LATER EDIT

Gata, avem câștigătorul voucherului de 100 de euro.

Destinația spre care am cumpărat bilete la final de februarie este Catania/Sicilia. Prin urmare, am luat în considerare doar comentariile care au menționat Catania sau Sicilia (nu Italia, nici măcar sudul Italiei), așa că n-am avut decât cinci oameni care s-au calificat la tragerea la sorți.  

Iar numele care a ieșit primul din urna digitală este: papi

Felicitări! Să-i folosești pentru unde m-aș duce și eu. 😀

Am mai povestit pe-aici că mă strâng pereții și mă mănâncă tălpile, că nu mai am stare și că de-abia aștept să plec pe undeva.

Paranteză. Ca să fiu extrem de sincer, dacă aș putea, în fiecare am aș pleca pe 1 noiembrie și m-aș mai întoarce în România pe 30 aprilie. Dar uite că nu e posibil, așa că sunt nevoit să stau aici și să mă rog să vină căldura mai repede, an de an. Închis paranteza.

Octombrie și noiembrie au trecut cum au trecut, după care a venit luna decembrie și odată cu ea s-a întețit în mine dorul de ducă ca focul peste care arunci benzină.

Am rezistat cu greu tentației să cumpăr bilete pe undeva de Crăciun și de Revelion. Singurul lucru care m-a oprit a fost că mi s-au părut prețurile exagerat de mari. Tot ce găseam, în locuri care m-ar fi tentat, era foarte scump.

N-am fost dispus să plătesc, de la zboruri, până la cazări, toate prețurile erau la cer, pentru că de ce nu? Dacă cererea e foarte mare, logic, cresc prețurile. Așa c-am înghițit în sec și-am stat frumușel acasă.

După care a venit ianuarie și mi-am impus să mă calmez cu plecatul. Unde să mă mai duc, că acuș vine primăvara?, mă mințeam singur în timp ce mouse-ul îmi pleca singur pe site-uri cu destinații unde iarna nu scade temperatura sub 15 grade. Dar reușeam să mă abțin eroic.

După care, într-o dimineață de vineri care nu anunța absolut nimic, am găsit în inbox un email care suna exact așa: „a început IEFTINUARIE! Prețuri mici la zboruri…”. N- am mai apucat să termin de citit titlul, că deja dădusem click să deschid email-ul.

Zece minute mai târziu, biletele de avion erau cumpărate, începusem deja să caut cazări. Dar m-am plictisit repede și-am delegat această sarcină celuilalt adult din casă. 😛

Pe scurt, s-a dovedit că IEFTINuarie chiar e pe bune, așa că n-am avut cum să rezist tentației de a-mi cumpăra bilete de avion pentru o destinație unde să fie mai cald decât în România, la sfârșit de februarie. Am luat în perioada aia pentru că au copiii o săptămână de vacanță, și abia aștept să mă văd în avion.

Nu, nu vă spun unde merg, am de gând să vă pun să ghiciți voi destinația și să dau un premiu mișto cui ghicește. Dar pentru asta va trebui să citiți articolul până la final. Merită, promit.

Acum hai să vă explic care e faza cu IEFTINUARIE.

Nu știu dacă sunteți la curent, dar ianuarie este luna cu cele mai mici prețuri la biletele de avion. Mi se pare logic, de altfel, pentru că scade puternic cererea către companiile aeriene. Prin urmare, biletele de avion cumpărate în ianuarie pot ajunge să fie și cu până la 60% mai ieftine față de cele luate în restul anului.

Deloc surprinzător, cei de la Vola.ro știu exact treaba, așa c-au transformat luna ianuarie în IEFTINUARIE. Adică luna în care poți avea șansa să găsești cele mai ieftine bilete de avion pentru anul care de-abia a început.

Dacă știi pe unde ai de gând să te duci în 2024, sfatul meu e să intri pe site și să cauți biletele de avion. S-ar putea să ai surpriza să le găsești la niște prețuri pentru care bugetul tău de vacanță iți va dedica ode.

Iar dacă încă n-ai niciun plan, n-ai nicio idee pe unde ai vrea să pleci, poate că tocmai prețurile la biletele de avion te-ar putea ajuta să te hotărăști unde și când. Eu am pățit așa de multe ori.

Dacă tot te apuci de planuri de vacanță și de comparat prețuri la bilete, poate n-ar fi rău să știi că:

➡️ Vola.ro pune la bătaie 5000 de vouchere de călătorie cadou, în valoare de peste 85.000 euro;

➡️ Fiecare al 5-lea călător care face o rezervare pe Vola.ro câștigă un voucher de călătorie cadou;

➡️ Valorile voucherelor cadou sunt: 10€, 20€, 30€, 50€ și 100€. Vor fi oferite zilnic, pe toată durata campaniei, fiecărei a 5-a rezervare de pe site;

➡️ Toate rezervările intră automat și în cursa pentru Marele Premiu: un voucher de călătorie în valoare de 5.000€! Va fi oferit la sfârșitul campaniei, prin extragere aleatorie, unui client care a plătit o rezervare pe Vola.ro în perioada campaniei;

➡️ Perioada campaniei IEFTINUARIE: 03 – 31 ianuarie;

Nu știu ce credeți voi, dar mie mi-ar prinde extrem de bine voucherul ăla de 5000 euro. Bine, n-aș zice nu nici la unul dintre cele mai mici, dar cu ăla de 5000€ știu exact ce-aș face.

O să vă mai las o informație extrem de tare, pe care n-o știam nici eu. Ia fiți atenți aici șmecherie:

La fiecare căutare pe Vola.ro în luna ianuarie, în dreptul zborurilor o să vezi cu ce procent este mai ieftin zborul tău. Iar dacă dai click pe linkul „De ce e mai ieftin?”, ți se deschide un grafic ce-ți arată evoluția prețului până în luna plecării.

Exemplu: presupunem că vrei să cauți un zbor spre Milano în luna aprilie, poți vedea evoluția prețurilor în fiecare lună. Și ce să vezi, cu cât aștepți mai mult, cu atât se scumpesc. În aproape toate cazurile, zborul este mult mai ieftin în ianuarie decât în orice altă lună din an. Dacă nu mă crezi, încearcă, fă o simulare de rezervare.

Acestea fiind zise, va promiteam mai sus un concurs cu un premiu mișto, și mă țin de cuvânt. Premiu: un voucher în valoare de 100 de euro, valabil pentru rezervări pe Vola.ro. Cine îl primește? Cine ghicește destinația pentru care am luat bilele alea la final de februarie. Ca să vă fie mai ușor, aici găsiți toate destinațiile pentru care poți lua bilete de avion prin Vola.ro.

Dacă sunteți mai mulți care ghiciți, voi face tragere la sorți, evident. Aveți timp până luni, 15 ianuarie.

Cu speranța c-am venit în întâmpinarea dorului vostru de ducă, atât pentru azi. Acum hai să vedem dacă ghicește cineva unde plec. 😊

sursa foto: freepik.com