Şi nu este cea despre moartea lui Vadim, deşi mi-a picat un pic faţa când am citit-o şi pe asta. Nu-l simpatizam pe nen-tu’ CVT, dar tot n-aş fi vrut să se ducă înaintea lui Iliescu. Ce i-or da, frate, de mâncare lu’ ăsta, de ne îngroapă pe toţi? O fi raw-vegan?

Mă rog, să revenim la ştirea noastră, că în ceea ce-l priveşte pe Ilici, m-am calmat, nu apuc eu să-l văd cu pantofi noi si vată-n nas.

Ca să vă fac să evitaţi supremul efort de a da click pe un link, vă pun toată ştirea aici:

Cosmar pentru o tanara din Marea Britanie: descoperirea tulburatoare facuta despre barbatul cu care avea o relatie de 2 ani.

Povestea, desprinsa parca din filme, a doua femei din Marea Britanie face ocolul presei din regat. O studenta a descoperit, dupa doi ani de relatie, ca iubitul ei era o femeie care folosea un penis artificial, relateaza The Telegraph.

Femeia a depus o plangere la politie unde a povestit ca in ultimii doi ani a intretinut relatii sexuale cu Kye Fortune, despre care credea ca este barbat si care convins-o ca are fata distrusa de cicatrici, capatate in urma unei tumori pe creier.

Ulterior femeia a descoperit ca iubitul era chiar una dintre prietenele ei, Gayle Newland, de 25 de ani, potrivit The Telegraph.

In timpul relatiilor sexuale Gayle a convins-o pe victima in repetate randuri, pe durata a proape doi ani,  sa se lase legata la ochi. In tot aceste timp, ”iubitul” ei purta un penis artificial.

Victima s-a dus la politie, dupa o intalnire in care a simtit ”dorinta” de a-si lua jos esarfa cu care era legata de la ochi, moment in care a vazut ca Kye Fortune este de fapt prietena ei, Gayle Newland.

Victima l-a cunoscut pe cel pe care-l credea iubitul ei dupa ce acesta i-a cerut prietenia pe Facebook in 2011. Cazul este acum pe rolul unei instante din Marea Britanie. (sursa)

Acum vă rog să-mi răspundeţi şi mie la următoarea întrebare: voi înţelegeţi ceva de aici? Pentru că eu am citit-o de cel puţin cinci ori şi nu am priceput absolut nimic. Bă, dar nimic! A propos, nici macar nu e semnat articolul, profesionism pur.

Deci, cum? Eu înţeleg aşa. Una s-a f*tut cu un tip vreme de doi ani, după care a descoperit că gagiul era de fapt o prietenă dintr-ale ei, care o „rezolva” cu ajutorul unul penis artificial. Greşesc cu ceva? Nu asta scrie?

Nu că vreau să fiu cârcotaş, dar parcă aş avea niste mici nelămuriri. De genul, cum morţii mă-sii să nu recunoşti vocea prietenei tale? O dată, de două ori, de cinci, de zece, dar doi ani de zile vine aia să te giugiulească şi ţie tot nu-ti sună un clopoţel în cap? „Bă, de unde ştiu eu vocea asta?. O fi poştaşul? Hmmm, parcă nu. Şi totuşi îmi sună atât de cunoscut. Bunicule, tu eşti?”. Hai, vreau să aud câte dintre voi nu ar fi recunoscut vocea unei prietene? Ba, mai mult, s-ar fi culcat cu ea, crezând că e vecinul ăla arătos de la doi. Îhî!

Şi încă o problemuţă. Tot aşa, neînsemnată. Cam cât de bine realizat trebuie să fie un penis artificial, ca să nu-ţi dai seama în atâta amar de vreme că puneai mâna pe o bucată de plastic, cauciuc sau din ce material o fi fost făcut? Şi am fost finuţ, am zis doar de pus mâna, că parcă n-aş vrea să-mi rămână pe retină imaginea ăleia molfăind câte jumătate de oră la o bucată de silicon, în timp ce mai scăpa câte un: „beibi, iu ar ză best!”.

Ca să nu mai întreb şi dacă doi ani de zile s-au întâlnit doar pentru sex? N-au ieşit şi ei/ele la un ceai, un porridge sau fish and chips? Şi dacă da, cum se intâmpla? O scotea p-asta din casă cu o pungă pe cap? Frate, serios vorbesc, cum căcat să ai o relaţie de doi ani de zile în care să nu vezi niciodată faţa celuilalt. Bun, am înţeles, îţi place doar să te f*ţi, dar măcar o dată, de curiozitate, ca să priepi şi tu cine te „arde”. Pare logic, nu?

Uite, ca să vă spun sincer, mie imi sună a răzbunarea de-aia rea, de lesbiană lezată şi rănită în amorul propriu. E doar o presupunere, dar pun pariu că e mai aproape de realitate decât porcăria de mai sus.

P.S. Dacă vreţi totuşi să înţelegeţi cam cum stau lucrurile, aveţi ştirea din „The Telegraph”. Nu zic, şi aici tot halucinantă rămâne, dar măcar nu e masacrată de un idiot sau o idioată. Cel puţin se înţelege cum stătea treaba cu penisul artificial (asta mă măcina îngrozitor). 🙂

P.P.S. Ştirileprotv, încă nu se aude nimic cu diacriticele alea, nu?

mihai_vasilescu_femeie_punga_cap

 

sursa foto