14,560 cititori

Doua fete, mânca-le-ar tata!

LATER EDIT. Cristiana mi-a dat cere de prietenie. Am acceptat-o, eram convins că vrea sa-mi zica de morți și aveam chef de scandal. Spre surpinderea mea, și-a cerut scuze. Mai mult, a păstrat aceeași atitudine chiar dacă eu eram în continuare pornit. Pe scurt, mi-a plăcut că a avut puterea să zică „scuze” și „de-acum știu ce am de făcut”, după o muie destul de agresivă. Nu e ușor, să știți. Îți trebuie ceva coaie ca să zici „îmi pare rău, am greșit”. Ah, a citit și toate comentariile, care sunt destul de urâțele și ele. A zis că și le asumă. Cinste ei!

Ea este Simona F Manea. Simona “se sime dezamăgită”. O înțeleg. Pe lângă că este foarte proastă, s-a dovedit că Simona este și hoață. Cu alte cuvinte, Simona este genul de om care, dacă găsește un portofel în parc, aruncă actele la gunoi și păstrează banii. Simona s-ar bucura cu atât mai mult cu cât suma ar fi mai mare și singurul lucru pe care l-ar gândi ar fi ceva de genul: “de-te-n morții tei, că nu i-am furat dă la tine”.

Lucru pe care l-a și făcut Simona atunci când, la avertizarea unei cititoare, i-am semnalat că textul, care o făcea să se simtă atât de dezamăgită, este al meu. Știți ce-a făcut Simona? Mi-a șters comentariile, m-a bălăcărit lejer în privat si apoi mi-a dat block. Dar Simona nu știe că există printscreen. După cum vă spuneam, Simona este proastă și de-aia. Aveți aici textul meu, însușit de Simonica și postat pe propriu-i wall de Facebook, cel care o făcea să se simtă atât de “dezamăgită”.

Ați vrea să-i facem o surpriză Simonei și să-i transmitem cam ce părere avem noi despre proștii care mai sunt și hoți? Sau invers, hoții care mai sunt și proști. Ați vrea?

V-am pus și delicioasa conversație privată pe care am avut-o cu Simona. Din păcate, pe cât este de instructivă, pe atât este de scurtă. Simonica n-a putut suporta crudul adevăr prin care-i dezvăluiam îndoielile mele în ceea ce privește calitatea cu care performează în domeniul sexului oral și mi-a dat block. Well, nici cu felația asta nu este atât de ușor pe cât crede lumea. Dar vi-l las, poate vă stimulează.

simona f manea hoata 4

Ea este Cristiana Maria Mădîrjac. Cristiana este la fel de proastă. Și tot hoață. Dar, spre deosebire de Simona, este o hoață mai inteligentă. Cristiana a eliminat posibilitatea de a-i putea lăsa comentarii la ce postează. Cu alte cuvinte, Cristiana este fix genul de om care-ți găsește portofelul în parc, exact în momentul în care te întorceai după el. O vezi cum îl ridică, îi explici că e al tău, dar cu toate astea scoate actele din el și, în timp ce le aruncă la gunoi, îți spune cu tupeu jegos: dovedește că îți apartine! Nu întâmplător, pe cover photo-ul Cristianei scrie mare “caci”. Pentru că este exact ce-ți vine să faci când dai cu ochii de așa mizerii de femei: să te caci în ea de treabă.

Ați vrea să-i facem o surpiză și Cristianei? Pentru că nu este chiar atât de șmecheră pe cât se crede și are opțiunea de “mesaje” activă pe profil. Nu vreți să-i spunem câteva vorbe care mi-ar face și mie sufletul să tresalte de bucurie? Nu de alta, dar poate într-o zi o să vă pierdeți și voi portofelul în parc și nu v-ar plăcea să intre pe mâinile Simonei sau Cristianei, nu? Hai, vă roagă frumos fratele vostru!

cristina maria madirjac hoata

P.S. A se remarca și comentariul distinsului intelectual Leonard Radu. De mare angajament, aș putea zice. Puterea apelativului “fă” n-o să dispară niciodată din cultura țării cu budă în fundul curții. Tot pentru domnul Leonard, cratimele sunt opționale și verbul “a lua” are niște conjugări cel puțin îndrăznețe.

simona cristiana

186 de păreri la “Doua fete, mânca-le-ar tata!

 1. Ar fi trebuit sa le spui ca te-au plagiat si intelegeau si ele cum sta treaba. Asa copiat – suna a teza, nota 1 iesi afara, probabil cat au fost in scoala asa s-au descurcat. Au traume, intelege si tu.
  P.S. E vina ta domnule! Scrii prea bine! Felicitari!

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Daniela, am serioase îndoieli că fetele ar înţelege semnificatia cuvântului “plagiat”.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

 2. Mînca-mi-ar, mînca-ţi-ar, mînca-i-ar…
  mînca-ne-ar, mînca-vi-ar, mînca-le-ar…
  Mînca-le-ar tata !
  Două fete, mânca-le-ar tata !!!
  …de totulu

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Sorin, ar trebui să-ţi mulţumească pentru scurta lecţie de gramatica.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 3. Mihai, păi fetele vor să se dea profunde şi dacă nu le duce capu’ trebuie să fure de undeva, că cititorii lor cu “loai” nu citesc originalele. Şi unde să fi învăţat să nu fure, probabil aşa au făcut şi şcoala, câtă or fi făcut.!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • A, şi ai văzut la Cristina, e promoţia 2019. WTF!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @GabiI, poate călătoreşte în timp şi acum e doar în vizită la noi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @GabiI, lasă că şi eu copiam la şcoală.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

  • Cred că toţi am mai tras cu ochiul la lucrarea vecinului, sau în manual, dar am şi învăţat. Şi cel puţin în facultate nici n-am îndrăznit să copiez.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 4. Sa nu mentionam ca desteptele au copiat, insa uitat sa treaca si cuvantul ‘delicat’ la genul feminin 😀 Din fraza care incepe cu “Desigur, sunt delicat”.

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Lex, poate sunt bărbați captivi în corpuri de femei.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 5. Am ajuns o tara de copy-paste! O tara de hotomani si oameni fara scrupule! Era greu tare sa te citeze si sa indice sursa? Ce uameni nedezvoltati intelectual dom’le!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @George, frate, măcar ghilimele să fi pus.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • macar, desi nu e indeajuns dat fiind dreptul intelectual asupra textului ce-ti apartine..orice munca trebuie rasplatita si era de bun simt ca macar sa te citeze daca tot vroiau sa se dea rotunde, dar nu…e mai usor sa-ti insusesti ceva care nu e al tau si sa pretinzi ca esti autorul de drept al acelui ceva..Muie Ponta stie mai bine cum se face! Un ilustru exemplu pentru aceste specimene de altfel..un fel de Mesia al turmei de copy-paste fucked up generation!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • …am auzit ca lucreaza astia de la IOS la o aplicatie care sa nu-ti mai permita sa faci copy/paste unui text mai lung de 15 cuvinte daca ceri asta in textul original si cel care e autorul de drept sa fie anuntat prin mail ca o portiune din text a fost copiat… un fel de Shazam, cu topul celui mai copiat text, in loc de like-uri iti apare acolo ca a fost copiat de “n-spe mii’ de ori… 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Domnu’ Voievod…inteleg nervii dumitale…sunt genul de nervi care te transforma într-un Hulk autohton si poate mai feroce. Din păcate specimenele acestea reprezintă majoritatea populației mioritice(concluzie trasa din propriile experiente), genul care stau pe mia de lei pomenita in textul doamnei Vio si apoi când fura de la altui si reusesc de fac 2000 se transforma in intervievatorul doamnei Vio. Eu i-as fi urat si niste hemoroizi explozivi…bonus…muahaha :))

