Fraților, e cineva pe aici care are un bilet în plus la primul meci al României de la Euro?

Vorbim despre meciul care se va defășura pe 17 iunie, la Munchen, împotriva echipei care încă n-a fost desemnată (probabil va fi Ucraina).

Dacă e cineva pe aici care nu mai vrea biletul sau care are unul în plus, fratele vostru vi-l cumpără în secunda doi.

Dacă citiți nedumeriți, fără să înțelgeți despre ce e vorba, e ok. Înseamnă că nu v-ați înscris pe site-ul UEFA pentru bilete la meciurile României de la Euro.

Noi, cei care ne-am înscris, știm foarte bine despre ce e vorba, că tocmai ce-am primit la finalul săptămânii trecute email-urile care ne anunță la ce meciuri putem să ne cumpărăm bilete.

Da, da, pentru că cererea de bilete a fost uriașă, UEFA a organizat o loterie ai cărei câștigatori au dreptul să-și cumpere bilete. Eu am câstigat pentru meciul cu Slovacia. Inițial mi-a venit să plâng, pentru că mă înscrisesem pentru toate trei meciurile din grupa, ce naiba să fac doar cu bilet pentru ultimul?

După care, când am văzut că niciunul dintre prietenii mei care s-au înscris n-a câștigat absolut nimic, m-am simțit extrem de norocos și cu ultimul meci din grupă. Vorbim despre niște mulți oameni care s-au înscris, de pe mai multe conturi, pentru toate meciurile din grupe. Știu cel puțin trei persoane care s-au înscris cu patru conturi diferite. Degeaba, nimeni n-a câștigat nimic.

Mă calmasem deja, mă consolasem cu gândul c-o să văd un singur meci al României, când mi-a bătut karma la fereastră sub forma unui mesaj de la unul dintre cei mai vechi oameni prezenți pe acest blog, cred că e pe aici chiar din primele zile după ce l-am făcut. Mi-a scris și mi-a zis că are un bilet în plus la meciul cu Belgia (al doilea din grupă), nu cumva îl vreau eu? Normal că l-am vrut, Bărbosul Suprem să-ți dea multă sănătate și în general ce vrei tu, Relule.

Acum, dacă tot am bilete pentru meciurile doi și trei, mă gândeam să-mi încerc norocul și pentru primul meci din grupă. E cineva pe-aici care are bilet și n-are ce face cu el? Dacă da, facem cumva să ajungă la bloggerul vostru preferat?