5,223 cititori

Două minciuni celebre și-o blondă care suge

În ţara asta există două minciuni celebre, pe care le stie toată lumea, şi tocmai de asta trec drept adevăruri absolute. Bine, ele au plecat din Bucureşti, la origine, dar uşor-uşor, din gură în gură (precum Mioriţa), sunt convins că au ajuns în toată ţara. Iar la momentul ăsta sunt adevărate urban legends, care mai au în plus o particularitate aparte: jumătate dintre oamenii care le spun pot să jure că au fost de faţă când s-a întâmplat măcar una dintre cele două. Iar cei din cealaltă jumătate n-au fost de faţă, dar au avut un prieten bun acolo, care poate să bage mâna în foc că aşa au stat lucrurile: “a văzut Titi cu ochii lui, ce naiba”.

Prima, şi cea mai vestită este aia cu blonda care conducea un Jeep şi a fost lovită din spate de o altă maşină. Moment în care şoferiţa coboară de la volan şi urlă tare, cât să se audă pe toată strada (iar la câtă lume a fost de faţă, cred că s-a auzit de la Romană, deşi accidentul a avut loc la Universitate):

-Băăăă, futu-ţi morţii mă-tii, tu ai idee câtă pulă am supt eu pentru maşina asta???!!!

Fac menţiunea că, în funcţie de povestitor şi perioada la care se face referire, tipul maşinii poate varia uşor. Ori se updatează modelul de Jeep, ori se menţionează o berlină din clasa de lux: Porsche, Mercedes, BMW etc. Oricum, este de remarcat că nimeni nu sare calul şi nu se trece la supercar-uri. Adică eu n-am auzit-o niciodată povestită cu “blonda care conducea un Ferrarri/Lamborghini/Pagani Zonda”. Se păstrează totuşi un dram de decenţă. 🙂

A doua este aia cu “controlorii”. Trebuie s-o ştiţi. Eram cu un prieten în autobuz şi n-aveam bilet niciunul. La un moment dat au apărut controlorii şi o băgasem pe mânecă. Exact înainte să ajungă la noi, s-a ridicat un chelios mare cât casa de pe un scaun, i-a luat pe ăia de umeri şi a urlat:

-Auzi, vă bat aici sau la prima?

La “legenda” asta poate să difere mijlocul de transport în comun, în funcţie de ruta pe care o foloseşte  cel care povesteşte. Nu de alta dar sună prost o întrebare de genul “auzi, dar ce căutai tu la ora aia în autobuz? Nu mergeai cu tramvaiul la muncă?”. Mai există unele variante în care “cheliosul” era chiar prietenul celui care spunea povestea.

Sunt foarte curios câţi dintre voi n-au auzit măcar una dintre cele două minciuni celebre, povestită din postura de martor ocular?  Sau “aproape” ocular: “hai să-ţi spun una tare, care i s-a întâmplat lu’ văru-meu, Gelu.”.

Nu de alta, dar la un moment dat, pe vremea când stăteam în Regie, la aia cu “blonda” aveam cel puţin zece prieteni care fuseseră de faţă la accident. Evident, o dădeam şi eu “de bună” mai departe, din moment ce atâta lume din jurul meu văzuse cum s-a întâmplat.

mihai_vasilescu_blonda_masina

sursa foto

74 de păreri la “Două minciuni celebre și-o blondă care suge

 1. App de cheliosi, eu chiar am fost scapat dintr-o bataie in trafic de trei cheliosi imbracati in trening.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Redoo, ai putea să dai şi tu mai multe amănunte. Ce, te doare mâna?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Nu te crede nimeni ☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 2. Si cu siguranta in toata tara s-a auzit despre masina cu preoti calugari care rapesc copii pentru organe.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Radu, s-a auzit, dar la noi nu erau preoţi, ci un Preşedinte neamţ. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Vai da! Asta da! Mereu o gaseam pe mama plangand de friga ca nu mai ajung de la scoala! ??? partea idioata e ca la noi in oras si politia era pe faza. Cica ar fi gasit sub un pod un copil mort. Bla bla bla.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Aia cu controlorii, la Cluj a ajuns alta varianta.. cica se duc controlorii la cheliosu patrat.. “Buna ziua, Biletul sau abonamentul va rugam” la care cheliosu, cum era cu bratu agatzat de bara, isi pupa mushchiu si zice “Pe toate liniile”

