Vorbeam ieri cu un prieten și aproape că ne-am luat la ceartă de la bancul cu tipul care apelează la un prieten s-o lase gravidă pe nevastă-sa.

Am râs un pic, după care mi-a picat fața când îl aud că el nu s-ar fi supărat, că pentru el sexul oral e egal cu zero, nu e sex. Io am început să râd mai tare, de simțeam unul dintre rinichi cum mi se zgâlțâie, el nu înțelegea de ce râd și-o ținea pe-a lui.

Mă rog, până la urmă am închis telefoanele, ne-am văzut fiecare de treabă, dar brusc am avut o revelație. Mi-am adus aminte c-am avut și eu surpriza să întâlnesc cândva această argumentație, și nu de la un bărbat, ci de la două reprezentante ale sexului frumos.

Paranteză. Ca să nu avem discuții, vorbim despre lucruri întâmplate acum ani lumină, în cuaternarul timpuriu. Am închis paranteza.

Revenind. Dacă la una dintre ele, am înțeles motivația, domnișoara apela la această metodă inedită pentru că… ăăă… nu-i culesese încă nimeni floarea și-n felul ăsta își dorea să se păstreze pură și neîntinată. Prin urmare mi-a spus clar: „Sex nu facem, dar te pot ajuta cu un oral”. Mă rog, exprimarea a fost un pic de tot diferită, respectiv finalul ei.

Dar la cealaltă am rămas prost când mi-a explicat că ea nu face sex așa cu oricine, că trebuie să mai treacă un timp până se convinge că respectivul merită, că trebuie să capete încredere. Dar cu sexul oral n-avea nici cea mai mică problemă, pentru ăla nu-i trebuia nici să capete încredere, nici să se convingă că respectivul merită. Mi-am zis în gând „Bogdaproste. Doamne, se pare că totuși exiști” și mi-am văzut de treabă.

După revelația asta, am vrut să-l sun înapoi pe prietenul meu, să-i zic că s-ar putea să aibă dreptate, dar nu l-am mai sunat, mi-am zis că mai bine vă întreb pe voi cum stăm.

Prin urmare, doamnelor, domnișoarelor si domnilor, ce voiam sa vă întreb: domniile voastre ce considerați a fi sex? Doar actul clasic, adică ăla în care cei doi se joacă de-a animalul cu două spinări? Dacă da, sexul oral unde se încadrează? La îmbrățișări prietenești? La „mă plictiseam și e mai bine decât nimic”?

Întreb pentru că de felul meu sunt așa mai retrograd și mai obtuz când vine vorba despre subiectul ăsta. În sensul că eu consider „sex” orice acțiune în cadrul căreia este implicat măcar unul dintre organele sexuale ale celor doi.

Sunt atât de înapoiat pe subiect, că bag la aceeași categorie până și sexting-ul. Adică ăia doi își trimit mesaje înflăcărate despre ce ți-aș face și cum ți-aș face, eventual cu poze explicite, dar asta nu intră la categoria „sex” doar pentru că „nu ne-am văzut niciodată, doar am vorbit pe net”?

Hmm, nuș’ ce să zic, dar eu consider „vorbit pe net” atunci când discuții chestii care nu implică prezența vreunui penis sau vreunui vagin. Că una e să ceri sfaturi despre vreme sau despre o destinație de călătorie și cu totul alta să ceri poze fără chiloți. Nu știu, e posibil sa greșesc, dar așa cred, așa simt.

De-aia vin și vă întreb: de unde începe sexul pentru voi? Că unde se termină, nu știe nici Marele Manitou.

Da, știu, ați fi preferat să vorbim despre război. Voi ați vrut-o, n-am ce să vă fac.

P.S. Dacă ți-a plăcut acest articol, am să te rog să intri pe pagina mea de Facebook (adică AICI) și să-i dai un like sau, de ce nu, un share. Pentru că cei de la Facebook încurajează fake news și propaganda rusă, odată cu suspendarea contului, mi-a fost redus reach-ul postărilor. Pot contracara asta într-un singur mod: dacă oamenii interacționează cu postările mele. O să vedeți acest Post Scriptum timp de încă 49 de zile, când îmi expiră toate restricțiile pe cont. Până atunci, doar de voi ține să le faceți mai vizibile.

sursa foto: freepik.com