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Anca, buuuuun, atunci măcar le-am făcut o surpriza frumoasa azi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Trist e ca nu au inteles nimic si vor face la fel cu prima ocazie…asta daca nu au parte de un fulger toxic sau de niste basici pline de puroi sub unghiile de la mana, ca sa nu mai dea niciodata copy-paste….ahhh..m-am trezit creativa azi :))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Anca, poate dacă încercăm câte un report și le scutim de chinuri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu-nu, reportul e prea mainstream…plus ca e civilizat, blestemele sunt mai cooll…curcubeu psihologic, scad tensiunea, elibereaza hormonul fericirii si bunastarii…si activeaza karmaaaaa….Gizas…ce-oi avea azi… :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Anca, absolut. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 7. Știi ce nu înțeleg eu? Ce e cu articolul ăla de ți-l fură toată lumea…Sunt multe altele mai de furat pe blogul ăsta.
  PS Sunt dezamăgită că te cerți cu fetele. Cre’ că te plictisești rău de tot.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina, să mor eu dacă înțeleg.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Fii și tu generos măcar o dată-n viața ta și trece articolu’ ăla în proprietatea facebook. Universu’ virtual iți va mulțumi pentru gest. Și pentru valoarea inestimabilă a creației.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Ele nu se simt prost, ci se simt doar proaste! :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 9. Ştie cineva, fetele astea “are” bacu, sau te pomeni că au absovit şi vreun Spiru Haret ? Că prea le bubuie prostia în cap, mi-e frică să nu le trăsnească!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Colegiul “Petru Rares”..este in lista elitelor?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 10. Simona f manea, numele spune tot, accentuat potrivit, sterge comentariile. 🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Oana, dar măcar să-i dăm de lucru mult.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • e asa desteapta ca nici sa scoata comentariile nu este in stare…e critica puhoi la postarea ei si habar nu are

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 11. Despre prima nu stiu ce sa zic, in afara de faptul ca se da inteligenta cu munca altuia. Dar a doua…..pamant!!
  Ce observ eu? Proastele si prostii astia care copiaza, nu stiu nici macar asta s-o faca cum trebuie. Pe bune! In cazul in care esti o lepra, o jigodie care vrea sa profite de munca altuia, fa-o macar cu cap. Modifica textul, lasa-ti amprenta personala, munceste un pic, in asa fel incat autorului sa nu-i fie chiar atat de usor sa-si recunoasca opera. Aaa, sa nu intelegeti ca incurajez copiatul sau furatul!!?? Nu. Doar observ ca pana si aceasta activitate este facuta din ce in ce mai prost.??

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ionut, au scos partea cu “Tineretului”. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Mai Mihai, chiar ai pretentii ! Zau asa, pai de la duduia din Falastoaca- Giurgiu ce traieste in Darasti-Vlasca doresti tu performanta lingvistica ???
  Sa nu mai vb ca Darastiul este recunoscut pt productia de usturoi ..fapt pt care ii si miroase gurita urat..

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @RENEGATA, lasă că și Creangă era din Humulești.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. cert este că i-ai umplut frigideru’ nene, nu te-ai încurcat! pă zece ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ilici, nu înțeleg de ce folosești singularul. Eu sper că le-am făcut fericite pe amândouă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Baejnebun?! Una din ele e doctorita de capre da’ lucreaza ca barmaneasa 😀

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Nickaname, și uite așa te întrebi din nou ce e capra? Animal sau poziție.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 15. Misogin micuț ce ești tu…..adică, nu poți domnule, sa înțelegi lipsa de inteligență, pana în momentul creației ….off, mai Mihai mai.

  Acum, Mihai, fii tu foarte sincer….ti-ai dori sa le vezi pe amândouă, în beciul ăla unde a fost Cheloo, legate fiecare de câte un calorifer, cu niște catuse fără blanita, și cu câte o lampa înfiptă în ochișorii aia frumoși. …Ai vrea, ai?????

  Uite, pune-ți pofta în cui, dragile. …suntem și rămânem gentlemen, capisci? ???

  Dar, pentru ca tu ești prietenul meu drag și nu vreau sa te văd suferind, am sa mă sacrific….am sa le rog pe amândouă sa îmi facă o felatie decentă, în același timp….și bine inteles le voi bate cu nuiele de alun la funduletul gol…asa, sa se învețe minte sa nu mai fure în veci.

  Uite, vezi cât mă sacrific eu pentru tine????

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • priceless monsieur SorinB 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Sorin, uite cum sțam. Cu Simona aș putea să naufragiez pe o insulă pustie, ar fi în siguranță cu mine. De Cristina m-aș ocupa după vreo două luni pe aceeași insulă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Hai nu fi suparat… :D. Fetele au facut si ele ce au putut. e ca si cum i-ai cere unei barmanite sa fie environmental engineer ….. 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laurentiu, da, da, că pentru niște ghilimele îți trebuie diplomă universitară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Era inchis la magazimul de ghilimele 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 17. Macar pe tine te citesc madamele astea. Pe Slavici se pare ca nu 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mona, am mari îndoieli că mă citesc. Am texte mult mai bune decât ăla. Și mai noi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Poate au crezut că dacă uită ele de la mână la gură ( în bietul lor căpşor nu se poate stoca multă informaţie), uiţi şi tu textele vechi şi nu le mai recunoşti. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @GabiI, se poate, da. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Sefu nu are sens sa te omori sa le cicalesti au fete de constipate si gata lasa-le in lumea lor

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Mihai, astea doo te iubeste mult si duce lipsa de atentie. Imi place ca ambele au niste cetate (a se citi citate) misto si profunde, Exact ca si ele. Profunde rau de tot!
  Acum stii vorba aia: nu te certa cu prostul ca are mintea odihnita. Ghilimele nu or sa puna niciodata, “da’ ce ia ie fraiera?” si de supt pula ce sa mai zic….iele nu este curve ca doar vacile alea sug pula, da?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ana, de-aia mi-am manifestat și eu îndoielile. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ana, să știi că ai dreptate. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. @ Mihai, știți ce ma uluiește? Faptul ca nu le-a fost frica de faptul ca vor fi excluse din cercul lor de prieteni (cei cu “fa da nul loai la tn sal speli”), postând un asemena text pe wall-ul personal! Pai eu m-as kka pe mine de frica, dacă ma roagă vreun prieten “fa da nu mai scrii shii tu un tegst din ala mishto sa n mai dezamagim shi noi?”. Pai ce faci mancagias? Ha? Dă-i, caută, sorteza, CITEȘTE!!!!, a doua poveste trebuie sa fie si mai tare decat prima! “Aoleu fatăăăăăăăă…unde dreak am gasit io cheshtia aia cu batranu fatăăăăăă…”. Eu cred ca după ce a citit putin din textul tau a cazut extenuata si s-a gândit “tre sa fie mishto mai departe las sa citeshte preteni meii si stie ei ce sa zica la comenturi”. Acum, vorbind serios…Lu’ d-soara Mădârjac i-as lua un interviu cu cocârjac-ul…Ma scuzați, nu m-am putut abține după ce am vazut poza…P.S. Ma doare deştu’ de la cât m-am luptat cu autocorectul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Georgian, uită-te mai bine pe pozele ei. O să te răzgândești. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, m-am uitat. Având in vedere că Cristinica (scuze pentru cacofonie, nu este vina mea) este “bartender”, voi cere 3 shoturi de tequila și s-a rezolvat. Din experiență știu ca sunt suficiente pentru un blur facial. In ceea ce o privește pe Cristinica, dacă îi fură cineva fardurile a mutilat-o!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Georgian, vezi că le-ai numit pe amândouă la fel. De fapt, ai dreptate, cred că nu contează numele. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 21. Proaste, hoate dar nu poti nega ca au gusturi bune.
  E de mirare ca iti citesc blogul si mai de mirare ca-l si inteleg. 🙂 Sau le-a placut doar titlul. Cum or fi ajuns la articolul tau? Zau ca-s curioasa. Vezi? Cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma indoiesc de faptul ca totusi te-ar urmari. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • poate au un prieten comun pe fb…. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @mica, dacă alea două mă citesc, îmi tai o mână.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Da. Pana in final m-am razgandit si eu. Cred totusi ca s-au regasit in textul tau. Stii? Stateai la coada la Mega. Hmmm si-au spus: si eu stau la coada la Mega. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 22. Baejnebun asa ceva… numa-n filmele cu prosti am mai vazut. Cand eu iti spuneam…sic:”Prostia, tupeul, nesimtirea, jigodismul etc. nu au masura sau oprelisti in “democratia” noastra autentica”, tu repede ”si imaginatia”. Iote ca vitele astea doua nici imaginatie nu au. Dar vorba lu’ ”geodezia”: ”…lasa-le in lumea lor.” Vezi ce de ghilimele?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Frate ce-ai facut de nu-mi deschide ”Aveți aici textul meu,”??????? Cand dau pe el imi apare pagina lu’ simonica.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @valny, printscreen după ea, cu textul meu pe wall. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @valny, le lăsam, dacă nu era Simonica tare-n gură si zicea măcar “scuze”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Baejnebun “scuze…”. Pai daca n-ar fi tupeul de mahala al tuturor acestor piți si pițiponci de doi bani… unde ar mai fi farmecul mioritico-dambovițean? Nu ai sa vezi scuze de la asemenea muhaele cat e haul si barcaul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @valny, ba da, Cristiana și-a cerut scuze.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Aaaaah, deci de la tine era textul??? Si la mine pe pagină au apărut unii “telectuali” care au postat textul si ma miram de unde atâta materie cenusie pentru niste oameni pe care ii stiam ca pretty dumb. Bineinteles ca, specimele astea nu stiu ce înseamnă plagiat, citarea surselor sau folosirea ghilimelelor. Dă-le naibii, nu te stresa, nici măcar nu are rost sa te enervezi. Cred că modul tău sarcastic de a le raspunde e pedeapsa maximă 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Na parera mee de taranca inraita -ca nu vreau deloc sa ma orasenizez – daca nu le mai zici nimik se vor ataca ca dupa cite observ fatucile nu rapsund la provocari adica insulte si nici nu sterg postarile de pe cronologie deci au captina tare ca si freza adica rezista eroic deci nebagarea in sama zic eu ca e leacul cel mai bun posibil;

