Multă vreme am crezut că dictatorul ăla din Mauritania este Dumnezeu coborât pe Pământ. Ei bine, a fost detronat. Tipul de mai jos este stăpânul absolut al Universului.

Frate, am râs cu lacrimi când am citit știrea asta:

Profitând de asemănarea izbitoare cu managerul Ranieri, Alan Ashcroft a plecat în vacanță în orașul noii campioane a Angliei, unde s-a distrat pe cinste.

“A făcut sex cu 26 de femei în 7 zile. Ce vulpe murdară!”, a scris Sunday Sport.

“Regret că lumea și-a făcut o impresie proastă despre italian, care are 64 de ani și e însurat. Eu sunt văduv și când ieșeam la o bere mă înconjurau femeile. Nu m-am dat Ranieri, dar nici nu le-am contrazis. Am simulat accentul italian”, a zis scoțianul de 56 de ani.

Cât de tare poa’ să fie omul. Înțelegeți? Boss, eu nu făceam nimic, să moara mama. Mă așezam la o bere, ziceam de două ori “bela ragazza”, “cara mia” sau “prego, signorina, due birra” și săreau bagaboantele pe mine. Om sunt si eu, ce era să fac?

Gagiul nici măcar nu era din Leicester, dar s-a dus special acolo în concediu. Știa la marele fix că urmează o cură de pixdă ca-n filme pornache. Și nu s-a înșelat deloc, a calculat-o la marele fix. Ca să nu mai zic că a dus bine de tot “ritmul”. La 56 de ani, să rezolvi 26 de englezoaice bețive în șapte zile? Not bad. Not bad at all. Mă mir c-a scăpat cu viață. Serios!

Genial! Și chiar seamănă bine de tot, uitați-va la poză.

Well, să-mi spuneți și mie dacă există cineva printre voi care n-ar fi făcut același lucru. Dacă i-ar fi dat prin cap, normal.

P.S. Păi nu vine el, Eros Ramazzotti, din nou în România? Fetelor, țineți-vă bine!

mihai_vasilescu_sosie_ranieri