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 0

  • @Shutz, o fi avut de-o zi sau pe toată luna? 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Amu.. la Cluj mere altfel treaba.. ca daca esti putin tuciuriu.. nici nu te mai intreaba de bilet, presupun ei ca ai pe toate liniile, pe toate lunile

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Shutz, :))))))))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 4. accidentul blondei s-a petrecut in intersectia mare din baneasa – mi-au zis mie niste prieteni care au fost de fata cand eram eu in liceu :))))

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Gabriela, aha, merci, că nu localizasem exact. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 5. Ye, right!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Nicoleta, da, mă, n-auzi că sunt reale? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 6. Aia cu blonda e adevarata, s-a intamplat la intersectie Universitate cu Nicolae Balcescu.Stiu, ca eu eram blonda.De aia cu controlorul n- am auzit.Normal, conduceam Panamera, nu circulam cu 282.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 7. Le-am auzit in diverse variante. Dar, cum nu iese fum fara foc, un sambure de adevar trebuie sa existe. N-au fost inventate, ci doar inflorite, modificate, adaptate. Personal cunosc cativa insi care au batut sau s-au batut cu controlorii. Naiba stie ce replici au folosit inainte de a incepe bataia. De asemenea, cunosc si cateva tipe (nu neaparat blonde) care au primit de la “tati” masini puternice si scumpe drept multumire pentru serviciile prestate. Daca au fost sau nu implicate in celebrul accident, habar n-am. Asa ca, n-as zice ca sunt chiar minciuni. Nici “Miorita” n-a fost complet inventata, altfel nu am regasi elemente din comportamentul celor 3 ciobani in comportamentul unora din compatriotii nostri.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

  • @Ionut, trebuie să fie adevărate, nu vezi câtă lume a fost de faţă? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 8. Aia cu controloru e reală, pe bune că e reală, aşa l-am văz’t odată pe unu’ în otobus că merea fără de belet şi cînd o vinit controloarea care era o tipă solidă se uită lung la bietu om care era slab ca şi bara de care se ţinea, şi cînd l-o luat la trii păzăşte i-o dzis controloarei cu un aer de superioritate “c’aşa vre’ muşchii miei…”. Apăi ci să vă mai zîc, rîsu o fo general, cică muşchii lui, că şi bara era mai groas decît el şi ţ-ai găsît cu cine să te pui, cu ditamai controloarea. Tipa o fo făină, nu i-o făcut nica, ce să-i mai faci betului schlemberist, decît cel mult să-l pui la îndopat să mai pună şi el ceva muşchi…
  Cît priveşte prima “minciună” aia he he he, rîdeţi voi rîdeţi, da’ nu va daţi sama cît îi de adevărată. Nu mă credeţi ?! Uitaţi-vă la jipanele ce nu ştiu să margă prin intersecţii şi videţi ce blonde buuune e la volane, şi atuncea cum să nu stai să ti-ntrebi întrebarea ceea cu băăă…
  Este într-adevăr celebre ambele situaţiuni, doar că din păcate nu e minciuni. Sau dacă vreţi voi – aşa să fie! doar că nu prea e aşa!! Ham !!!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @sunshine, sunt legende. Care se stie că au un sâmbure de adevăr. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 9. D-aia, dom’le, n-avem lucruri frumoase! Pentru că sunt oameni invidioși pe întâmplările altora! Aia cu cheliosu i s-a întâmplat lu văr-miu, mi-a povestit chiar el, de ce ar fi mințit? Iar p-aia cu moldoveanca în jeep, am pațit-o chiar eu. Abia luasem permisu, la Universitate, în rond, se face roșu. N-aveam reflexe și am intrat în bara spate, ușor, fără avarii. După ce a țipat de s-a auzit până la Romană, a văzut că nu erau daune și s-a calmat. Legenda mai spune că m-a invitat la ea ca să își ceară scuze. N-am mai intrebat cât a muncit pentru apartament și oricum nu aș fi divulgat.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @mihnea, deci tu le-ai trăit pe ambele. Cât de tare! :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @mihai, deci, daca mie mi s-au putut întâmpla, de ce ar fi fost atât de greu ca și altora să li se întâmple? :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @mihnea, sau să fie şi ei de faţă. Că doar nu erai singur prin pădure.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @mihnea, da, frate, înseamnă că sunt 3. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 7