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @geodezia, una dintre ele a șters. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • pai m-am uitat la una din ele cite injuraturi a luat macar asa de democratie sociala trebuia sa stearga ca doar nu era sa i-o traga prin diferitele gauri tot facebookul

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Fairy, deja m-am săturat. O dată la câteva zile cineva fură textul ăsta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 24. Tot internetul stie ca acela este un text de-al tau. Tot internetul, mai putin ele.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @stela, exaaaaaaact. Pur și simplu nu înțeleg cum mai poți să-l furi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Sa stii ca nu injur, foarte rar ma aude cineva injurand! Insa acum, dupa ce tocmai scrisesem un comentariu extraordinar de dulce, in care se regaseau cuvinte ce descriau organe genitale si diferite functii ale lor, apasand butonul comment am primit un mesaj de eroare. Simona a sters acel post cred!

  P.S.: Mihai, cum ai aflat ca ti-au copiat textul? Ti-a spus cineva? sau se intampla sa le urmaresti pe acele domnisoare? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Cezar, mi-a spus una dintre colegele cititoare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 26. Cand sa scriu si eu pe pagina ei, ciu-ciu… a sters articolul, ce ciuda mi-e ca nu i-am zis doua de dulce…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Acum, pe bune, și tu! De ce să cobori atât de jos?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Cărți, ăăă… pentru că e munca mea?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 28. Citat din Brâncuși: “Cine nu copiază, nu va fi original niciodată”. Mai dă-le o șansă! … Și – dacă vrei neapărat – mai dă-le și altceva 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @VictorR, cu partea a doua, mă mai gândesc. De fapt, si cu prima.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. Bun…Manea, numele Manea, asa cum este el distribuit pe glob, conform mortului cu nume de strada si ceva experienta in daci si istorie, Vasile Parvan, vine direct de la zeul Marte, zeu prea razboinic. Se intalneste preponderent in centrul Italiei si in zona de sud est a romaniei actuale. Cel mai celebru Manea (in afara de mine) este celebrul Manea slutu, stapanul campiilor si domn al mosiilor…din tara de jos.
  Alecsandri a facut din el un personaj negativ, dar daca ne gandim putin, pana la urmaq, omul incerca sa elimine un haiduc, un om aflat in afara legii, oricare ar fi fost ea…dar aia e, romanul tine cu dubiosii si asa se explica si faptul ca un stil muzical a capatat numele acesta, facandu-l de ras asa cum face si domnisoara(pentru multi dintre noi) S.Manea.
  In concluzie, duoamna, nu are nici o legatura cu je, Marian Manea

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Redoo, dar ai vrea să aibă? O legătură scurtă și intensă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. doua inteligente! din ciclul: “Ma, tu carti citesti? Nuuuu, cititul ma adoarme.”

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Miruna, ar fi bine. Dar n-ai de unde să știi asta până nu încerci. Well…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Pitipoanca aia de Cristina inca nu l-a sters 🙁 Dar daca raportam la FB? (am vazut in dreapta optiunea asta). E drept ca plagiatul nu se incadreaza in punctele de acolo dar poate daca dam mai multi…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Tweety, da, da, mi-ar placea să le închidă conturile de tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Dom’ V., iar faci astazi trafic pan’ la cer. As vrea sa pot intra pe mesageria lor sa citesc comentariile primite. Eu deja mi-am inceput ziua minunat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Celi, ce-i drept, și mie mi-ar plăcea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Continui sa ma distrez pe fb cu Rotaru Cristian. Cred ca e scos din minti…. macar asa invata cum sa posteze naibii un text care nu-i apartine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Are rost sa mai explic o data?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

 33. Mi se pare foarte urat sa te mandresti cu ceva ce nu ai scris tu…doar un om fara absolut nici o valoare e capabil de asa ceva.Doua pupeze proaste!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Andreea, sunt convins că luau la fel de multe like-uri și dacă spuneau că este textul altcuiva. Dar de unde atâta creier?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Toate ca toate, dar replica “Sugi pula”… ????? apropo, sa știi ca eu pe unde am văzut respectivul text, le-am scris in comentarii cine este autorul, dar nu ți-am dat tagg, ca m-am gândit sa nu faci riduri de la nervii provocați… Vorba aia, ești prea tanar pentru ele! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 35. Pe mine nu plagiatul m-ar îngrijora ci faptul că petardele astea au ajuns să citească și mai ales să înțeleagă sensul postării, chichirezul ei! Mai am o nedumerire, de ce au luat textul și mai ales ce au vrut să dovedească? Apelativele fă și bre fac parte din tezaurul folcloric românesc și folosite așa cum trebuie și cînd trebuie, nu au nicio conotație negativă!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 36. Mihai, mi s-a întîmplat și mie să regăsesc texte scrise de mine însușite de alții. În vreo două cazuri chiar am abordat persoanele respective și am întrebat, în privat, de ce nu au menționat sursa. Nimic altceva, doar sursa, în fond muncisem la textele alea. Unul dintre răspunsuri a fost… hmm… “Frate, e informație care circulă în spațiul public, așa că ce contează cine a scris-o? Odată ce ai postat-o poate oricine să o ia și să și-o însușească.” Concluzia: drepturile de autor, munca ta etc. nu valorează nimic pentru mulți portofelari din ăștia.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 37. Pingback: Ce face din tine un fals ordinar? | Manuel Cheta

 38. Cat de proaste pot fi? Sa posteze acelasi articol, amandoua, in aceeiasi zi :))) Cristiana, la sfarsitul articolului face chestia asta: “Dar mi-e tare teamă că, ușor-ușor, o să ajungem să puțim cu toții!!! ” – Mihai Vasilescu, ca si cum te-a citat. Mie insa, imi da impresia ca vorbeste cu tine :))) Dar vad ca esti prieten cu amandoua :)))) Este un comentator care o intreaba: Florin Preda. Mihai Vasilescu blog? Si are 36 de like-uri :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Is generația care ia 5 la Bac Ar trebui sa zici merci ca te copiază.
  Măcar…citesc ceva ce nu e Click

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 40. : ))) Si cam ce vorbe am putea sa le transmitem noi celor doua plagiatoare prin care sa inteleaga ca postarea unui text care nu le apartine necesita atat ghilimele cat si numele autorului?

  Ma tem ca mintea lor e prea odihnita si orice mesaj le-as adresa ele nu ar intelege esenta.

  Ma si intreb de ce au postat textul tau?
  Posibil din nevoia de a arata celorlalti niste lucruri pe care ele nu le insusesc insa si-ar dori sa le dezvolte.
  In concluzie Mihai, ne poti spune pe scurt ce metode ai aplicat pentru a-ti dezvolta abilitatea de a scrie atat de frumos?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Gabrie_ela, vezi că am pus un later edit. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. Nu invata nici asa. Si nici sa scrie corect. “S-au nu m-am prins, Mihai si-a trimis susținătorii aici sa le explic la fiecare-n parte?”
  Agramati, cica studenti la inginerie. Aoleu, vai de capul vostru de ingineri!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @tweety, cine a zis asta? Simona cumva?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nope; Rotaru Cristian ala de mai sus. Am vrut sa-i raspund lui Celi dar a luat-o razna calc. si nu a mai aparut ca reply. Si el a preluat textul tau.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai: nope, proaspatul tau prieten Rotaru Cristian

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Belini-s-ar din cauza lor!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. E nasol ca ti-au furat textul.

