmbrac în aur. Doamnă tă fac, prostanco.

Păi nu executa sora voastră? Executa instant. Că doar doamnă voiam şi io să fiu. Şi cine mă mai altoia, mă, ca el. Că după o bătaie mi-a zis că-l dor tibiile şi când s-a gândit el mai bine, a slobozit adevarul:

– Că te-am batut pă tine ieri cu picioarele, d-aia mă doare. Că io n-aveam nimic înainte dă asta, nicio durere. 

Să mai mira lumea dă pă scară când mă vedea dîn când în când (dăcât în zilele săptămânii terminate în “i”) cu botu’ umflat. Dacă nici asta nu era dragoste, io nuş’ ce să mai zic.

Da’ ce era să fac? Așa ceva nu mai găseam io. Că doar singur îmi zicea: “Fă, altele moare şi-aşa n-are”. De mi se făcea naiba și milă dă alea, când le vedeam bălind pe lângă el. Până la urmă i s-a făcut și lui milă de ele și m-a părăsit, am divorțat. La tribunal mi-a zis cu blândețe: “Fă, acu’ tu te muți dîn oraș d-aci, ca să nu te mut io. Rece.”. M-am mutat, ce să fac, că nu mă avantajează dăloc culorile reci. Mai ales în jurul ochilor.

În noul oraş am cunoscut visul oricărei femei. Aşa am ajuns să am a treia relație. Direct cu “ză best”.

Ăsta era dă dăparte tot ce voiam. Arăta bine, dăştept de ma excita intelectual la maxim şi vrăjitor la mare artă. Calitate, calitate prima.

După vreo 8-9 luni de relație, am aflat într-o zi că are o panaramă acasă. Da’ ce panaramă, cum abuza de bietul meu bărbat. Cică îl prinsese într-o seară beat, a abuzat la modul cel mai ordinar de el şi de sufletul lui curat, l-a futut şi intenționat a rămas gravidă. Staț’ că n-am terminat, să vedeți cum e vieața. Aștia doi, omu’ meu și panarama de-acasă, deşi aveau un copil împreună, nu mai făcuseră sex din paleolitic. Na, belea, uite cum se profită de un biet suflet nevinovat.

El voia cu mine, că era băiat de casă bun şi iubitor, mânca-mi-ar nasu’, dar ea, o zgripțuroaică nenorocită care se văzuse maritată şi cu copil făcut, ea nu mai voia să-l lase. Băăă, păi la asemenea dramă, io am plâns cu muci. Sincer acu’. De ce s-o dau cotită? Că aşa-s eu sensibilă la toți mirificii ăştia fără noroc în viață. Numa’ că, în nemernicia mea şi în sufletul meu de cățea nenorocită, l-am părăsit.

Știu, toți bărbații adevărați o să mă întrebe “coae, dă ce-ai făcut asta?”. Io n-am vrut, pă cuvânt, da’ prostul ăla nu erea bărbat. Erea, aşea, cum să spun ca să mă înțelegeți. Un perdant ordinar. Că mă apucă jalea iar, acu’ când mă gândesc.

Şi nu vreau să mă vedeți plângând şi să credeți că o dau în morții mamii în drame d-alea ieftine de tot căcatul. Că io vreau dăcât să vă hăhăiți voi p-aci și să veniți cu replicile alea care mă urcă pe pereți, dacă nu mă dau pă spate. Şi care mă fac să regret. Că bine le mai ziceți voi la toate “marmotele” astea care se plâng de bărbați: “Făăă, nimica n-ați învățat de la veață.”.

Asta vreau, să vă aratați voi bărbăția, virtual vorbind, iar io să adorm cu o mână în chiloți, gândindu-mă la voi, şi cu cealaltă pă icoana, că poate m-ajuta Dumnezeu să-l găsesc măcar pă unu dintre voi liber, ca să fiu şi io respectata şi iubită, măcar o dată în viața asta, de un bărbat adevărat.

Vă pupă sora voastră şi vă respectă maxim. Că ca voi nu e niminea. Amin!

P.S. – Masculilor, ăsta e un pamflet şi dacă reuşiti să-l luați ca atare, eu îmi scot pălăria în fața voastra.

mihai_vasilescu_barbat_adevarat

sursa foto

133 de păreri la “Pentru bărbatul adevărat din tine! Care este.

