Probabil deja ați auzit cu toții de renumitul grup de Facebook „Fără botniță Jos Dictatura Medicală”, grup unde au reușit să se strângă la un loc un număr impresionant de imbecili autoproclamați „spirite libere”, de toate vârstele și de toate categoriile sociale.

Teoretic, ar trebui să mă doară-n lupă de grupul lor, așa cum m-ar durea și de un grup al adepților Pământului hexagonal sau al apărătorilor drepturilor bufniței de șes cu penis flasc. Dar, practic, nu prea are cum să mă doară, pentru că, vedeți voi, dacă mie personal nu mi se poate întâmpla nimic nasol pentru că niște cetățeni au decis că Pământul are șase colțuri și nici dacă mă întâlnesc cu vreo bufniță d-aia cu penis flasc, în schimb, analfabeții funcțional, nepurtători de botniță, îmi pot face rău mie sau familiei mele, prin urmare durerea în lupă se cam exclude.

Ei, acestea fiind zise, ce voiam să vă arăt astăzi este postarea unui anti-botnițar din ăsta, adică minunea asta de mai jos:

Dacă n-o înțelegeți la adevărata ei valoare, o să vă explic io imediat. Acest superb și inteligent exemplar de anti-botnițar mai mult ca sigur că primise, de pe la vreo persoană posesoare de creier, întrebarea: „dar de ce doctorii pot sa poarte mască ore în șir și nu li se întâmplă nimic?”. Ori asta, ori primise vreun argument de genul: „masca funcționează, își face treaba, că doar de-aia o folosesc și doctorii”.

Moment în care cei doi neuroni ai lui au făcut implozie sau scurtcircuit, cert e că s-au blocat iremediabil. „Moamă, coae, ce-i răspund io lu’ ăsta acum, că are dreptate, pe jegurile alea de doctori cum de-i protejează masca? În plus, cum de o pot purta ore în șir și tot li se oxigenează creierul?”.

Și pentru că cei doi neuroni ai lui erau deja intrați în moarte clinică, prin urmare în continuare refuzau să coopereze pentru a găsi răspunsul, a dat fuga pe grupul de imbecili cu spiritul liber, în speranța că poate află cum stă treaba de la colegii de pe acolo. Ce răspunsuri a primit, puteți să vedeți și singuri dacă dați click aici, dar vă avertizez c-o să vă sară tensiunea și vi se va umfla instantaneu vena aia groasă de la tâmplă.

Nfine, dincolo de orice glumă, voi vă dați seama că imbecilii ăștia sunt atât de porniți pe ideea lor fixă cu botnița, încât și atunci când dau peste vreo întrebare care le spulberă crezurile, întrebare care ar pune pe gânduri un om rațional și l-ar face să se întrebe „băi, dar dacă n-am dreptate?”, ei forțează orice fel de răspuns, fie el și complet idiot, doar să fie ceva acolo care să le țină teoria vie.

Cam ăsta e nivelul lor de inteligență, doamnelor și domnilor. Vorba poetului, atât s-a putut.