LATER EDIT. Cristiana mi-a dat cere de prietenie. Am acceptat-o, eram convins că vrea sa-mi zica de morți și aveam chef de scandal. Spre surpinderea mea, și-a cerut scuze. Mai mult, a păstrat aceeași atitudine chiar dacă eu eram în continuare pornit. Pe scurt, mi-a plăcut că a avut puterea să zică „scuze” și „de-acum știu ce am de făcut”, după o muie destul de agresivă. Nu e ușor, să știți. Îți trebuie ceva coaie ca să zici „îmi pare rău, am greșit”. Ah, a citit și toate comentariile, care sunt destul de urâțele și ele. A zis că și le asumă. Cinste ei!

Ea este Simona F Manea. Simona „se sime dezamăgită”. O înțeleg. Pe lângă că este foarte proastă, s-a dovedit că Simona este și hoață. Cu alte cuvinte, Simona este genul de om care, dacă găsește un portofel în parc, aruncă actele la gunoi și păstrează banii. Simona s-ar bucura cu atât mai mult cu cât suma ar fi mai mare și singurul lucru pe care l-ar gândi ar fi ceva de genul: „de-te-n morții tei, că nu i-am furat dă la tine”.

Lucru pe care l-a și făcut Simona atunci când, la avertizarea unei cititoare, i-am semnalat că textul, care o făcea să se simtă atât de dezamăgită, este al meu. Știți ce-a făcut Simona? Mi-a șters comentariile, m-a bălăcărit lejer în privat si apoi mi-a dat block. Dar Simona nu știe că există printscreen. După cum vă spuneam, Simona este proastă și de-aia. Aveți aici textul meu, însușit de Simonica și postat pe propriu-i wall de Facebook, cel care o făcea să se simtă atât de „dezamăgită”.

Ați vrea să-i facem o surpriză Simonei și să-i transmitem cam ce părere avem noi despre proștii care mai sunt și hoți? Sau invers, hoții care mai sunt și proști. Ați vrea?

V-am pus și delicioasa conversație privată pe care am avut-o cu Simona. Din păcate, pe cât este de instructivă, pe atât este de scurtă. Simonica n-a putut suporta crudul adevăr prin care-i dezvăluiam îndoielile mele în ceea ce privește calitatea cu care performează în domeniul sexului oral și mi-a dat block. Well, nici cu felația asta nu este atât de ușor pe cât crede lumea. Dar vi-l las, poate vă stimulează.

simona f manea hoata 4

Ea este Cristiana Maria Mădîrjac. Cristiana este la fel de proastă. Și tot hoață. Dar, spre deosebire de Simona, este o hoață mai inteligentă. Cristiana a eliminat posibilitatea de a-i putea lăsa comentarii la ce postează. Cu alte cuvinte, Cristiana este fix genul de om care-ți găsește portofelul în parc, exact în momentul în care te întorceai după el. O vezi cum îl ridică, îi explici că e al tău, dar cu toate astea scoate actele din el și, în timp ce le aruncă la gunoi, îți spune cu tupeu jegos: dovedește că îți apartine! Nu întâmplător, pe cover photo-ul Cristianei scrie mare „caci”. Pentru că este exact ce-ți vine să faci când dai cu ochii de așa mizerii de femei: să te caci în ea de treabă.

Ați vrea să-i facem o surpiză și Cristianei? Pentru că nu este chiar atât de șmecheră pe cât se crede și are opțiunea de „mesaje” activă pe profil. Nu vreți să-i spunem câteva vorbe care mi-ar face și mie sufletul să tresalte de bucurie? Nu de alta, dar poate într-o zi o să vă pierdeți și voi portofelul în parc și nu v-ar plăcea să intre pe mâinile Simonei sau Cristianei, nu? Hai, vă roagă frumos fratele vostru!

cristina maria madirjac hoata

P.S. A se remarca și comentariul distinsului intelectual Leonard Radu. De mare angajament, aș putea zice. Puterea apelativului „fă” n-o să dispară niciodată din cultura țării cu budă în fundul curții. Tot pentru domnul Leonard, cratimele sunt opționale și verbul „a lua” are niște conjugări cel puțin îndrăznețe.

simona cristiana