Cred că suntem cu toții de acord că experiența de mânca la un restaurant cu stele Michelin face parte din seria de lucruri care trebuie făcute măcar o dată în viață.

Cu toții am văzut în filme sau am citit în cărți despre restaurantele cu stele Michelin, dar până nu ajungi acolo, nu ai cum să înțelegi cu adevărat cât de completă senzorial este o astfel de experiență.

Da, da, știu poveștile despre cum de la restaurantele de genul ăsta te ridici flămând de la masă. Băi, oameni buni, în niciun caz nu te ridici flămând, dar nu despre asta este vorba când te duci într-un astfel de loc.

De la primul până la ultimul fel de mâncare, toate preparatele au fiecare povestea lui, poveste care îți va fi spusă la masă și cu ajutorul căreia îți vei explica ce simți când le deguști.

N-aveți idee ce fericit am fost când am aflat că vom merge și noi, toți cei din Cars And Roads, datorită celor de la Michelin România, partenerul tradițional al acestui tur.

Și-am mers, prieteni. Seara de duminică s-a încheiat cu o cină de poveste la restaurantul Patio, din Atena, restaurant care din anul 2023 posedă una bucată steluță Michelin.

Aș putea să încerc să vă povestesc despre cină și toate dish-urile, dar vocabularul meu este mult prea sărac pentru a putea descrie așa ceva.

În schimb, o să fac altceva ce sigur o sa vă placă: o să vă las povestea unei cine la un restaurant cu stele Michelin, în 28 de imagini.

Printre cele 28 de fotografii, o să regăsiți și meniul, dacă sunteți curioși cum se numeau toate preparatele alea senzaționale.

Acum vă las cu fotografiile și sper din suflet să vă bucurați de ele.