De vara trecută n-am mai plecat nicăieri fără cel mai mișto termos din lume. Și nu glumesc, în orice deplasare care a presupus cel puțin o noapte în care n-am dormit acasă, termosul a venit cu mine.

Din două motive. Primul ar fi că e foarte cool. Da, da, îmi place foarte tare cum arată și cât de bine dă în fotografii.

Al doilea motiv e un pic mai practic. Lasă că-mi luam cafea în el, dar l-am folosit cu mare succes și pentru băuturi reci, nu doar calde. În sensul că după ce-l goleam de cafea, îl clăteam și-l umpleam cu apă sau cu orice altă băutură rece.

Știi cum e să te plimbi pe străduțe, să fie arșiță, să-ți bată soarele în cap și tu să scoți din rucsac termosul în care apa sau sucul sunt la fel de reci ca atunci când ai le-ai pus?

Cam de-asta n-am mai plecat și nici nu voi mai pleca nicăieri fără el (spre norocul meu am două bucăți 😉)

Iar acum vine surpriza pentru voi.

Știu că sunteți foarte mulți cei cărora le-a plăcut termosul meu personalizat, unii chiar m-ați întrebat de unde puteți să cumpărați, vă știți voi care sunteți.

Prin urmare, azi, cu ajutorul oamenilor de la Tchibo România, pun la bătaie nu mai puțin de cinci termosuri identice.

Toate cinci vor fi personalizate cu numele celor care le vor câștiga. Sau cu orice alt nume își doresc ei, că poate vor să facă o surpriză altcuiva.

Ce aveți de făcut ca să puneți mâna pe ele?

Îmi ziceți unde vă duceți în vacanță vara asta. Indiferent că deja ați stabilit sau încă vă mai gândiți, trebuie să aveți un loc pe care vi-l doriți pentru la vară. P-ăla vreau să mi-l ziceți. Iar dacă sunt mai multe, cu atât mai bine, abia aștept să le văd. Atât de simplu e să le câștigați.

Tragerea la sorți o fac duminică, 19 mai.

O să mai zic doar că puteți participa din orice colț al lumii v-ați afla. Dar în cazul în care veți și câștiga, o să am nevoie de o adresă de livrare din România.

Gata. Sper din tot sufletul meu că chiar vă bucurați de surpriza asta.

P.S. A doua poză de mai jos v-am lăsat-o doar ca să vă dați seama ce dimensiuni are termosul.