De când mă știu m-au fascinat casele cu pereți de sticlă. Arată-mi că ți-ai construit ditamai palatul cu nouășpe camere și-o să mă lase complet rece. Dar dacă măcar una dintre camerele alea are tot peretele exterior din sticlă, o să te invidiez profund cu toată ființa mea.

În rarele ocazii când ajung într-o cameră de hotel care are geam de sus până jos, nu-mi mai trebuie absolut nimic. Nici curent electric, nici net, nici apă caldă, nimic, nimic, nimic. Mă rog, avem toate astea aici unde suntem, ziceam doar că la o adică n-ar fi o problemă.

După ce intru în cameră, primul lucru pe care-l fac e să dau la o parte perdelele, ca să pot să văd stelele și luna direct din pat. Noaptea trecută fix așa am adormit, cu luna pierdută printre crengile copacului din fața geamului.

Dimineață m-am trezit foarte devreme, dar nu m-am dat jos din pat. Am stat așa sub pătură și mă uitam cum se luminează încet-încet de ziuă.

Iar partea cea mai mișto este că mai urmează o noapte și-o dimineață fix la fel. Uite că fericirea vine și pe geam, prieteni.

Altfel, dacă vreodată îmi voi face casă, să fiți siguri că va fi cu pereți de sticlă.

P.S. Dacă vă întrebați unde e făcută poza, răspunsul este: Hotel Privo din Târgu Mureș.

Partenerii ROCHARGE 2023:

🚀 Un proiect susținut de Vitesco Technologies

🍀 Green Partner: Autonom

🚗 Pus pe șosea de: Michelin

🔋 Încărcat de:
MOON
Enel X Way
Renovatio e-charge
MOL Plugee

💻 Tehnologizat de: Server Config

📰 Partener media: Euronews România