 10. prima-i reala, zau!
  numa’ ca nu fu blonda, fu bruneta si vecina cu mine, nu jeep ci ww, a’ lu’ tatsu, si nu in intersectie la Romana, ci la mine-n parcare.
  fix ca la radio erevan!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @moatza, păi, da, când eu zic. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 11. De prima nici nu gândeam că n-ar fi reală! 🙂 Pentru a doua…multe mulțumiri! Acum e ziua mai veselă puțin.
  P.S.: Aștept Crăciunul; de data mă bag și eu în concurs. La atâtea calitãți (frumos, deștept, bogat, bun la pat) și un singur defect (mania grandorii) zic că merit, nu???

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @VictorR, da, da, prima n-are nicio şansă să nu fie reală.
   Vine el şi Crăciunul. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 12. Mă faceti să zambesc… să vă spun eu cum a fost, că doar eram pe acolo (exact pe banda alăturată)
  La Universitate (aici ai dreptate, Mihai) un tip cu un Matiz a lovit un Q7 la volanul căruia era o blondă. A coborat blonda furioasă si a strigat de a rămas toata lumea incremenită: “Auzi bă, te bat aici sau la Romană?”

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Florin, aaa, acum e limpede. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 13. @Mihai pe prima o stiu,pe a doua habar nu aveam de ea.. Dar mai e una care am vazut-o chiar eu cu toate ca am mai auzit-o si la altii… putin modificata…
  Eram in statie la tramvai (nu aveam permis pe atunci si inca erau tramvaie la noi in Constanta) si pe banda doi a oprit o tipa cu geamul deschis (masina straina-nu cine stie ce jeep sau ceva de fite),era vara. Pe banda a treia de langa statia de tramvai au oprit doi chiar in drept cu mine si cu tipa,ei intr-un jaf ruginit de decapotabila… Cel din dreapta , ii spune la tipa: “ce mananci papusa de esti asa frumoasa?” la care ea “banii la prosti ca tine”. Bineinteles ca in clipa urmatoare toti care au auzit din statie erau cu gura la urechi.. :))
  Asta e reala, vazuta cu proprii ochi si auzita cu urechile mele :)))

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Bogdan , păi şi cele două din articol sunt reale. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • La Constanta le probezi pe toate…orice minciună devine purul adevăr…cred că e de la aerul sărat…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 14. Si eu sunt blonda ,dar cu Logan ,din cauza asta , sotul are ratie :)))).Iar faza cu musculosul am vazut-o fix invers .Eram la o terasa si unul { six packs }, se tot umfla pe-acolo , cand de-odata se ridica de pe scaun un aschiuta si-i baga un neveu patratosului de la adormit pe loc [ nu stiu ce se intampla daca nu cadea ala asa instant } ???? In rest ,de controloare numai {p#uli } , pardon numai de bine :)))) .

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @dede cati, ar fi interesant de ştiut pe la ce terase umbli tu. Ca să evităm. :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Mihai .. Poti sa vii fara frica , doar intrebi de mine si s-a rezolvat :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @dede cati, aaa, păi zi aşa. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 15. Mituri…minciuni…Păi să vedem…logic! Fetele blonde (gen Domnița Ralu zici?) nu degeaba conduc mașinile alea…ci de frumoase ce sunt…dacă sunt așa zurlii, clar că merită…și își arată și ele recunoștința cum pot, cumva mai simplu pentru ele(că doar n-o să facă ciorbă…sau să frece la podele). După atâta ”recunoștință, cred că se simt îndreptățite să ceară sporuri…buuuun…De la ore suplimentare se acumulează stres…(claaar!)…păi nu crezi că se dau jos din mașină să-și verse năduful, adică după atâta strădanie să piardă toată munculița din cauza ”șoferului miop”?? Inseamnă că nu e mit, e realitate…circuitul mașinii în natură. Nici n-am nevoie de martori!! P-asta o zic de la mine.
  Cât despre controlori…cine nu a vrut să riposteze măcar o dată? Nu poți de unul singur, atunci măcar prin interpuși, prieteni imaginari și alții, și iar n-am nevoie de martori…o zic de la mine…Neee, n-are cum să nu fie adevărat!! Bine, fără martori: ”Am văzut cu ochii mei…”