 1. Pamflet, pamflet, da’ e plin de d-ăştia. Care iubesc cu pumnul.
  Elena, ai stil, să mai scrii.

  Comentariu beton! Thumb up 68 Thumb down 0

  • @Gabil, sar’mana. Pamflet e pana la un punct. Dupa punctul ala intervine nevoia de schimbare.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • E „beton” textul! De râs am râs, dar după ce m-am oprit din râs mi-am dat seama că e dureros de real.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Florin, da. Este! Mi-am dorit sa schimb ceva cu textul asta.
   Comportamente si mentalitati. Sper doar sa fi citit cine trebuie. Si dincolo de ras, pe care mi l-am dorit, este nevoia de a invata sa trec peste.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 2. Toate ca toate, da’ unghiuta aia de la dejtu’ mic… Ma apuca toate de peste tot. Am vazut un stimabil domn distins cu asemenea unghie care o folosea pe post de scafa si lua cu ea sare si piper din solnita. Presupun ca asa a vazut in tarile civilizate de unde s-a intors cu un BMW din ’96 inmatriculat in Bulgaria.

  Barbat d-asta aspir sa fiu si eu da’ ma tem ca e prea tarziu. O sa mor singur, fara nicio femeie cu ochii vineti sa planga de bucurie cand imi dau ultima suflare.

  Comentariu beton! Thumb up 71 Thumb down 1

  • @Pamfil, daca promiti ca te schimbi repede, eu zic: prezent! Nu prea o sa-mi iasa aia cu ochii vineti ca intre timp m-am “pregatit”. Da’ aia cu plansu’ imi iese la mare arta.

   Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 1

  • Promit ca te sun dupa ce-mi creste unghia, nu pot sa fiu vazut fara ea. O sa fiu baiatu’ in trening alb cu adidasi albi si sapca rosie, sa nu ma deochi.

   Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 1

  • @io, la trening alb mă perd așea… Dar din două picioare îmi revin.

   Comentariu beton! Thumb up 82 Thumb down 0

 3. O asemenea descriere ar fi bună pt anunț la ”Matrimoniale”. Dar ceva mai scurt, că nu stă bizonu’ să citească așa mult. Mulți ar crede că l-au apucat pe D-zeu de un picior și ar suna repede (sau ar da beep, dacă s-a terminat creditu’).

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 0

  • @Xenopol, pai anunt este. Am vazut ca Mihai are vreo ‘nșpe mii de cititori. Io, acu’ stau si astept cererile. Am spus si in text cum stau.. :)))).

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

 4. Off, nu se mai fac bărbați d-ăștia adevărați în ziua de azi. Am citit pe undeva o chestie, “bărbatul modern nu dă cu pumnul în masă, că-i sare oja”, deci e clar – rămân ne…măritată 🙁

  Comentariu beton! Thumb up 79 Thumb down 1

  • @Viorela, exact! ???. Am avut noroc ca am prins vremerile alea. Acum programarea la cosmetica se face la dublu. Pensat io, pensat si el. Epilat io, hop si el. Ca sa nu mai spun de tanga..

   Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 0

  • te rog frumos,si eu mor dupa aia care se baga in fata cand sunt la cosmetica sau la manichiura .jur ca am vazut mai multi barbati decat femei la salon unde merg eu.credeam ca am gresit usa.numa ii auzi ,,unghiile un pic pilite si cu lac transparent ca se crapa” sau ,,pot sa intru in fata doar un pensat rapid vreau”,,,un epilat scurt da sa iei si de pe piept ca nu ii place la a mea”…luna trecuta la cosmetica aud pe unu,,poti sa imi faci si un peeling si o masca ca de la aparatul de ras ma cam ustura fata” in curand o sa umblam noi nearanjate si cu tufis pe picioare ( ca sa fie yetti mandra de noi) ca nu mai avem loc de barbati la cosmetica

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 0

  • @Sorina, hahaha.
   “Am o amica care si-a deschis de curand un salon de BEAUTY. Am trecut pe la ea sa vad ce face, cum ii merge.. Era bine. Aglomerat. M-a rugat, in delirul ala, sa raspund eu la telefon sa-i iau programarile. Doua i-am facut. Prima – era o tipa care voia epilat mustata, barba si brate. A doua – era un tip care voia pensat, vopsit gene/sprancene si, citez: “mani cu tratament”. Sper totusi ca erau sot si sotie si au sunat fiecare pentru programarea celuilalt.
   In orice caz, i-am notat in agenda ei de programari iar la nume am trecut Thor, pentru ea, si Frozen, pentru el. Sper sa se descurce.

