Pentru că vechiul meu HTC One M7 trăgea să-și dea obștescul sfârșit (numai printr-un mare noroc și pentru că am respirat adânc de cinci ori, nu l-am spart prin procedeul „aruncare pe gresie, ieri dimineaţă… dar, na, i-or fi ajuns și lui peste trei ani de utilizare intensivă și exclusivă), am fost nevoit să-mi iau rapid de tot alt telefon. Și cum eu sunt un tip care, atunci când este mulțumit de un brand, nu-l schimbă, am tras concluzia că trebuie să apelez la aceeași marcă. Deci m-am orientat frumușel spre un HTC 10, pe care l-am și achiziționat.

Prin urmare, mă scuzați, dar n-o să găsiți nimic de citit pe aici, pentru că aseară am avut treabă. Sau credeți că telefonul ăl nou și-a făcut setările singur? Ca să nu mai zic că și dacă și le făcea singur (ceea ce în mare s-a și întâmplat), nimic nu se compară cu plăcerea de a butona un telefon nou. Când m-am mai dezmeticit se făcuse deja 1.00 noaptea și am luat direcția pat, nu laptop.

Dar, dacă tot suntem la capitolul telefoane, profit de ocazie să vă întreb cum stau lucrurile la voi? Pentru că la mine e simplu. Îmi cumpăr un vârf de gamă și trag de el minim doi ani, spre trei. Și n-am nicio problemă și dacă se fac patru. Doar că astea, flagship-urile, au prostul obicei să fie scumpe și nu o dată am auzit întrebări de genul „aoleu, cum poți să dai atâția bani pe un telefon?”. Well, din punctul meu de vedere, merită. De-aia îmi iau un model de top, ca să știu că face față măcar doi ani. Dar eu sunt eu, în jurul meu am văzut că lumea schimbă mult mai des telefoanele.

Așa că voiam să-mi ziceți cum stau lucruile la voi. Le schimbați des? Vă lasă rece ce aparat folosiți? Sunteți dependenți de ce apare mai nou pe piață? Aveți vreo marcă preferată? D-astea.

P.S. N-am avut cu ce să-l fotografiez pe al meu, dar este identic cu cel de mai jos.

P.P.S. Că să n-avem vorbe, nu e mocangeală, nu e campanie, nu e publicitate. Telefonul e luat pe banii mei, ba chiar la un preţ simțitor mai mare decât găsisem pe amazon, de exemplu.

mihai_vasilescu_htc10

sursa foto