  Ma gandesc insa daca e necesat sa incepi cu înjurături conversatia cu cineva necunoscut?

  Poate au vazut textul si au considerat ca e una din prostioarele care circula pe net, ca multe alte texte si poze, si le-a placut. Personal, m-am obisnuit (pt binele meu) sa pornesc de la premise neutre. Oamenii nu sunt atat de aware de “citeaza sursa” in afara bransei de scriitori/bloggeri si nici nu fura continut cu intentii ATAT de rele pe cat le face aceasta postare sa para.

  E prima oara cand intru pe acest site si nu cunosc niciuna dintre fetele hulite. M-a socat violenta de limbaj – a ta. M-a socat îndârjirea cu care instigi cititorii sa le hartuiasca online pe fetele astea, dand tu insuti tonul cu “sugi pula” , “tampito”, “imbecila”, “sugi pula” – si apoi public shaming cu nume, prenume, si pagina de Facebook Mai ales indreptate catre niste fete?! Din conversatie reiese tocmai invers relatia de balacareala (bine ca s-a inventat screenshot-ul!)

  Faptul ca au dat copy paste la un text de pe net, pe pagina personala, fara sa urmareasca profit sau faima, nu merita sub nicio forma un asemenea nivel de “bullying” cum incurajeaza acest articol citit acum de peste 3.800 de ori/oameni!

  Nu in ultimul rand, daca vine cineva la tine si începe si te injura, chiar daca are dreptate in esență, tu cum reactionezi? Nu sari peste rațiune si incepi sa il injuri înapoi? Cum sa ai o discutie rationala cu cineva care improasca insulte si organe?

  TL, DR: Daca vrei sa obtii ceva si sa fii respectat, nu incepe conversatia cu injuraturi. Ca cititor care intra prima data aici, prima – si ultima – impresie e ca cel care a scris are nevoie de un reality check.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

  • @Un om de pe internet, am lasat comentariu la Simona pe profil cu linkul către textul original de pe blogul meu. Rezultatul? Nul! Mi-a șters comentariul și în continuare nici sursă, nici ghilimele, nici nimic. Doar mi-a scris pe privat că eu sunt imbecil. Iar ceea ce ai spus aici este de o imbecilitate rară: “Faptul ca au dat copy paste la un text de pe net, pe pagina personala, fara sa urmareasca profit sau faima, nu merita sub nicio forma un asemenea nivel de “bullying” cum incurajeaza acest articol citit acum de peste 3.800 de ori/oameni!”. Serios, dacă cineva îți fură mașina ca s-o dea cadou altcuiva, nu se mai pune, nu? Sau doar să se plimbe cu ea, nu s-o vândă. Așa e ok, nu? În concluzie, hai sictir, idiotule! A, si sugi pula și tu!

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 16

  • Inteleg retorica legata de internet copyright mai mult decat crezi.
   A scris cineva mai sus ca toata lumea stie ca textul e al tau si tu ai zis, de ce l-ai mai copia? Newsflash: internetul nu se invarte in jurul blogosferei romanesti. Imi petrec cel putin 12h pe zi pe internet si nu am citit acel text, precum nu am auzit de tine pana acum, scuze. Sper ca intelegi ca perspectiva mea e absolut neutra. Stiu ca poti sa intelegi ca utilizatorul mediu de internet nu are notiunile astea de copyright. Nu ti-a publicat textul pe libertatea fara sursa ci pe pagina personala. Pt context, daca postez poza cu Mona Lisa, se intelege ca am pictat-o eu?

   Sper sa lasi la o parte reactiile viscerale macar cat sa putem comunica intre noi ca nu e ok sa incurajezi pe un blog public aparent citit de multi oameni sa mearga sa se ia de alti oameni random de pe internet.

   Da, fetele au gresit copiindu-ti textul. Cu asta am inceput.
   Da, ai gresit purtandu-te ca un grobian fata de ele fara sa te gandesti ca nu-s bloggeri smecheri ca tine unsi cu toate alifiile.

   Sper sa intelegi ca nu e ok sa injuri pe cine se nimereste aici, fara motiv bun. Ce, suntem in blogosfera din 2008 si nu stiu eu?

   Nu in ultimul rand: ai un blog public pe care am lasat un comentariu decent, argumentat si fara insulte. S-a intamplat sa fie impotriva curentului de opinie si impotriva egolului tau de vedeta (pt mine inexplicabil). Aparent in lumea ta de adevar, asta ma face idiot si sa sug pula, musai sa ma sictiresc apoi. Fie, daca atat te duce capul si te satisface pe ziua de azi, Sa stii ca m-am amuzat.

   “Argument” ad hominem reciproc obligatoriu :
   Sa stii ca sug pula, dar doar cui vreau eu, si fata ta nu se califica. Scoate-ti capul ala din fund, cum s-ar zice.

   Vad ca ai postari in care te plangi ca e naspa in tara asta, si se plange lumea de orice. Aici, comentatorii nu au ezitat sa faca in toate felurile pe fetele astea si sa zica ca “e plina tara de…” si de aia se duce de rapa. Nu stiu daca vezi o legatura intre aceste doua chestii dar ea este acolo. Daca si-ar vedea fiecare de treaba si ar pastra decenta fata de ceilalti, chiar in situatii tensionate (genul celei prezentate de tine), si ar putea sa accepte o opinie contrara cu un minim de decenta, intr-adevar “tara asta” ar fi mult mai departe.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

  • @Un om de pe internet, ok. Am să-ți explic. Ai porni cu stângul acest dialog. Eu sunt aici expus în totalitate, iar tu îmi dai sfaturi pertinente din spatele unui nickname. Well, nu obișnuiesc să le primesc. Dacă nu ai coaie să semnezi și să-ți asumi o identitate, pentru mine ești egal cu zero.
   Doi, nu ești consecvent. Ai zis că intri pentru prima și ultima oară. Văd că mi-ai răsuns la comentariu. Deci iar nu pot să iau în considerare ce spui. S-a dovedit că te răzgândești imdeiat.
   Trei. Este foarte ușor să-ți dai cu părearea când este vorba despre munca altora. Sunt curios cum reacționai dacă era vorba despre ceva ce-ți aparținea ție.
   Patru. Adio!

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 11

  • P. S.:
   “am lasat comentariu la Simona pe profil cu linkul către textul original de pe blogul meu. Rezultatul? Nul! Mi-a șters comentariul și în continuare nici sursă, nici ghilimele, nici nimic. Doar mi-a scris pe privat că eu sunt imbecil – See more at: http://mihaivasilescublog.ro/2016/05/20/doua-fete-tata/#sthash.tNUT51VT.dpuf

   Mhm si de aia ti-a raspuns cu “imbecil esti tu” – ca nu ai facut-o tu imbecila primul?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Un om de pe internet, wow, da știu că-ti place pe aici, parcă intrasei pentru prima și ultima oară. Cineva a comentat la postarea Simonei și mi-a dat tag, spunând că textul îi aparține lui Mihai Vasilescu. Am răspuns la acel comment, spunând „da, m-am săturat să fie furat de toți imbecilii” și am pus link-ul original. Capisci? Ah, da, nu știu de ca naiba, textul ăsta chia e furat iar și iar la infinit. Și mi s-a luat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

  • @Mihai Vasilescu Dap. cu placere pentru toate cele 20 de views facute de la refresh! Stiu ca asa se face succesul in blogging (semi-gluma)

   Si e momentul sa recitesti partea aia ca vad ca toata lumea se ia de ea… Am zis: e prima si ultima IMPRESIE:

   Gen… asta e toata impresia.

   Ca cititor care intra prima data aici, prima – si ultima – impresie e ca cel care a scris

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ce argumente in celalalt reply. Stai linistit ca pagina a ramas deschisa. Intr-adevar argumentatia ta e desprinsa cuvant cu cuvant din blogosfera 2008. Cu identitate, cu alea. Daca scriam ca ma cheama Paula ma calificam? Ce bine ca am calatorit in timp!

   Spre informatia ta nu mi-am dezvaluit identitatea pentru ca sunt femeie. Si am vazut cum te porti cu femeile de pe internet al caror nume il stii. No thanks. Spune altcuiva povestea cu asumarea. Nu am chef sa vina brigada ta peste conturile mele de internet doar pentru ca am scris aici o parere.

   Faptul ca ulterior mi-ai zis sa sug pula mi-a confirmat ca am facut bine.