   #neducemnaibii#
   P.S. copy/paste de pe profilul meu.

   Comentariu beton! Thumb up 60 Thumb down 0

 5. Ahahahaaaaa, Elena, ești idola mea în materie de bărbați! Nu vrei să ne deschidem un birou de matrimoniale pentru femeile care caută minunați din ăștia? Eu umblu prin cluburi și crâșme și-i racolez și tu le dai test de inteligență.

  Comentariu beton! Thumb up 56 Thumb down 1

  • @Marisa, stai asa. Ca mie imi cam place bautura. Am si motive ?..Crasmele le impartim.

   Comentariu beton! Thumb up 50 Thumb down 0

  • @Elena, da, păi început e clar ca așa facem, prynkesă dă dyamant. Ca sirenele îi lom. Vasluiul îl lăsam la urmă, pentru pretențioasele care nu cred în dumnezeu și familie. Îți dai seama ca noi îi alegem pe cei mai bunaciuni. Eu as vrea pă unu care bate în păcatele cand nu ma bate pă mine și e dilăr de zahar pudră, dacă ma-ntelegi. Mi se pare de-o elegantză maximă. As umbla ca o gheișa, cu parul maciucă, cocoşată, un metru pă oră sprijinită da pereți și cu fața pudrată cu zahar de ăla aşea. Elegant.

   Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 0

  • @Marisa, asta-i si visul meu. Io-ti propun doua variante:
   1. Daca gasim doar unu’care sa corespunda, il impartim (eventual cu cutitul pe lungime)
   2. Daca nu gasim nici macar unul, ne luam una pe alta. Ca io am invatat unde tre sa dai cu tibia ca sa doara.

   Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 1

  • @Elena, mie mi-a fost rușine sa-ți propun asta. Da’ zic sa nu-l luam cu cuțitul, ca-i păcat de tatuaj, slăbiciunea mea e arta. Și nici nu mai am nevoie de el dacă mă bați tu. Eu aduc vinul.

   Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 0

  • @Marisa, sunt la sex shop deja. Bici roz sau negru? Ca ma intreaba baiatul asta de aici.

   Comentariu beton! Thumb up 50 Thumb down 0

  • @Elena, roz, desigur. Și un box cu sclipici ❤ sau patru inele cu cranii, da’ tot roz.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

  • @Marisoooo, io iau tot ce spui tu. Dar sper sa merite investitia. Ca altfel ti-o iei grav???

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 0

  • @Elena, te-as minți eu pă tine? Ejti viața mea din momentul ăsta, îmi iau clămițe si lenjerie fosforescente, sa mă nimerești și pe întuneric. Oricum asta de pe mine s-a topit de dorința care-o am acum, că era de-aia comestibilă, eu numai așa umblu. Muah!
   Ce-mi place cum râzi, ti-am mai spus asta?

   Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 0

  • @Marisoo, ma declar “idola ta”. Mortii lor de barbati. Ca uite vazui acu la sex shop niste alea mari, lungi, groase si negre. Si stii ce-mi place cel mai mult? Ca n-are prinse de ele picioare. E doar ele asea singure. Exact ca mine pana sa dau da tine.
   @ Vasilescule, traisca tie mama ta cu salata ei da vinete ca uite cum o gasi o pa Marisa mea.

   Ia! Gata! Pensionarii cu fata la perete!
   Mariso, tu cu spatele la perete soro.

   Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 1

  • @Elena, știam c-o să zici asta. Deja mi-am luat concediu medical.
   Pa, Mihai, ne vedem peste vreo lună, când îmi scot pansamentele sau gipsul, depinde cum se descurcă Elena ❤

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @Marisa, ma descurc ca o fata mare. Dar nu d-aia incepatoare. Vin in flic-flac pana-n pat, fac dublu echer insurubat..in ce gasesc tare si gros si imi revin doar din triplu tulup. Nu stiu daca termenii astia se scriu asa, dar sa stii ca-i fac cu talent.

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 2

  • @Elena,uuuhuuuu, praf m-ai făcut! Mi s-au încrucișat picioarele de-s cu stângul pe viteză și dreptul pe ambreiaj. ?
   Ce bine că ne-am întâlnit!

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Elena, te iubesc!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Marisa, veata mea, lasa-le asa incrucisate. Pa picioare, ca de ele vorbesc. Ca vreau sa ma chinui putin ca sa le desfac.

   Bai, nu va lasati azi copiii p-aci.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @Elena, numai tu o să-mi desfaci picioarele, sunt doar a ta. Juro, mi amor, luz de mi vida!

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Marisa, si io te iubesc. Da” asa cum nu te-a iubit nimeni in viata asta. Si ca sa-ti dovedesc o sa ma tatuez, sub fluturele de pe brat, cu numele tau. Sa zburam amandoua.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Marisa, inima asta face cat 1000 de cuvinte. Sageata aia ..renuntam la ea. Aduc io ceva de infipt. Si nu te speria ca nu are capu’ ascutit. E mai mare, dar e rotund.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Elena, ești visu meu dintotdeauna. Adu doua cevae de înfipt, te rog!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Marisa, m-am angajat la sex shop soro, ca vad ca ma potrivesc maxim cu tine. Cica au reduceri pentru angajati. Asa m-au convins! Si pe un raft aici am gasit una cu doua capete. Si e si flexibila vad. O iau p-asta sau doua separate?

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Elena, ia doua de-alea cu două capete ?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Marisa, iau 3. Te-ai pierdut putin de emotii. ??

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 6. Elena foarte misto scris.Acu bărbatul care lovește o femeie nu este barbat.Un bărbat lovește alt bărbat,preferabil doi,cu pumnul,cu cotul,cu tibia in functie de abilitatile tehnice.Eu nu am nici o problema sa il knocautez pe un imbecil si sa ii aduc micul dejun sotiei la pat,in mod sigur nici ea.Si da sunt destui pizdificati,politic corecti.Eu mă întreb daca balsamul pentru barba sau felul pentru frizuri la moda vindeca fractura de piramida nazală.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Edelweiss, mi-a placut aia cu “micul dejun la pat”. Lasa si tu un numar ceva. De telefon, de camera, de pantof.. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Elena,1.94,104 kile in viu,ochi albastri si 45 la pantof.Este de ajuns sa gatesti pentru o singura femeie,sa gatesti pentru doua sau mai multe deja se numeste popota.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @Edelweiss, la dimensiunile astea cred ca tot ce gatesti mananci tu. Iar mie dupa sex mi se face foame. Rau!
   Si nu vreau sa te omor cu bataie p-acolo.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 7. Elena, bravo! Caută, caută! În Vaslui ai fost? Sau mai bine nu, că acolo nu ai vîrsta! M-aș fi înscris și eu, dar am remorcă și mai și am probleme reumatice și nu mai pot să dau cu tibia!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Gheo, imi pare rau sa-ti spun, dar nu corespunzi??. Si nu ma refer la “remorca” ci la tibie.
   Next!!!

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 8. Fataaaaa, nu te mai faci bine :))))))))))))). Dar scrii bine de tot si te iert :))))))))

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Dede cati, n-am absolut nici o sansa sa mai imi revin. Tot sper, tot sper. Da’ nu ma las :)))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 9. Bine Elena! ???
  Mai sunt și bărbați adevarați dar sunt exemplare pe cale de disparitie.
  Grăbește-te! ??

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Lidia, barbatii adevarati sunt casatoriti. Toti! Cu femei care nu-i mai fute din paleolitic???
   Cred ca o sa-mi caut o gagica pana la urma. Una d-asta napastuita ca mine. Sa plang io pe pieptul ei.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Doamne, rad ca proasta la telescop, dosita dupa monitor….sa mai scrii !!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @DH, ce cauti la telescop? Vrei sa vezi ceva mare? Iti dau io un numar de telefon daca vrei????

