Acesta nu este un articol, ci o rugăminte către „spaniolii” de pe aici. Hermanos, ajutați un biet suflet năpăstuit care ar vrea să vadă pe viu niște fotbal de calitate cât mai e în Spania.

Pe scurt, duminica asta, pe 21 aprilie, se joacă Real Madrid – Barcelona, pe Bernabeu.

Dacă există cineva pe aici care poate face rost de un bilet la El Clasico, la preț oficial, i-aș rămâne profund îndatorat. Dacă nu e suficient de clar, vreau să-l cumpăr, nu vreau nimic gratis. De-aia am și făcut precizarea „la preț oficial”.

La supra-preț, pe viagogo sau mai știu eu ce site-uri, găsesc și singur. Dar n-am deloc chef să dau câteva mii de lei pe el, de-aia mi-aș fi dorit să-l cumpăr la preț oficial.

Evident, am încercat să-mi iau de pe realmadrid.com. S-au pus în vânzare luni, pe 15 aprilie, dar în momentul în care am intrat să cumpăr m-a bușit automat râsul: eram numărul 30.062 la coadă, în așteptarea unui bilet. Practic, zero șanse.

Așadar, dacă printr-un miracol, credeți că puteți face rost de un bilet (nu mă interesează în ce zonă a stadionului), dați un semn la fratele vostru. Lăsați un comentariu aici sau apelați la cel mai simplu mod să dați de mine: îmi trimiteți un email pe adresa de la Contact.

Știu că șansele sunt aproape de minus infinit, dar am zis să mi le încerc.

sursa foto: freepik.com