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Paula, adevărul este că jumătate de omenire crede într-un prieten imaginar din cer, ce-ar mai fi unul în plus?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Unul în plus… sau mai mulți…depinde câți prieteni ai pe facebook…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Paula, da, da. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 16. Io, diabolic, jur cu mâna stângă peste mâna dreaptă( deh, pe constituția creștinului, musulmanului, budistului,….etc-istului, nu pot ca să jur), că am fost martor la toate cele de mai sus, să moară toți copiii mei de pe faianță, că în gura la blondă n-a’ ajuns 😛
  Cât despre meșcheru chelios din oftobus, să mor io de nu era Pitirel ăla micu’ de pe traseu’ lu’ 2 de l-a bătut poliția locală din Ploiești 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @diabolic, am avut dreptate, dom’le, numai aici au scris vreo patru persoane care au fost de faţă. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • 🙂 Și totuși, la cât de poeți ne credem, doar 3 legende urbane?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 17. Sa presupunem ca ai fost ieri in club/bar/whatever cu trupa de prieteni. A doua zi iti dai seama daca esti mintit cand auzi: “Coa’e, la 5 minute dupa ce ai pleacat….”
  Fie a fost ceva banal de genul: patronatul localului a anuntat ca toate bauturile vor fi din partea casei; sau mai elaborat: au venit fetele de la Cheeky Girls si-au facut sex cu toti masculii prezenti.
  Sfatul meu, cand vreti sa plecati acasa, anuntati-i pe toti ca v-ati carat, dar ramaneti in vecinatatea usii 5-10 minute. Cand veti auzi minunea a doua zi bagati-o pe aia “Stiu, coa’e! Eu mi-am luat butoiul de bere de la usa. / In urma lor era Scarlett Johansson si-am plecat cu ea.”