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 10. ” nu mă avantajează dăloc culorile reci. Mai ales în jurul ochilor” Elena, mi-ai facut ziua!!!!!!!!!!!!!
  Dom’ V., multzam de disclaimer…..al meu a fost!!!!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Celi, acu’ stii cum sunt femeile. Se decid mai greu. Eu, am observat in timp ca nu mi se potrivesc, culorile reci, decat la coaste, pe picioare si pe la maini parca sa zic..

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Elena, io am un titan in tibie. Ce zici? Fac fatza?….. sau spate….

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Celi, suntem niste doamne. Incepem cu fata si terminam..tot. ??. Sper doar sa nu-mi rupi ceva ce a mai fost rupt.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. Aaa, duamna, io primu’! Că- s bătrân și-odată mă trezesc că n-am fost bărbat adevărat niciodată!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @VictorR, te rog sa-mi spui ce ai din “dorintele” mele si revin imediat cu raspunsul.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Nimic, doar dorința de ceva nou. Știu, șansele mele s-au dus dreak, da’ na, omu’ moare cu speranță…

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @VictorR, speranta moare ultima. P-a mea a inviat-o cineva?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @VictorR, scuze Man! Am vrut sa dau like si mi s-a dus deștu aiurea!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Chiar mă-ntrebam unde-a stat ascuns hater-ul de serviciu ? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 12. Astia barbati adevarati. Dupa comentariile de pe aici mi-am dat seama ca ai gusturi rafinate. Cu sau fara gusturi nici nu aveai cum sa refuzi asemenea minunatii. Urlu de ciuda ca nu stiu cum sa fac sa fiu si eu asea sa pice fomeile moarte dupe mine. Uite si tu ce trairi adevarate: iubire salbatica, ei un fel de tarzanei ai zilelor noastre si cum te iubeau pana la lacrimi (le tale).
  Acum lasand gluma la o parte Elena textul e maxim si am ras cu lacrimi. Felicitari si multumesc.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Marius, really? Eu iti multumesc?. Ideea mea chiar asta a fost. Sa radem.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena foarte really :)) stiu ca exista peste tot asemenea specimene dar am ras pt felul cum ai scris dar si pt cum le-ai zugravit imaginea. e mirobolant asta sa folosesc un cuvant de la tine :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius, niste deosebiti ei. Dar si io..o norocoasa in viata ma declar??

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Elena ptiu sa nu te deochi, norocoaso. Sper ca ai ceva rosu pe tine.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Marius, nu mai vreau rosu. Deloc! Urasc culoarea asta :)))). Da’ port chilotii pe dos.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Elena mai bine de mine ca eu nu port. :)) cat despre rosu inca mai sper sa nu vedem rosu din 11 decembrie incolo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius, stai “umpic” ca acu’ mi-am revenit. Tu nu porti chiloti??????
   Pe unde te gasesc vara? Ca iarna e frig..

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Elena din ce ti-ai revenit? :))) nici eu nu stiu unde o sa fiu vara urmatoare dar iti dau de stire. merge si iarna ca merem in locuri mai calde. si eu mai purtam chilotii pe dos pe urma am renuntat de tot, prea multa munca

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Marius, cum din ce mi-am revenit???? Din imaginatia mea bolnava care o luase pe coclauri.?.
   Mi-ai dat o idee super.. Mi-i scot si eu. Si asa ma chinui sa-i intorc pe dos, sa-i iau pe mine, sa-i dau jos dupa aia..
   Sigur scap si de deochi asa.???

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena vai si tu suferi de imaginatia bolnava?! la naiba si acum spui?! :))) exact, e chinul prea mare ba sa-i dai jos, ba sa-i pui la loc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius, i-am aruncat deja. M-au luat nervii :))).
   Cine are nevoie de o pereche de chiloti sa vina pă strada la mine. Acu’ arunc un sac pă geam.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena asa, arata cine e seful. fir-ati ai dracu cu chilotii vostri, cine v-a mai inventat si pe voi. Vezi ca vor veni multi/multe dar nu pt chiloti, Stiu ca ti-ai declarat iubirea Marisei dar o poti coopta si pe ea. Cat mai multi/ multe sa fie bogatie.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius, lume sa fie. Cine vrea sa vina, sa vina.
   Eu zic: sa fie nebunieee!!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena nebunie zici? eu zic ca e deja orgie :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius, ????orgie a fost. M-am distrat maxim. Floarea soarelui e blogul lui @Mihai acum. ????

