Probabil sunteți deja la curent cu faptul că în Slovacia a câștigat alegerile parlamentare un partid naționalist pro-rus. Mă rog, încă n-au majoritate, dar probabil o vor face. Înțeleg că mai există un partid naționalist care a luat în jur de 15%. Dacă astea două se înțeleg, probabil vor face majoritate.

În fine, nu despre asta voiam să vorbim, ci despre faptul că am văzut pe Facebook foarte multe reacții de tipul: „abia aștept să votez și eu AUR, ca să le văd fețele smiorcăiților de la USR și REPER”.

Și nu, nu glumesc, am văzut o grămadă de astfel de reacții în comentariile postărilor unde se vorbea despre ce s-a întâmplat în Slovacia.

Iar marea problemă e că le-am văzut de la oameni care au mai mult de doi neuroni, oameni care nu au nicio simpatie pentru AUR, dar așa consideră ei că trebuie să se răzbune pe USR și REPER, votând în mod ironic AUR. N-aveți idee câte am văzut.

Sper doar să fie bravadă ieftină, altfel voturile astea ironice au mari șanse să ne trimită la groapa de gunoi a istoriei. Pentru că după ce le-ai arătat tu ălora de la USR și REPER, o să cam trăiești pe-aici sub guvernare AUR.

Băi, nu știu, dar să votezi intenționat AUR doar ca să le demonstrezi tu ălora de la USR și de la REPER cât îi urăști, e fix ca și cum ți-ai fute un ciocan peste degete doar ca să-i demonstrezi vecinului care urlă prin casă că poți să urli mai tare decât el.

P.S. Ca să n-avem vorbe, nu mai sunt simpatizant USR, iar cu REPER n-am simpatizat vreodată.

sursa foto: freepik.com