   A, si nu ma cheama paula.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Un om de pe internet, eu zic că drumurile noastre se despart aici. Am pierdut prea mult timp cu tine. Rămâne cum am stabilit.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 10

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 6

  • @I AM WE ARE, da, da, niște calități de-a dreptul incredibile. Îți trebuie curaj mare să comentezi anonim.
   Ah, ce mi-ar plăcea să vii într-o zi de la muncă și să-ți găsești vecinul care tocmai iese pe poartă de la tine din curte cu recolta ta de roșii. Știi tu, alea la care ai muncit din greu și în care ai investit. Și când îl întrebi de ce și le-a însușit, să-ți răspundă: imbecilule!
   Ce ușor vă e să vorbiți când nu e vorba despre voi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 3

  • @I AM WE ARE
   Saru’mana, m-ai facut sa zambesc. Nu am avut curaj sa spun cine sunt, intr-adevar, asa ca sunt doar comentarii pe net care nu conteaza, vad. Numerele mele sunt mai mici, atat varsta cat si experienta de munca. Munca mea insa ma obliga sa fiu diplomata, intr-adevar. Asta si experienta de cativa ani de blogging, de pe vremuri, cand am vazut de toate si de toti, pentru ca mereu si mereu acelasi discurs si aceleasi probleme se recicleaza; eu insami fiind nesemnificativa.

   @Mihai Vasilescu
   Prefer sa te las nesatisfacut (see what I did there) decat sa ma trezesc cu articol ori mesaje dulci pe conturile mele. Nu merita, nu am incredere in tine si mi se rupe ca tu vrei sa discuti persoane, nu fapte. Vrei sa vezi ca am ciordit ceva de pe undeva, sa ma prinzi cu mata in sac, sa te convingi ca sunt o varza? Nu te-am injurat, m-am exprimat decent. Repet. Nu as fi facut asta anonim daca m-as fi simtit in siguranta. Nu imi e rusine cu parerile mele, mi-e teama sa nu devin subiect. Tu ti-ai asumat o identitate publica – blogger – si ai avantaje si dezavantaje din asta; asa ai decis tu. Eu nu am aceasta obligatie fata de tine sau oricine altcineva; am doar o parere. Ai cules ceea ce ai semanat. Poti sa intelegi si sa accepti asta, ori faci aici circulaba?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Un om de pe internet, eu nu vreau să discut cu nimeni. TU ai intrat aici să-ți spui părerea, nu te-am chemat eu. Ai făcut-o neasumat. Deci egal cu zero. Din punctul ăsta de vedere sunteti la fel de neaveniți și tu si @I AM WE ARE. Atât de simplu. Cât despre ce fac aici? Ce vreau eu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 7

  • @Mihai Vasilescu
   Bine, continuatorul lui Arhi si Visurat, ai un blog public pe care vrei multi unici si views, pe unii nu ii cunosti, o sa aiba si ei pareri, cred ca iti asumi asta. Daca nu, poate ar trebui sa fi cu invitatie?

   Nici eu nu inteleg de ce mi-ai dat atata atentie, but oh well. Sigur ca faci ce vrei pe blog dar asta nu inseamna ca toata lumea va fi de acord cu tine.

   Offtopic
   Am citit textul cu mosuletele intr-un final, pare scris de cu totul alt om.
   Cred ca mi-a aparut sharuit pe Fb mai demult, ca pare cunoscut inceputul, dar nu prea citesc texte patetice (nu e un sens rau).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Un om de pe internet, normal că pare scris de cu totul alt om. Pentru că sunt foarte bun în ceea ce fac.
   Îmi asum absolut tot ce scriu aici. Inclusiv cui răspund.
   Ce voiam să întreb. Ai stat cu blogul meu deschis toată ziua după ce specificasei clar că e prima si ultima oară? Nice!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 3

  • Multumesc pentru confirmare.
   „da, m-am săturat să fie furat de toți imbecilii”
   Tre sa fii cel putin Tarantino sa te simti asa.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Un om de pe internet, sau chiar să te fi săturat să ți-l fure toți imbecilii. Nu putem continua această discuție. Nu avem cum. Tu esti cineva care nu-și asuma nici macar propria identitate. E ușor să faci pe moralistul cu degetul în nas. Când o să produci ceva și o să vezi acel “ceva” însușit de alții, să vii să-mi povestești mie lăbăreli din astea. Până atunci, te du în treaba ta. Pa, pa.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 10

  • Băi, m-ai uns pe suflet. La obiect și super diplomat. Adică o super subtilă palmă trasă lu’ Vasilescu.
   Mihai, serios, ce e cu bășinile ăstea? ”A, și sugi pula și tu!”. What the fuck, omu’ ți-a răspuns super ok. Și pentru informația ta, vezi că ce-ai făcut tu aici e cam infracțiune, instigare publică și incitare la ură, art. 368 și 369 Cod penal. Ca să nu mai zic de gestul în sine, te-ai găsit să te dai cocoș cu două fete anonime. Lame.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @Vlad, prietene, mă doare în pulă, înțelegi? Inclusiv de părerea ta mă doare în pulă. M-am săturat de băgători de seamă care se scobesc în nas și emit verdicte. Deci, repet, mă doare în pulă.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 12

  • Te doare-n pulă? Ce să zic, nasol.
   Acu’ ceva vreme postai un articol în care, vezi Doamne, nu mai puteai tu de nervi că un gibon a lovit o fată salvamontistă. Azi te ”doare-n pulă” că săvârșești infracțiuni. Și mai și inciți lumea la violență și hărțuire. Ce ți-e și cu ipocrizia asta.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Vlad, prietene, n-am nervi de tine azi. Ți-am explicat clar că mă piș pe parerea ta. Scobitul în nas și datul cu părerea au ajuns sport national. Du-te-n durerea ta și lasă-mă.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 11

  • Credeam că ai ceva în cap. Limbaj și atitudine de măscărici. Numai bine!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Vlad, exact ce ziceam, totul până suntem implicați personal. Până azi credeai că am ceva în cap. Oare de ce? Acum, pentru că ți-am explicat că mă doare în pulă de părerea ta, nu mai am nimic în cap. Well, ca să vezi. Te pup, pa, pa.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 8

  • Ai înțeles greșit. Nu am ajuns la concluzia că nu ai nimic în cap pentru că sunt implicat personal, fiindcă, crede-mă, nu sunt, ci pentru că reacționezi fără pic de diplomație și de tact, exact ca cei ”care trag țara asta în jos”, pe care îi blamezi atât de mult. Să-i răspunzi cuiva care îți vorbește frumos cu ”mă doare-n pulă de parerea ta” denotă doar bădărănism și arată că tot ce susții tu pe aici pe blog e doar o bășină-n vânt, când vine vorba să dai exemplu, te comporți la fel ca ei.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Vlad, well, impresia pe care ai lăsat-o este cu totul alta. Cum ți-am zis că mă doare în pulă de părerea ta, cum sunt bădăran. Stii ceva? Dacă jumatate din țara asta ar face ca mine, am trăi ca afară. Hai sictir, bă, Vlade! Sunt sătul ca de mere acre de politically corect și labe de genul ăsta. Îmi face cineva rau, îl iau la pulă, atât de simplu. Mai ales după ce am avertizat că o să-l iau. Hai, te du în drumul tău și ai grijă să nu se spargă bula în care trăiești. Că te vei lovi de nasoale. Pa, pa.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 8

  • ”Îmi face cineva rau, îl iau la pulă, atât de simplu”. Ok, și eu ce rău ți-am făcut? Vezi, asta arată doar că ești ipocrit și că te folosești de scuza ”mi-a făcut rău” că te comporți total aiurea. Eu nu ți-am făcut nimic și tot așa ai reacționat.
   ”Dacă jumatate din țara asta ar face ca mine, am trăi ca afară”. Hai c-o dai în megalomanie. Ca cine, bre? Ca tine? Adică cum să facă toată țara? Să incite la violență și hărțuire? Eu cred că tu ești ăla care are nevoie de un reality check. Ce-a făcut, mă, fata aia? A dat copy paste? Not ok. Semnalează-i civilizat, ăsta civilizatu’. Și pentru că tot vorbești de bule, află că dreptatea se face în numele legii, dar și în spiritul ei – Montesquieu în Despre spiritul legilor, asta așa, că tot vorbeai de scobit în nas. Când o prinzi pe băbuță la colț că vinde o legătură de pătrunjel, o arestezi pentru evaziune, dacă ar fi după tine, nu? Aaa, nu, stai, știu! Ai pune-o pe blog și ai face public shaming.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Vlad, ah, te roade. Aia e. Prietene, pe tine nu te-am luat la pulă. Am spus că mă doare în pulă de părerea ta. Lucru care ar fi trebuit să te lase complet indiferent. Cu ce te afecta pe tine că eu nu dau doi bani pe opiniile tale? Mai sunt încă aproape opt miliarde de oameni care fac același lucru, te ignoră cu brio. Well…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 5