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 13. Hahahahaaaaa. Elena, esti de Las Fierbinti.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Doina, m-a prins @Mihai cu blogul lui si cu hahaiala de pe aici. Locul asta-i Las Fierbinti???.
   @Mihai, sa nu dai tare frate, ca e de bine ce am zis.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Elena, Mihai zis si “le print” a stat azi la povesti cu pulix “le roa” si se hlizeau unul la altul
   Mihai: vezi pulix ce supusi adevarati am. uite ce comentarii haioase si uite cum aceasta supusa zisa Elena mi-a infierbantat “blogul” ia aminte pulix
   Pulix: auzi mai Vasilescule eu doar dau din coada si toti stau drepti si-mi aduc mancare, daca ma gandesc bine tu esti unul dintre ei.
   Deci Elena zic sa stai linistita ca “le print” nu va da tare, dar acum si dupa gustul tau. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius, acu’ dac-o vrea sa ma biciuiasca pot io sa zic nu? Ca doar sunt la el pe mosie. Si m-a lasat azi sa ma destrabalez pe aici :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena sa fie primit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius, Amin!!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. Când stăteam la mama, aveam pe scară o vecină care știa ce vrea de la veaţă. Veșnic vânătă, care.și urla iubirea pentru bărbat…zilnic. Ăla lovea, asta striga “nu mai da, că io te iubesc.” Acum vreo lună, îmi zicea mama că a iubit.o ăla atât de intens, că a venit salvarea. Vecina are 45 de kg cu bocanci cu tot, vecinul așa…pe modelul luptătorilor de sumo.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Catalina, daca ma vezi juri sa sunt vie. Sa mor io!??

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, nu…că n.ai toată ţigla pe casă. :)) De ieri tot chicotesc singură că.mi amintesc câte un pasaj de.al tău.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Catalina, :))))). Mi-am luat si eu bocanci. Dă pă net! Sunt o mare doamna acum.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 15. @Elena, nu-ș ce să zic…Eu sunt unul dintre ăia dizgrațioși… In afara de bătaie…nu bat femeia dăcât la pachet cu un neglijee negru din dantelă.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Geogian, daca bati la “poponel” poate te incing la o partida.
   @Marisa, ce zici soro?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, bineînțeles ca la poponel. Ăăă…deja ma simt incins…@Marisa, ce zici sora lu’ Elena?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Geogian, gradul de incingere o sa ti-l masor eu. Daca nu e suficient scot costumul din piele si catusele cu blanita. Cica blana tine cald. Am vazut eu intr’un film cum transpira unu’.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, sunt total de acord, talentul trebuie folosit la maxim. Și Georgian pare un băiat bun, merită o bătaie.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Marisa, pare un baiat bun dar are niste prostii in cap. Eu zic sa-l batem amandoua pana ii ies prostiile din cap.
   @Georgian, sper sa-ti iasa mai greu nu asa din prima.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Elena, chiar ma gândeam ca singură nu ai reuși sa mă dovedești. Mă bucur foarte mult ca a apărut @Marisa, poate asa reusiti sa mă educati.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Georgian, moamaa. Te gandeai tu ca nu reusesc eu?
   @Marisa, ma lasi pe mine prima. Tu poti sa filmezi. Dupa, inversam rolurile.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Elena, Georgian are noroc, împreună îl educăm sigur.
   Tu prima, evident 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Elena, @Marisa…sper sa nu fie numai gura de voi…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Georgian, suntem femei. Acu’ c-o fi si gura de noi sper sa nu plangi. Ca io la pieptu’ meu o strang doar pe Marisa
   @Marisa, plangi doar daca e nevoie. De preferat ar fi sa tipi.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 16. @Elena, pur si simplu minunat!!! Esti extraordinara! Am ras si aproape plans in acelasi timp! Asta cred ca ma face instabila emotional! Nu esti de vina :))))

