Mdeci, înțeleg că peste noapte marea problemă a lui Nicușor Dan e una de PR, de comunicare cum s-ar zice. S-a activat bula de intelectuali, mai ceva decât sifonul pe care-l uita taică-meu peste noapte în frigider, pe motiv că de ce-a rostit dom’le Nicușor cuvântul “panaramă”?

Și asta în condițiile în care omu’ nici măcar nu s-a referit la cineva anume, dar mai ales în condițiile în care, chiar dacă s-ar fi referit, noi, cu toții, rostim niște chestii infinit mai grele ori de câte ori ne lovim de Bucureștiul care trage să moară de pe o zi pe alta.

Dacă mi-ar pune cineva un reportofon în mașină când conduc prin orașul sufocat de propriul lui trafic (mai bine zis când ÎNCERC să conduc), s-ar speria de ce e la gura mea.

Da, știu, nu contează cum și pe cine înjur eu, că eu nu candidez la Primărie, dar dacă a zis Nicu Șordan “panaramă”, e gata, s-a terminat, a pierdut alegerile, nu înțelegeți? Nu e posibil dom’le așa ceva, dar n-are și el o echipă de comunicare? N-are și el niște specialiști? Cum au putut să-l lase să zică așa ceva?

Bă, o avea, dar poate și ăia din echipa lui de PR, specialiștii în comunicare, tot cu apă rece fac duș și tot la lighean încălzit pe aragaz se spală, de prin martie încoace Știți cum zic?

Altfel, a mai remarcat cineva că „panaramă” citit invers este „mai ușor cu ipocrizia pe scări”?