În urma numeroaselor reacții de nemulțumire apărute în mediul online de două zile încoace, propunem următoarele măsuri cu aplicare imediată:

Punctul 1. Începând de luni, 06 iunie 2022, toate concertele și festivalurile în aer liber din România TREBUIE să se desfășoare în perfectă liniște.

Punctul 2. Organizatorii au obligația să se asigure că nivelul decibelilor, din incinta arenei unde se desfășoară evenimentul, nu depășește sunetul frunzelor care cad toamna din copaci. Atenție! Sunetul frunzelor care cad PE IARBĂ, pentru că este bine-cunoscut zgomotul insuportabil al unei frunze care lovește puternic o suprafață asfaltată.

Punctul 3. Pentru a fi siguri de îndeplinirea acestor condiții, toți cetățenii orașului, în care se desfășoară evenimentul, vor fi dotați cu decibelometre, prin intermediul primăriilor de care aparțin.

Punctul 4. La constatarea oricărei abateri de la nivelul de decibeli indicat la Punctul 2, cetățenii au nu numai datoria morală, dar și obligația, de a intra în arenă și de a întrerupe evenimentul mult prea zgomotos aflat în desfășurare.

Punctul 5. În cazul nerespectării tuturor Punctelor de mai sus, obligația de a interveni, pentru apărarea cetățenilor săi, revine statului român.

Semnat: un grup de tineri absolvenți ai Academiei Ștefan Gheorghiu.

P.S. Să știți că nu e vina nimănui că unii dintre voi v-ați născut deja bătrâni, iar alții ați îmbătrânit înainte de vreme.

sursa foto: freepik.com