  • Mă roade? Prietene, eu nu știu de unde deduci tu lucrurile ăstea. Puțin mă interesează dacă asculți tu sau nu de părerea mea. Ți-am spus doar că ești un bădăran. Acum am înțeles, tu ai crezut că m-am ofensat. Nu, prietenaș, ți-am spus-o cu compătimire.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Vlad, păpușe mică, se vede că te roade și prin simplul fapt că încă esti aici, răspunzând la comentarii. Eu eram dus de mult. Tu în țelegi că mă doare in pulă că ma consideri tu bădăran sau nu? E ca și cum ar ploua la Cluj pentru mine. Poate chiar mai putin.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 7

  • La fel cum pe tine te doare atât de tare-n pulă, încât ai răspuns la tot ce am avut de zis.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Vlad, eu sunt la mine acasă. Vreau sau nu, văd ce scrii. Dar tu aveai opţiunea să nu mai calci niciodată pe aici şi să nu afli că mă doare în pulă de părerea ta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 6

  • Mulțumesc pt susținere 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Mihai Vasilescu Aahaha s-ar trai ca afara. Cea mai buna gluma pe ziua de azi, chiar am ras. E clar ca stii tot despre cum e AFARA si cum se poarta oamenii acolo. Dap.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Un om de pe internet, da, păpușe, pentru că “afară” s-a dat multă muie până când lumea a învățat să respecte regulile și legile.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 3

  • Reply-ul threadului, asta :))
   Muie cate se da in Romania nu se da nicaieri. Si incrancenare, injuraturi, sarit la bataie. Bani si chill the fuck out, asa am fi ca afara.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Un om de pe internet, se pare că nu se dă suficientă. Cele două fete de azi se vor gândi de zece ori înainte să mai posteze ceva ce nu le aparține. Cel puțin Cristiana, cu siguranță.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 5

  • Mihai Vasilescu Bine, papusa, scopul a fost atins, iar el scuza mijloacele, amirite?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Un om de pe internet, nu întotdeauna. Dar în cazul asta, da. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 1 Thumb down 4

 44. Uite, că mi-a luat-o cineva înainte, chiar dacă anonim. Înțeleg că ți-ai asumat limbajul și că omul la nervi mai scapă vorbe nasoale dar pe fătuca aia (așa proastă și hoață cum e ea) n-ai făcut decît s-o lași și mai proastă și mai rea. Cristina a avut coaie să recunoască că a greșit. Tu ai?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Anca, să recunosc că am greșit, ce? Am coaie să recunosc orice, când greșesc. Acum nu am greșit cu absolut nimic. Îmi explici ce am greșit și dacă ai dreptate, voi recunoaște. Până una-alta, nu văd unde. Repet, am atras atenția că este textul meu. Mi s-a răspuns după cum vezi in printscreen.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 10

  • Modul în care te-ai adresat a fost o greșeală, nu credeam că trebuie să explic asta. Să faci pe cineva tîmpit, să-i urezi să sugă pula poate ți se pare firesc. Mie nu. Mai ales mi se pare contraproductiv. Sigur c-ai avut dreptate să te enervezi, să le iei de ciuf. Doar că, răspunzînd cu tîmpită la imbecil este doar o intrare în cerc vicios și, din păcate, nu e chiar cea mai albă bilă a ta.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 4

  • @Anca, să știi că suntem diferiți. Modul în care reacționezi tu, nu e valabil și pentru mine. Poate m-am săturat să văd textul ăsta furat de câte cineva o dată la câteva zile. Nu mă interesează bilele albe. Nu am ajuns să am unul dintre cele mai citite bloguri din țara asta pentru că am fost politically correct și mi-a păsat de bile albe. E munca mea și dacă așa am considerat că trebuie s-o apăr, așa am făcut. Ah, încă ceva, ce usor e să vorbesti și să îndemini la calm si rațiune, când este vorba despre munca altuia. Atât.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 9

  • @ Oamei de pe net

   Tu parca erai doar intamplator prin preajma si pentru ultima data, nu ?

   De vreme ce-au facut-o a existat un beneficiu, fie si acela copilaresc de a parea mai destepte, mai interesante, decat sunt.

   Ti-e cea mai profunda intelegere a civilizatiei ti se pare procesomania ? sau apelatul la politie cu fiesce ocazie ? si daca nu esti dispus s-o faci, poate are si ea treburile ei, mai importante, alternativa ar fi sa te-mpaci cu orice pentru care nu merita s-o sesizezi ? Nu ti se pare mai in firea lucrurilor sa te abtii de la furat, de la ascultat manele in tramvai s.a.m.d. ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Hai, mai Mihaie, renunta, te rog, la orice dialog cu unele carora furatul li se pare un delict ignorabil in comparatie cu o molestarea verbala si aia venita dupa ce ti-au trantit in nas usa dialogului “rational si civilizat”. Nici nu si-au retras mana din buzunarul tau, dar vaaaai, cum de indraznesti sa le sanctionezi verbal ? Roialitatile astea vor considera lezmajestate orice le-ai replica.

   P.S. Zi-le sa se-ntoarca dupa ce au incercat ele sa le explice cu duhul blandetii suratelor lor ca furatul nu-i un delict cavalaresc. Na-i sa vezi !
   P.P.S. De cand e impostura un delict ? Ce, Ponta si-a scos bani din plagiat ? Fraaaaateee !

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 7

  • Nu asa se pune problema, punct. Echivalentul ar fi sa imi zici ca e OK sa vina politia si sa ma rupa in bataie ca am furat. Asta mai e OK?

   El s-a luat de doua fatuci de pe net. Fara blog. Nu jurnaliste, nu nimic. Intelege ca e alta delimitare vs. furtul de texte pe care il fac buzdugan si morar, si prin urmare necesita alt tip de reactie.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @ Faiantaru’
   Pt ce ai scris mai sus:

   Multumesc ca nu m-ai injurat, serios.
   E o singura vizita dar nu stiam ca trebuie sa ma car dupa X minute… Discutia e interesanta. Inteleg si punctul vostru de vedere.

   Complet de acord cu tine. E mai bine sa nu furi, cu siguranta, si sa nu asculti manele (lol) – in general sa eviti tot ce inseamna ca nu ii respecti pe ceilalti din jurul tau si munca lor.

   Urasc si eu procesele, procedurile, hartogaraia si logica de birocrat. Am sunat la politie o singura data. Era doar un exemplu, poate nu unul bun.

   Tre intai sa educi oamenii ca nu e bine sa fure si de ce, sa nu, sa nu si de ce. Dar nimeni nu are rabdare sa educe, toata lumea sare cu gura dupa ce faptul s-a intamplat, ca de ce nu face nimeni nimic, si ca aia care au comis-o sunt niste cretini.

   Cred ca cele doua fetele nu stiu asa multe despre copyright si cum se citeaza cu sursa pe cat ar trebui. Cred ca poti sa le explici cu frumosul si sa inteleaga. Cristina a fost super nice si a inteles. Asa cum Mihai considera ca nu a gresit cu nimic, si ea poate considera ca ea nu a gresit cu nimic. Si niciunul nu ar avea in totalitate dreptate.

   In locul ei, acceptam ca am gresit cu privire la plagiat, dar nu acceptam sa mi se vorbeasca asa; desi, recunosc, ea a fost mai smart decat mine, pentru ca asa l-a dezamorsat din prima (dovada ca sa fii nice are beneficii?…)
   Cei cu care nu poti discuta nu o sa inteleaga nici cu injuratura; o sa se fofileze, “da boss”, dar nu o sa inteleaga.

   (Acu, tangential, dar sa fim sinceri, zi-mi care dintre noi nu a piratat niciodata nimic, nicio melodie, poza, episod de serial.)

