Nu știu dacă ați văzut știrea asta sau nu, dar pe mine m-a șocat destul de zdravăn. Nu stau să vă povestesc pe larg, pentru că efectiv mi-e silă, dar lucrurile se desfășoară după cum urmează.

Niște gunoaie de oameni care aveau deja trei copiii ai lor, biologici, hotărăsc să adopte încă unul, din China. Ceea ce și execută, în anul 2016. Nici măcar nu mi-e foarte clar dacă știau încă de la început sau nu (dar se pare că știau), cert este că copilul adoptat suferă de o formă de autism.

Ăștia doi, gunoaiele de părinți adoptivi, youtuberi fiind, s-au pus pe produs bani de pe urma copilului. Pentru că, impresionați de bunătatea lor sufletească și de gestul atât de nobil de a adpota și crește un copil cu nevoi speciale, evident c-au apărut imediat followerșii, au apărut donațiile, s-au implicat branduri, pe scurt, banii curgeau pe toate părțile. Și pe bună dreptate, cum să nu ajuți doi oameni atât de inimoși?

Doar că, ce să vezi, de la un moment dat încolo, copilul a cam dispărut din clipurile de pe youtube. O lună, două, trei, până a început lumea să întrebe: „Auzi, da’ ăla micul pe unde e? Că nu prea l-am mai văzut. A mai crescut, a început să vorbească, se simte ok?”. Numai că ăla micul nu mai exista în ecuație. Mizerabilii ăia doi de părinți adoptivi îl făcuseră retur la agenția care s-a ocupat de adopție. Dacă nu-i întreba lumea insistent de soarta copilului, o lăsau așa ca-n tren, se prefăceau că nici n-a existat vreodată.

Voi înțelegeți ce zic eu aici? Pur și simplu l-au dat înapoi cam cum aș face eu retur un laptop care s-a stricat cât mai era încă în garanție. Iar motivația lor este mindblowing:

“Are nevoie de o familie care să se potrivească mai bine nevoilor lui actuale”.

Are nevoie de o familie?! Băi, mizerabililor, voi ERAȚI familia lui, nu avea nevoie de nimic altceva și de nicio altă familie.

Sunt șocat, jur. Dacă ții în casă un pietroi, timp patru ani, și tot ți-e greu să-l dai în stradă, darămite un copil. Cum să dai înapoi un copil care ți-a plâns și ți-a râs în brațe, un copil pentru care tu, cel care îl crești, ești tot ce are pe lume? Cum? Că nu mă duce capul să pricep.

Mai jos aveți vlogul în care cele două jeguri umane încearcă să explice ceva ce nu poate fi explicat niciodată: cum au distrus sufletul unui copil. Ceva mai fals și care să-mi provoace atâta silă, rar am văzut. Însuși titlul clipului te lasă cu gura căscată „an update on our family”. Ei au făcut update, da? Cam cum îmi fac eu la telefon.

Gizăs fucking craist!