Mă, copii, de trei zile nu mă pot gândi decât la sarmale (în foi de varză, desigur, că nu suntem sălbatici), cu mămăligă și ardei iute. Vă zic, nu mai intrau nici fructele de mare, așa de poftă îmi era.

Dacă partea cu mămăliga și ardeii e deja rezolvată, rugămintea mea fierbinte către voi este: știți vreun loc în București care livrează niște sarmale măcar decente? Unul care să fie și deschis, că le-am verificat pe toate de unde am cumpărat în anii trecuți și nu e niciunul deschis.

N-am pretenții de sarmale de Chefi cu stele Michelin sau cine știe ce fusion, vreau ceva ce să aibă gust de sarmale ca la mama acasă. C-așa găsesc și la megaimaj.

Și dacă tot vă faceți pomană cu sfaturi, m-ar coafa și-un loc unde să găsesc salată de boeuf care să nu fie înecată în maioneză. Poate să fie ea și cu mazăre, aia e, nu mai fac și mofturi. Dacă și livrează, o să mă simt de parcă am câștigat la loto.

Hai, vă roagă fratele vostru să ajutați un suflet care nu poate să treacă în noul an fără să simtă gustul divin al sarmalelor strămoșești.

sursa foto: freepik.com