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 45. Buna Mihai. Eu te citesc de mult. Nu comentez, poate doar foarte rar. Dar chiar am petrecut cateva luni bune, dupa ce te-am descoperit, citind tot ce ai scris, pana cand am ajuns la zi, sa te pot citi exclusiv ‘live’.
  Acum comentez pentru ca nu mi se pare nici mie ok tipul tau de reactie la fapta lor. Perfect de acord, trebuie sa existe o reactie, trebuie penalizat furtul de orice fel, insa “Sugi pula” nu ajuta. Adica ajuta la multe, si nici macar nu e ceva atat de nasol incat sa devina injuratura (my opinion 🙂 ), insa in acest context doar inraieste.
  Ma duce cu gandul la un copil care l-a batut pe altul, si care e ulterior bine batut, la randul lui, de catre un adult, ca sa i se arate ca bataia nu e buna.
  Atat despre asta.
  Ma bucur ca a existat acel later edit, insa.
  Cristina, felicitari. Primele pe acest blog. Felicitari pentru puterea de asumare. Daca ai reusit sa faci asta, alte lucruri grele in viata or sa ti se para mai simple:).
  Weekend placut sa avem!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

 46. Inginera mi-a raspuns ca si-a cerut scuze domnului Mihai ( png-ul e “pus” pe facebook in comentarii la articol…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 47. Mihai, e a doua oară cînd faci, indirect, presupuneri. Presupui că eu nu știu ce înseamnă să-mi fie munca furată, că nimeni niciodată n-a furat ce-am scris eu. Să-ți spun cum e să vezi un disc ieșit pe piață la care apare alt nume lîngă textul tău?. Sigur, s-a întîmplat demult și nu mai am ce face dar zău c-a durut rău. Doar că nu asta era discuția. Ce faci în legătură cu părerile celorlați despre tine e doar treaba ta și dacă te liniștește faptul că blogul tău e citit de multă lume și nu mai ai nimic de “auzit” e alegerea ta.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Anca, atitudinea mea nu are legătură cu traficul blogului. Era aceeași și când aici erau cinșpe oameni.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 7

 48. Am citit “later edit”-ul şi mi-a plăcut că şi-a cerut scuze, înseamnă că nu e totul pierdut. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 49. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 11

 50. Interesant cum unii/unele clasifica fapta (furtul) in functie de gravitate, de obuectul furat sau de reactia celui pagubit. E o chestie veche si, din pacate, eterna la noi. Furtul este furt. Punct. “Hai, bah, ca ti-a luat doar un nasture de la haina!! Nu mori fara. Nici nu stiau a cui e haina. Doar nu ti-a furat portofelul! Ce te enervezi atat!” Mentalitatea pulii! Si ma mai mir ca penalii candideaza si castiga in tara asta!
  Mi se pare mult mai ok atitudinea celei care si-a cerut scuze decat a celor care, chipurile, se declara ofensati de limbajul lui @Mihai si incearca sa le apere. Macar ea si-a dat seama, ajutata, ca a gresit. Ceilalti, in schimb, corectii politic, insista in prostie.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 8

  • @Ionut, da, frate, exact. Ce mare lucru ți-au făcut? Faci atâta caz!!! Toți moraliștii aștia ar fi zbierat din fundul rărunchilor dacă le fura cineva oglinda retovizoare de la mașină. Dar așa, un text amărât? Hai, mai lasă-ne!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

  • Spre clarificare again and again and again

   Furat textul tau=not ok si poți lua masuri! Textul e al tau, dreptul de autor e al tau, clar! Poti lua masuri in fff multe feluri! Cel pe care l-ai ales e cel mai ghetto si nefericit

   Parere de semineavizat:
   … inclusiv pentru imaginea ta, pe care l-ai fi putut alege. Influencer vine si cu responsabilități.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Un om de pe internet, well, lasă-ma pe mine să hotărăsc asta. Spre deosebire de tine, de exemplu, fac lucrurile asumat, la vedere. Inclusiv să am grijă cum îmi gestionez imaginea. So, câinele moare de drum lung…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 5

 51. @ Oamei

  Cand deunazi tot doua isi avura pe aici blackoutul ,uitand complet de rolul imprumutat de zane ne dezvaluira adevarata lor natura, nici macar una dintre voi n-a tresarit, nu tu sensibilitati bovariene, nu tu nimic, pentru ca, nu-i asa, e foarte confortabil ca femeie sa stii ca poti agresa, fara a putea fi insa agresata. Vremea politetii nu-i revoluta si atata timp cat nu-i exploatata sexist inca ma mai tin de ea, in schimb cea a sensibilitatilor ranite prea bine. Pe net, pe strada, la munca, pe oriunde vrei, sunteti o prezenta mai vulgara si agresiva decat a barbatilor si inmiit mai exhibitioniste decat noi. Daca falsele tale pudori prind la altii, foarte bine, bafta ta si vina lor, pe mine insa nu ma obliga la n-i-m-i-c, ca de altfel toate cele picate din seninu’ albastru, fara justificare reala.

  Nu-ti trebuie cunostinte de copywrite de nici un fel, cat bun-simt pentru a nu-ti insusi ceva care stii ca nu-i al tau. Evident, c-am impartasit “n” fotografii, texte si clipuri, cu altii, dand insa de fiecare data linkul catre autori. Asta-n nici un caz nu-i furt intelectual. Am vazut si filme de-a mocca in rezolutie foarte slaba, nu le-am redistribuit insa, nu le-am copiat, nu le-am descarcat, mi-era permis s-o fac. Prin piraterie eu inteleg profit, nu stiu ce-ntelegi tu. De aici insa pana la a ma da autorul lor, draga mea … e cale de nestrabutat.

  Ok, dar daca inteleg bine totul trebuie sa se limiteze la o dojana parinteasca pentru voi, orice altceva parandu-ti-se revoltator, nu ? Spune-mi, spune-ne, te rog, in text clar chestia asta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Deci ai piratat, punct, ai folosit niste chestii fara sa platesti. Asta nu e furt? De ce, pentru ca a fost la rezolutie slaba (ce conteaza)? Asta e ok pt ca l-ai folosit doar tu? Faina logica! Esti plin de bun simt, dupa criteriile tale.

   Habar nu am despre ce alte conflicte pe aici vorbesti si chiar nu ma intereseaza. Mi-am exprimat parerile decent, asa cum fac si sunt in fiecare zi. Nu am imprastiat mui si puli sub adapostul anonimatului, care e problema?

   M-ai judecat din cap pana in picioare fara sa stii nimic decat cateva comentarii. Si acum sunt in galeata cu femeile care te-au nemultumit.

   Asta e “negging” sau imi scapa mie ceva?
   Coaie, cand zici cuiva imbecil si sugi pula inainte sa zici ce iti trebuie, nu e ok, indiferent ca esti femeie, barbat, sau altceva. Si asupra acestui fapt nu stiu de ce exista dezbatere.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Mihai Vasilescu Da, corect. Atunci cum e – a beneficia de piraterie, A folosi materiale piratate?
   (mutat)

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Ai talent, esti citit de multa lume si ai dreptate sa te superi ca ai fost furat, dar felul in care ai reactionat ma duce cu gandul la ala care i-a dat pumni in fata la salvamontista, singura diferenta e ca tu ai facut-o virtual !

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Camelia, da, doar că nu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • @Un om…. de ce nu e ok sa zici cuiva “imbecil” si “sugi pula”? Ca ai hotarat tu? O zici, ti-o asumi si suporti consecintele. Care e problema? Nici nu discut despre motive.Daca vreau sa ii spun cuiva “sugi pula”, ii spun si mi-o asum. Ca s-ar putea sa mi-o iau peste bot, sa fiu dat in judecata etc. asta e problema mea, consecintele pe care le suport eu. De altfel, habar nu am ce incerci tu sa obtii prin discutia asta, in care vad ca s-au mai bagat vreo cativa. Sa-l faci pe @Mihai sa isi ceara scuze, sa inveti pe toata lumea bunele maniere, sa iti descarci frustrarile pe un blog pe care zici ca nu ai mai intrat, sa cauti aprobare pentru parerile rale care, dupa cum vezi, nu prea conteaza pentru “stapanul” blogului?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 4

  • Em… sa am o conversatie pe internet?
   Am avut conversatii mult mai prietenoase pe reddit. Reddit frate.
   Nu vreau sa fac pe nimeni sa faca nimic.

   Si nu, nu e ok sa zici oricui pe strada sugi pula. Ce daca iti asumi? Ati invatat de la politicieni ca “iti asumi” inseamna ceva?

   Pentru ca, in cuvintele nemuritoare… You know, we’re living in a society! We’re supposed to act in a civilized way!

   https://www.youtube.com/watch?v=xhe3RlzgTiQ

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Mihai Vasilescu Da, corect. Atunci cum e – a beneficia de piraterie, A folosi materiale piratate?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 52. @ Oamei

  Ahahaha … dupa a ta, daca n-ai compostat biletu’, locul tau e-n puscarie, la carcera, alaturi de aia grei. Asa-i ca-s eu misogin si nu tu proasta ?

