Dacă nu se întâmplă nimic ieșit din comun, finalul acestei săptămâni mă va prinde pe drumuri, la mare distanță de orașul lui Bucur. Dar despre toate astea vom vorbi la timpul potrivit.

Altceva voiam să vă spun azi. Băi, nu știu cum e la voi, dar la mine legile lui Murphy se aplică de le-aș fi putut scrie eu. Nu mi s-a întâmplat vreodată în această viață să-mi cadă pe jos felia de pâine unsă cu unt pe partea fără unt. NICIODATĂ!

Nu mi s-a întâmplat vreodată să las nițică materie neînvățată pentru vreo teză sau pentru vreun examen și să nu-mi pice unul dintre subiecte (măcar unul) fix din materia aia. De-aia după o vreme am renunțat să mai învăț, că mi se părea de pomană. Nfine…

Pe scurt, dacă las măcar un lucru la voia întâmplării, șansele să se întâmple exact ce nu aș vrea sa se întâmple se duc spre 99,99%.

Am făcut această introducere ca să pot face o lejeră translație către asigurările de călătorie. Mai precis spre ce cred eu că s-ar întâmpla dacă aș pleca pe undeva fără să-mi fac una. Meam, sunt convins că Murphy și Bărbosul Suprem atât ar aștepta, să nu-mi fac eu o singură dată asigurare.

Din secunda în care am trecut granița, țara aia în care urmează să mă duc ar fi lovită de câteva tsunami-uri, chiar dacă nu are ieșire la mare. Ar apărea acolo imediat holera și ciuma, plus o mică invazie extraterestră pe lângă care cea din „Independence Day” ar părea o întâlnire amoroasă. Vă spun, nici nu știu oamenii ăia ce și câte i-ar lovi, doar pentru că am plecat eu de acasă fără asigurare de călătorie.

De-aia nu plec niciodată fără să-mi fac asigurare de călătorie la Eurolife FFH, prefer să plătesc o sumă modică pentru liniștea mea și a locuitorilor din țările pe care urmează să le vizitez. Nu de alta, dar dacă am asigurare, Bărbosul și Murphy își văd de treburile lor și mă lasă-n boii mei.

Cred că sunt mai bine de șase-șapte ani de când numai la oamenii ăștia mi-am făcut asigurările, le știu site-ul ca pe buzunarele mele. De-aia ieri, când mă apucasem să intru pe site să văd ce-mi aleg de-acolo, mi-au sărit în ochi cuvintele „Karma bună”.

Păi stai, boss, că exact de-asta am și eu nevoie, de niște karmă extrem de binevoitoare. Și uite-așa am aflat că karma și-o mai face bună și omul cu mânuța lui. Ia fiți atenți aici, că n-are nicio treabă cu asigurarea de călătorie. E cu totul altceva și s-ar putea ca pe unii dintre voi să-i intereseze.

Asigurarea de viață și accident Karma Bună de la Eurolife FFH este prima Asigurare de viață și accident 100% online. Un produs 360° care ajută consumatorul să își susțină și îmbunătățească stilul de viață, printr-un mix de acoperiri și o serie de beneficii unice în piață care include un pachet unic de wellness și servicii de telemedicină, alături de discounturi la parteneri.

KARMA BUNĂ este prima asigurare de viață și accident care vine cu un pachet de extraservicii care să susțină stilul de viață al oamenilor, astfel încât să își mențină sănătatea, este un element care susține prevenția prin serviciile de telemedicină și nu numai.

Produsul de asigurare de viață și accident este anual, accesibil 100% online, în doar câțiva pași simpli și este construit astfel încât să răspundă nevoilor mai multor categorii de oameni, în 3 pachete cu acoperiri variabile și costuri diferite – între 35 -60 lei / luna:

➡️ Pachetul Lifestyle Start

➡️ Pachetul Lifestyle Plus

➡️ Pachetul Lifestyle Complex (cu cel mai extins pachet de wellness) include un bonus: o brățară de fitness Fitbit.

Dincolo de accesibilitatea oferită de preț și de faptul că poate fi achiziționată 100% online, asigurarea Karma Bună aduce plus-valoare prin componenta de integrare în modul de viață al fiecăruia dintre noi.

Cu serviciile de telemedicină și wellness incluse în fiecare pachet, poți să previi și să tratezi problemele de sănătate prin access 24/7 la un medic de specialitate, și ai și cheltuieli medicale acoperite în caz de accident.

Pe scurt, cu cel mult 2 lei / zi te bucuri de: :

👉 Protecție

👉 Acces nelimitat la consultații medicale online, telefonic sau video pentru peste 21 de specializări – un medic este disponibil imediat pentru o discuție, fără costuri, fără timpi de așteptare și programare;

👉 Pachet de welness extins: ai nevoie de sfaturi personalizate de nutriție – un consultant te va ajuta să-ți construiești un stil de viață sănătos; ești într-o perioadă stresantă și nu știi cum să prioritizezi sau vrei să vorbești cu un psiholog – un specialist este la un telefon distanță.

👉 Program de fidelitate

Pentru ca nu-i așa, când trăiești, pățești. Acestea fiind zise, de-acum karma e în mâna voastră.

sursa foto: freepik.com