Acum ceva veme, scriam despre un spot publicitar al celor de la Cif Cream, care amenintau sa transforme un cavaler in… regina regatului. Am facut un pic de misto la vremea aia, pentru ca prea imi suna a „tabara cealalta”.

Ei bine, de data aceasta initiativa lor chiar vrea sa transforme Bucurestiul (si nu numai) in regina regatului. Cum vor sa faca asta? Pai uite asa: De acum si pana la sfarsitul lunii mai, echipele Cif vor merge prin tara si vor sterge scrierile agresive din locuri pe care oricine din tara asta le poate “denunta”. Puteti sa cotribuiti la initiativa publicand o fotografie (cum sunt cele de mai jos) pe site-ul Cif sau pe pagina de Facebook a brandului. Daca va este mai usor, puteti sa instalati aplicatia de smartphone (Android | iOS).

Da, ati inteles bine, cei de la Cif Cream si-au propus sa curete toate mizeriile scrise pe ziduri, garduri, poduri si in general orice loc in care s-a manifestat setea de „arta” a vreunui manelist ce abia stie sa scrie.

Ca sa fiu si mai elocvent, va ilustrez cu ceva imagini ale operelor „nemuritoare” de care am vrea sa ne vedem scapati (a se citi „curatati”) in perioada urmatoare. Si ca astea mai sunt muuuuuulte. Ce ziceti? Ii ajutam?

mihai_vasilescu_manafu1

mihai_vasilescu_manafu2

mihai_vasilescu_manafu3

sursa foto 1, 2 si 3