  Am avut si eu un barbat adevarat din asta si era atat de adevarat incat am stat cu el vreo doispe ani! Minunat nu gluma!
  Slava domnul ca mi-am schimbat gusturile si acu am unul care e dintr-un alt soi de “adevarat”!
  Bravo Elena! Continua sa (ne) scrii!!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Livia, daca te-ai regasit si totusi ai reusit sa razi..e tot ce mi-am dorit cu acest text. Jur! Din “pamfletul” asta fiecare va intelege ce vrea si ce poate.
   Pentru mine azi e despre ironie si despre lucruri de mult apuse. Intre timp am descoperit ca poate fi si altfel. Si asteptarea chiar a meritat!!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 17. Revenind în registrul serios, treaba stă așa (din punctul meu de vedere): ai talent! Adică Mihai ieri, cu Titi al lui cu tot, a strâns în 24 ore 2200 cititori. Tu azi, în 4 ore, ai deja 1800! Deci….
  Pe de altă parte, deși scrierea e în registrul comic, pe mine s-a cam zbârlit părul (și am ceva, nu mă fac de rușine!).

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @VictorR, desi sunt cu vorbele si tastele mereu la mine, de data asta m-ai lasat muta si oloaga. Chiar iti multumesc. Si apreciez.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Oloaga se spune dava m-ai maini? Ca m-am pierdut in emotiile traite la comentariul asta.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Ciungă! :))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Aia nu e guma :)))).
   Ciunga era.
   Da, băi, ca olog e ala fara picioare. Sper sa-l fi ajuns blestemele???

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Nu ai pentru ce.
   Revenind în registrul comic: femeie mută? Noooooope nene! 🙂 Dă iute adresa! 😛
   Să zice “ciungă”! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 18. Nebuni ! În sensul cel mai frumos ! Bine-ar fi să fie doar o glumă! Din nefericire, te-ai inspirat din realitate. Sunt oameni care trăiesc așa, fac copii care, trăind astfel, percep astfel normalitatea.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Dana, bine ar fi! Dar nu este. E pur si simplu viata.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 19. Mi-a plăcut articolul maxim ;)) Am râs întruna ;))
  PS> Elenooo nebunoo io sunt liber mâncați-aș gurița ta dă prințesă care ești.Cauta-mă! :))

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Stefane, pai lasa manca-ti-as o adresa ceva. Si o poza daca ai, esti visul meu. De la brau in jos sa fie ca sa-ti vad “tibia”.?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 20. Pamflet, pamflet dar cu invataminte! Grea morala, nu stiu ce sa zic!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Logodna Bucuresti, la ce-a fost azi aici eu zic ca toti am inteles cate ceva. Ma bucur foarte tare ca lumea a fost relaxata, ca am ras si ca am reusit sa ironizam aceste situatii care, da, exista.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 21. Am ras schimonosit in coltul gurii ca sa nu-mi vada colegii picatura. Exista printre noi, mai grav e ca umbla dezlegati.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @lectorarumana, da-le si lor sa citeasca. Nu fii rea :))))). Sau rau? Ca nuș’ cum sa te iau.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Sunt Daniela, ti-am si dat doua pupaturi pe obraji.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Daniela, le-am simtit. Saru’mana fată. Pup io ochii tai :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 22. ???
  M-aș înscrie si eu ,Elena , dar mi-e greu să cred că mai pot învăța lovitura cu tibia… De știam mai demult, ce nu învățăm io…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Iulian, am lasat “lista” deschisa?. Asa ca nu-ti face griji cu tibia. Dau eu cu ea (cu tibia adica) daca “te faci de ras” :)))).

