Am văzut zilele astea pe interneți o grămadă de lume scandalizată de reacțiile pozitive la postarea Elenei Udrea. Unfriend-uri peste unfriend-uri, block-uri peste block-uri, cetățeni care nu înțelegeau cum poți să rezonezi cu postarea lu’ Nuți, după ce cu doar câteva luni în urmă ne râdea în nas tuturor de pe plajă, din Costa Rica, și ne trimitea din vârful buzelor un duios: sărakilor care sunteți voi săraki!

Well, am să încerc eu o explicație pentru toate astea.

Știți, România e țara aia unde, la ultimele alegeri locale, au fost votați și aleși în funcție DOI primari care, la data alegerilor, se aflau în pușcărie. Și nu asta ar fi fost problema, până la urmă toți mai greșim și trebuie să plătim, problema e că ambii făceau închisoare pentru unul și același lucru: furaseră la greu din banii orașului pe care, teoretic, trebuiau să-l gospodărească.

Ceea ce nu i-a împiedicat pe cetățenii ambelor orașe (unul e Râmnicu Vâlcea, celălalt, dacă nu mă înșel, Baia Mare) să-i voteze și să-i aleagă primari, doar oamenii demonstraseră deja că sunt capabili. Da, or fi furat ei câte ceva, dar au făcut și bine, maică.

Pot să pun pariu pe orice că, dacă mâine se întoarce și Mazăre în țară, câștigă detașat alegerile pentru primăria Constanței.

Și voi vă mirați de niște banale like-uri și inimioare pentru Nuți? Sunteți naivi și nici nu vă mai faceți bine.