LATER EDIT

Dacă tot n-am avut somn, am rezolvat și cu tragerea la sorți de la la prima oră. Câștigătoarea se numește Meralai Mioara. Felictări, să-i cheltui pe ceva ce-ți place cu adevărat de la Otter. 

Tuturor celorlați, vă urez să aveți parte de un Crăciun mișto. 

🎄 –> 🎅 –> 🎁

Acesta este cadoul meu de Crăciun pentru comunitatea de pe acest blog: un voucher de 800 de lei ➡️ valabil pentru shopping online pe otter.ro.

Nu e campanie, nu m-a plătit nimeni să fac asta, e voucherul meu de-acasă cum ar veni, dar mi-am zis c-ar fi drăguț să ajungă la cineva de pe aici drept cadou de Crăciun. Ceea ce, după cum vedeți, am și executat.

Dacă-l vreți, tot ce aveți de făcut este să lăsați un comentariu cu „îl vreau”. Poimâine, pe 25, fac tragere la sorți și vedem cine-l primește cadou exact în ziua de Crăciun. Rugămintea mea ar fi să folosiți o adresă de email validă, pentru comentariu, ca să-l pot anunța pe câștigător și să-i pot trimite codul de voucher.

Ah, încă ceva, n-am glumit când am zis că este cadou doar pentru comunitatea de pe acest blog. Asta însemnând că, dacă n-ai mai comentat niciodată aici, nu te mai obosi să participi, nu-ți voi lua comentariul în considerare pentru tragerea la sorți. V-am zis că nu m-a plătit nimeni pentru articolul ăsta, prin urmare pot să fac ce vor mușchii mei cu voucherul. Iar mușchii mei vor să știe că ajunge la cineva care și-a rupt măcar o dată din timpul lui ca să-și spună părerea aici.

Hai, vă aștept cu comentariile.

Un Crăciun mișto să aveți! 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

sursa foto: freepik.com