LATER EDIT. Concursul s-a încheiat. În urma tragerii la sorți, avem un câștigător în persoana doamnei sau domnișoarei Corina A. Felicitări! O rog să-mi trimită un email (pe adresa de la „Contact”) care să conțină următoarele date: vârsta (dacă nu poate face dovada că este majoră, voi repeta tragerea la sorți), adresa și numărul de telefon (mobil, dacă se poate).

Sâmbata trecută și-a pus Liana în cap să mă îmbrace. Dar nu așa oricum, ci în limita unui buget de 500 de lei. Că, na, cu bani mulți poate oricine, zice ea. Așa că m-a dus la Fashion House Outlet Centre, unde știa distinsa fashionistă că sunt reduceri de 30% în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Și-au fost. Ce nu bănuiam eu, era ce urmează să pătimesc ca să pot profita de ele.

Odată ajunși la locul faptei, Liana s-a metamorfozat din ființa diafană cu care făcusem bancuri și glumițe până atunci, într-o bestie cu trei perechi de brațe pe care le folosea că să mă oblige se probez câte cinci obiecte vestimentare simultan. Și asta în timp ce mă alerga de la un comerciant la altul, ca să nu pierdem vremea aiurea.

N-aveți de unde să știți, dar toate ideile mele despre shopping se reduc la una singură: intrat în magazin, luat produs de pe raft, probat, plătit, plecat. Așa că ia imaginați-vă cam în ce stare mă aflam eu după vreo patrușcinci de minute de vânzoleala printre standuri, timp în care singura replică pe care o auzeam era: „încearc-o și pe asta”, asezonată din când în când cu alta la fel de ofertantă: „probează și pantalonii ăștia”.

Bref, după vreo oră și jumătate de shopping d-ăsta cu fashionistă dezlănțuită la comandă, am reușit să mă târasc afară din Outlet și să-mi aprind o țigară, în timp ce mă gândeam dacă ar da bine sa mă urc în mașină și sa fug în lume, unde-oi vedea cu ochii, doar-doar n-o să mai aud cuvinte precum „cămașă”, „tricou”, „vintage”, „pantaloni” și altele din aceeași gamă. Am rezistat cu greu tentației.

Și bine am făcut. Când m-am întors, distinsa făptură m-a anunțat că rolul ei s-a cam încheiat, îmi alesese hainele. Cinșpe minute mai târziu rezolvasem si eu problema. Am intrat în primele două magazine, am ales, am pus-o să probeze și-am ieșit. Rezultatele se pot admira, parțial, mai jos și complet pe blogul fashionistei.

Chestia e că sămbăta viitoare, pe 16 aprilie, sunt din nou reduceri la Fashion House Outlet și între timp parcă mi-am mai revenit din năuceală. Cred c-o sun pe Liana să profităm de ele. Nu de alta, dar se anunță discount-uri de 90% din prețul inițial. Păi, la scorurile astea, mă aștept să mă oblige fashionista să dormim acolo sau să mă pună să probez haine toată noaptea. Ceea ce parcă n-ar suna așa de rau, nu? 😉 Well, unde naiba i-am notat numărul de telefon?

Dar până rezolv eu problema asta cu numărul Lianei, pentru că sunteți cei mai frumoși, deștepți și fideli cititori din lume, v-a pregătit fratele vostru o surpriză frumușică: un voucher pentru cumpărături la Fashion House Outlet Militari, în valoare de 500 de lei, valabil exact în ziua de 16 aprilie, când sunt reducerile de 90%. Ce aveți de făcut pentru el? Mai nimic, lăsați un comentariu cu textul „îl vreau io” sau „dă-mi-l, bă, mie” ori ce vă mai trece vouă prin cap și băiatu’ face joi tragerea la sorți. Norocosului o să-i parvină voucherul vineri, ca s-o poată arde elegant sâmbătă la cumpărături de produse cu preț redus. Hai, că mă simt în mână.

P.S. Între timp am găsit numărul Lianei, am sunat-o, dar mi-a închis telefonul în nas exact când îi ziceam că aș vrea s-o văd îmbrăcata doar în șosete la preț redus. Hmm, oare ce-o fi având cu mine?

mihai_vasilescu_fashion_outlet