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @upprann, pe bune, mă? Cheeky Girls?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Mihai, Da’ cine-ai vrea? Gemenele Olsen? =))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @upprann, păi eu credeam că Cheeky Girls cu asta se ocupă. Nu că ar fi ceva iesit din comun. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 18. “Băbăiatule”… trăiesc într-un Univers paralel… concepută, născută, crescută, domiciliată în Bucureşti, dar eu, n-am auzit minciunile astea :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Scorpya Cristina, n-ai stat în Regie. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Primii 18 ani de viaţă în Militari, pe-atunci era la modă Regia, aşa că pe-acolo mergeam la discotecă… În vremurile alea, nu era pe hartă Centrul Vechi.
   De vreo 10 ani, domiciliez în Drumul Taberei, nici pe-aici n-am auzit minciunile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Scorpya Cristina, las’că e bine. Le-ai luat acum de proaspete. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 19. chiar azi am vorbit de minciuna cu blonda mi.o spusese cineva si tocmai trecuse o domnita blonda cu o masina frumusica pe strada si parea genul ala 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 20. Eu stiu una perfect valabila. Vine Gelu (personaj real, parol) la barul unde prestam acum cativa ani: “Danielo, pune-mi 50 de grame de whisky. Da` fara gheata aia cum pun astia, da-i in sula mea cu cuba lor libre”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @lectorarumana, păi,da. Ce atâta gheaţă? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 21. Bună să vă fie inima!
  Trebuie de la început să vă spun că NU SUNT MINCIUNI! Poate au fost prima dată cândva când nu existau nici “gipuri”, nici tramvaie (în bucureşti…?!) şi poate nici blonde şi poate că nici doamnele nu prestau un anumt tip de procedură erotică. Dar odată ce povestea a fost spusă prima dată, instantaneu femeile,pardon Doamnele s-au făcut blonde au început în draci să facă sex oral (şi le-a şi plăcut…) şi evident că în urma prestaţiei dacă tot le-a fost propusă o contraprestaţie nu puteau să aibă pretenţie la căruţă trasă de un măgar dacă tot vorbeşte lumea de jeep! La fel şi cu cheliosul, care între noi fie vorba iniţial era pletos şi nebărbierit, când a apărut tramvaiul de unde să ştie că trebuie bilet? Poate nici nu era cu bilete fiind echivalentul dilemei cu Who was the first oul sau găina, biletul sau controloarea? Normal că omul s-a revoltat când el nici nu ştie ce e ăla un bilet şi vine un neica nimeni de controloare mirosind a transpiraţie standard business de usturoi amestecat cu alcool. şi cere imposibilul.
  Şi ca să închei deducţa logică elementară cu proba incontestabilă şi irefutabilă Eu chiar am fost acolo… Da! Blonda superbă s-a dat jos din Dacia 1310 galbenă (este importantă culoarea…) şi mi-a zis Bă boule ştii câte p#le am supt eu pentru maşina asta? Am crezut-o din prima şi nici prin gând nu mi-a trecut să contest veridicitatea susţinerilor şi am plecat ruşinat(ă) că aş putea fi acuzat(ă) că la ce maşină aveam eu evident că am prestat mai vârtos şi mai diversificat!
  Iar realitatea cu tramvaiul am păţit-o chiar astă vară când a pogorât în Bucureşti cu prietenii ca să purcedem în excursie în ţările calde cu avionul care nu pleacă din Cluj:((( Să mă dau mare că am cartelă de transport în public am încărcat la curse la valoare incomensurabilă de trebuia să îmi acorde RATB şi roaming în preţul ăla. Problea a apărut cu cititorul de carduri pentru care obligatoriu trebuie să ai licenţă şi master în aşa ceva. După ce am apropiat cardul de cititor până s-a încălzit a apărut şi controloarea care mă privea de câtea minute bune şi verificând cardul a constatat că la afirmaţia mea că suntem trei călători este totuşi activat doar o cursă… A fost momentul când am constatat că prin descendenţă înainte să fiu ardelean am avut stră stră bunic ceva cu sânge tuciuriu chiar dacă nu avea muşchi. La prima (nici nu cred că era staţie…)au coborât amândouă controloare mirosindu-se una pe alta alternativ ţinând poşeatele la faţă să nu le recunoască cineva ca pe arestaţii preventiv…
  Deci nu este minciuni ci chiar există blonde frumoase şi călători nemulţumiţi…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Bela, deci avem al şaselea martor ocular. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. @Mihai Cum incepi sa sa vorbesti de grase sau de blonde … cum se umple postarea de thumbs-down :)))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @dede cati, plin de heitări, dom’le. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 23. Asta cu blonda am auzit.o de la seful tatalui meu… zicea ca se petrecuse intr.o intersectie s ca a surprins cu ochii lui faza! Cea cu controlorul… ma mir ca am auzit.o decat sub forma.de banc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Iulia, exact ce ziceam, plin de martori oculari. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai … acestia sunt oameni care insulta inteligenta altora… vreau sa iti spun ca am locuit in jud. PH si de acolo s.a raspandit paaana in jud NT(am cateva rude acolo care stiau si ei povestea cu blonda)…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Iulia, păi de ce nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 24. Io n’am auzit chestiile astea si am stat prin regie vreo 6 ani

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. habar n-aveam de miturile astea, dar stiu ca eram cu niste colegi mai putin ortodocsi in masina cand, langa noi la semafor, opreste o masina mai… sportiva, cu o gagica la volan. si astia ii zbiara: fata, cate p~|€ ai supt pentru masina asta? la care gagica doar intoarce putin capul, isi trage ochelarii un pic jos de pe nas si le-o tranteste: mai, baieti, una. dar aia a fost de calitate. s-au facut astia miiiici-miiiici. :))

  morala:e distractiv sa ai masina sport, tipa fiind (asta am constatat si pe propria-mi piele) :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Sabina, asta e deja continuarea. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. aia cu blonda o stiam si eu.
  iar aia cu cheliosul am patit-o. nu era chelios dar era un nene mare. l-a intrebat p-ala de 3 ori de bilet, pana s-a intors si i-a zis:
  – va bat aici sau coboram la prima?

  s-a intamplat acum 20 de ani, in tramvaiul 40, in fara patinoarului.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.