  Aaa, nu stii ce s-a-ntamplat pe aici si nu-i treaba ta ? Doar ti-am spus ca-i de-ajuns sa arunci o privire-n jur, pe oriunde vrei, ca sa te convingi.

  Da’ hai, de 10 comentarii ne tot aburesti, ca trebuie sa facem bine, ca sa nu fie rau, eu intrebandu-te daca pentru plagiat maximul e o dojana parinteasca ? Da sau ba ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Daca n-ai compostat biletul, consecinta e tot asupra ta: la anul vei sta cu fundul intr-o gaura, nu intr-un scaun, si o sa te plangi ca RAT-ul nu repara autobuzele… cu ce bani, ce conteaza, not your problem. De unde deduci chestii pe care nu le-am zis niciodata….?

   A si nush ce vrei de la mine cu intrebarile astea. Vrei sa te dojenesc ca ai furat filme sau…

   Da, sunt femei care abuzeaza de faptul ca nu pot fi atinse; la fel cum sunt barbati care abuzeaza de faptul ca sunt barbati si pot. Culmea exista un curent anti-cavalerie in care una poate sa se ia de un tip ca de ce ii tine usa deschisa ca se descurca si singura – si asta e alta forma de prostie femeiasca, zic eu. Atat femeile cat si barbatii sunt de toate felurile pe peste tot, buni/e, prosti/oaste, genii, pitiponci/poance. De acord?
   Dar nu ma include pe mine la “sunteti o prezenta mai vulgara si agresiva decat a barbatilor”, “pentru voi”, ca am agresat (?) si alte cele, asa cum nu am generalizat referitor la tine chestii gen barbatii sunt “…”.

   Frate, nu stiu alti cum sunt, dar eu ma comport cu respect fata de altii si primesc asta inapoi. Asa ca atitudinea asta de “hai fata nu ne mai aburi” nu prinde la mine, sorry

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 2

  • Tu-ntelegi o metafora ? ca vad pe asta cu biletu’ ai luat-o ad litteram ?!

   Tu ai apelat la sinceritatea noastra, io ti-am facut jocul si ce ti-ai zis tu ? Soro, gata, l-am prins, cu asta il ard ! Stii care-i diferenta intre filmul vazut de mine si ce-au comis cele doua ? “Furtul” meu, in primul rand nu-i al meu, ci al saitului-gazda, eu neavand obligatia de a ma asigura ca-i piratat sau nu, dupa cum nu am nici cea mai mica obligatie de a ma asigura daca hot-dogul cumparat pe strada provine dintr-un porc furat au ba, nu e DEPISTABIL, si tocmai de aceea si tolerat legal. A lor, in schimb, e-n deplina cunoastere de cauza si foarte usor depistabil !!! Asa ca …

   … ori il lasi lui Mihai dreptul moral de a le face de ras fara alte consecinte,ori il indrumi sa se adreseze avocatului urmand dreptul legal. Nu poti pleda pentru amandoua cum ai facut cu mine !

   Iaaa sa vedem, ce alte smecherii mai stii tuuu ? Blindajul anonimului ! El nu stie nimic despre mine, eu mai stiu cate ceva despre el, asa ca ce ma-mpiedica sa trec de entitate perfecta, pura, singura-fara-de-pacate, ce emite doar unde de iubire neconditionata, de s-ar rusina si-un Budha de mine ? Wrong ! Cand cauti si cea mai mica fisura in comentariile celorlalti spre a-i osandi nu mai treci drept asa ceva, fie ca-i folosit un limbaj licentios, fie ca nu, gausenia ti-e la vedere. Cand, din spatele unui rahat propagandistic (PC) iei apararea unora pentru ceva cu mult mai rusinos decat cateva vorbe de ocara indreptatita, deja ai spus totul despre caracterul tau sau lipsa lui. Cateva comentarii pot cantari deja foarte mult.

   Asa grait-a El Solador !

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 5

  • Ok. Nu e pc, e… Not being an asshole.

   Bine ca tu nu esti anoni,ca daca erai, ceea ce ai spus nu avea niciun sens! Faiantaru, acum știu cum imi botez copilul. E un nume frumos.

   Halal caracter.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 53. nea vasilescule, e clar, daca era doar unu care ti-a zis ca ai exagerat un pic cu limbajul, era o treaba, dar asa, cand mai multi iti spun ca esti beat, mai bine …. o lasi la punctul mort

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 4

  • @ceazar, serios? Şi dacă-ţi spun că textul are peste 5000 de cititori? Mai contează cei trei care mi-au spus? Sau să zic doar de like-uri? Peste 400. Este că trebuie să ţin cont de cei trei care trăiesc în bula lor?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

 54. GG! le-ai aratat tu lor! Acum siiiigur nu vor mai posta pe wall texte gasite pe net!
  Oare ce-i mai grav sa fii badaran sau sa fii ignorant in legatura cu copyright-ul?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @cornel, păi spune-ne tu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Bai, e incredibil!! Deci oamenii ii dau in continuare cu copyright, proprietate intelectuala si alte d-astea, cand treaba e simpla, la mintea unui copil: cineva a luat CEVA de la altcineva si l-a prezentat ca si cum ar fi al lui!!! Chiar daca nu se inventa copyright-ul, chiar daca nu erau legi care sa reglementeze asta, chiar daca nu ar fi auzit nici dracu’ de piraterie, drepturi de autor sau mai stiu eu ce, TOT FURT ESTE! E chiar atat de greu de priceput sau “Romania, tara hotilor” nu mai este de mult doar o expresie la misto, ci un adevar crunt? Iar “badarania” nu poate si nu va fi niciodata mai grava decat furtul.
   Domnu’ @cornel, daca ai avea de ales intre doua chestii, doar doua, ce ai alege: sa te injur sau sa-ti fur portofelul? Sau portofelul nu e similar cu un text scris de cineva?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • Badaranie ? Hai, cu toti ne mai scapam la nervi, altceva cand o accepti in conversatiile uzuale …

   Cristiana, in caz ca citesti comentariile, sa stii ca adresarile in tonul “Faaa, da’ nu l-ai fi luat si tu acasa…” urmate de-un “ohohoho … ohohoho … ce spiritual sunt, fratica !” nu-ti sunt o reclama benefica nici tie. Doar stii vorba “Ce se aseamana …”. Scapa de Gigi si de altii ca el … sau ignora-mi sfatul de nu-ti trebuie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Nu, in sistemul judiciar romanesc postarea unui text pe facebook nu e furt e incalcare a proprietatii intelectuale, copiere si distribuire neautorizata. Dar autorul e liber sa depuna plangere si sa se convinga la ce se incadreaza faptele descrise.
   Exemplul cu portofelul nu e foarte inspirat, prin furtul portofelului tu ai un beneficiu material iar eu un prejudiciu, in timp ce prin postarea textului pe facebook cele doua domnisoare nu au obtinut niciun beneficiu iar prejudiciul autorului e discutabil. Niste comparatii mai bune ar fi fotocopierea cartilor suport de curs de la facultate, copierea CD-urilor audio, instalarea si folosirea unor softuri fara licenta, desigur, si acestea niste fapte groaznice pe care sunt *convins* ca niciunul dintre comentatorii cei revoltati de jaful descris in postare nu le-a practicat niciodata.
   Nu spun ca autorul nu are dreptul sa-si apere proprietatea, doar ca pana la “idioti”, supt de puli si asmutit armata de postaci cred ca ar fi fost mai civilizat sa se inceapa cu rugamintea de a cita sursa sau de a sterge textul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

  • @cornel, prietene, nici măcar nu ai citit ce-am scris. Deci ești doar genul de idiot căruia îi place să se audă. Ce parte nu înțelegi din asta: “lucru pe care l-a și făcut Simona atunci când, la avertizarea unei cititoare, i-am semnalat că textul, care o făcea să se simtă atât de dezamăgită, este al meu. Știți ce-a făcut Simona? Mi-a șters comentariile, m-a bălăcărit lejer în privat si apoi mi-a dat block”? Deci, da, ești idiot.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 55. Două poarce.
  Si tu cam …violent.

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 56. Acum am vazut pe fb inca unu care isi asuma acelasi text dragan adrian ( unul cu o vesta rosie poza profil) pe10 mai la 07:34 nu poti lasa comment

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.