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Cat am putut rade, pana m-a lovit cruda realitate la TV, cu o stire de genul pamfletului…
  Decat “noroc” de-asta, mai bine ghinionul meu!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Scorpia Cristina, da’ ce-am mai ras eu… dupa ce am plans. Abia acum sunt bine. M-am eliberat. Cu voi nebunilor??.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 24. Nuţi draga mea trebuie să te dezamăgesc. Cu experienţa mea de viaţă îţi pot certifica faptul că tu nu ai scris nici un “pamflet”. Ai descris realitatea românească. Pe mine personal m-a întristat articolul nu m-a amuzat câtuşi de puţin. Mă gândesc totuşi cu groază că mai există “femele” care se simt împlinite dacă au parte de masculii descrişi de tine. Culmea este că ăia au un succes nebun la femei. Ca exemplu curtea mea asiduă executată cu o femelă de genul acesta nu m-a apropiat cu nici un centimetru de chiloţii demoazelei, dar un amic comun i-a arătat doar o poză nud în care i se vedea în toată splendoarea dotarea, şi a doua zi, amicul dormea la ea. Atunci am înţeles pe ce trebuie să te bazezi la o femelă. Să fie mare şi tare. Şi dacă eşti bazat poţi să-i mai învineţeşti şi ochii, că femela nu va pleca de la bază, precum câinele de la măcelărie indiferent câte şuturi în cur i-ai da.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Bizonul carpatin, m-ai prins :))). Asa este. N-a fost un pamflet. Sunt lucruri care se intampla si pe care le-am trait.
   Da-mi voie (ca n-ai de ales?), sa nu fiu de acord cu tine. Mare si tare nu mai inseamna nimic de foarte mult timp. Ca degeaba futi bine daca tot la fel de bine dai cu pumnul. Nu mai bine futi bine si te calmezi? Ca parca dupa sex nu mai ai chef decat de o tigara sau ceva de manacat…nicidecum de batut. Exceptie face doar situatia in care fututul n-a iesit cum trebuia???

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 25. Foarte tare texul , sunt la serviciu si se uita toti la mine cum rad ??

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 17

  • @mario, îi PUT. Nțțț, deontolog și analfabet? Așa ceva?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mario, ia-o usor..asa..trage aer in piept, da drumu’ la apa si spala-te! Pe creier daca poti.
   Bai, uite vezi, in altruismul meu, tie iti dedic acest text de astazi!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 27. Mario, ai prins esenta nene !
  Intrebarea este cum te suporti?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 28. Pingback: mihai vasilescu blog | Unde dispar femeile sexy după ce se mărită?

 29. Elena, io cred ca ai citit-o pe Baba Vanga, aia, Olga Valyaeva, de la Dozadesucces.ro. Tocmai am avut o discutie aplicata cu o fana a ei. Mi-a scrasnit un pic creierul, dar m-am descurcat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Eu cred, apropo de citit cine trebuie ,ca cei in cauza nu au destula glagorie pentru a realiza ca e vorba despre ei.Bine,asta in situatia fericita in care ar sti sa citeasca.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Abia acu am ajuns sa dau si eu de textul asta. Noroc cu postarea lui Mihai. Elena esti fenomenala! Nu stiam sa rad de felul in care prezinti povestea sau sa plang de cruda realitate fiindca, din pacate, e plina curtea de asemenea specimene. Dar felul in care scrii e… pur si simplu dezarmant de sincer si ancorat in Romania astui secol. Toata stima!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 32. super tare …ti-am dat si share pe facebook, LOL

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Elena dragă, din cauza unora ca tine se duce familia tradiţională pe p… Apa Sâmbetii! Păi cum, n-am cucerit noi lumea pentru voi? N-am fost pân’ la lună şi-napoi? N-am… Of, nu ştiu de ce mă mai obosesc. Pentru toate eforturile noastre nu merităm nimic?

  Dacă aţi reuşit să-i corupeţi până şi pă înţelepţii saudiţi să vă includă printre mamifere, e clar că lumea asta e pă ducă. Sute dă mii dă ani s-a chinuit bărbaţii să ridice omenirea pă culmi tot mai înalte, şi voi aţi stricat tot într-un secol dă drepturi. Dacă ar fi dupe mine, v-aş…

  Moment, că sună telefonu’…

  Ies, că m-a sunat iubi şi mi-a zis că tre’ să duc gunoiu’ şi să întind rufele. Da’ vă spun io tot ce am dă spus când termin!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 34. Eu am înțeles ca e un pamflet și chiar l-am tratat ca atare! Dar nu vreau sa ți scoți pălăria în fata mea… Vorba cântecului… You can leave your hat on. Scoate dreacu’ și tu chiloții!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.