Întrerupem programul obișnuit de zilele astea pentru o veste bună: prietenii de la FineStore s-au mutat în casă nouă. Mai precis, într-un depozit de 10.000 de metri pătrați aflat în nordul Bucureștiului.

Nu știu cum se urează de casă nouă, dar bănuiesc că e suficient un: „la mai mare și la mai multe!”.

Acum, dincolo de urări, voiam să spun că mutarea asta vine și cu ceva avantaje pentru clienții vechi și noi. Imediat vă explic, dar înainte de toate trebuie să știți că mutarea e sărbătorită cu un cod de reducere care va fi valabil de azi, luni 2 octombrie, până duminică 8 octombrie.

Codul este DEP20 și odată ce l-ai folosit, ai automat discount de 20% la orice comandă până duminică la miezul nopții. Drăguț, as zice.

Așa, acum revenind, de ce ziceam că mutarea în depozitul nou vine cu mai multe avantaje pentru clienți? Păi, e simplu, când ai la dispoziție 10.000 de metri pătrați, adică un spațiu mult mai mare, automat ai unde să depozitezi o gamă mult mai variată de produse. Pe scurt, 10.000 de metri pătrați vor fi umpluți cu băuturi selecționate din toate colțurile lumii.

Iar când ai în propriul depozit majoritatea produselor pe care le vinzi, înseamnă că lucrezi cu marfă pe stoc, adică le oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată. Treabă care merită apreciată, pentru că știți și voi cât de puțini comercianți din România, de dimensiunile FineStore, lucrează cu marfă pe stoc.

Adresa noului depozit: CTPark Bucharest North, str. Vila Ana nr.6, clădire BUN2, Afumați, Ilfov.

O găsiți imediat la o simplă căutare pe waze sau google maps.

CTPark Bucharest North este un hub logistic situat în zona Ștefănești – Afumați, pe Centura de Nord a Bucureștiului, în apropiere de autostrada A3 și de Drumul Național 2 (DN2). Ceea ce înseamnă acces facil din orice direcție vrei să ajungi acolo.

De ce te-ar interesa accesul facil? Păi există mulți oameni care preferă să comande online și să-și ridice personal produsele, ca să elimine timpul de așteptare. Și eu mai fac asta uneori.

Ei bine, acum poți face liniștit asta și cu comenzile de la FineStore, mai ales că noul depozit are parcare dedicată exclusiv clienților și organizată corespunzător (de altfel, o puteți vedea în imaginile de mai jos). Nu știu cum gândiți voi, dar pentru mine treaba cu parcarea este un avantaj major. Mă liniștește la cap să știu încă dinainte de a pleca de acasă că voi găsi loc de parcare și că trebuie doar să mă duc să ridic produsele.

Nu în ultimul rând, trebuie să mai spun și că odată ajuns la noul depozit FineStore, vei găsi o întreagă echipă pregătită să-ți ofere toate detaliile necesare pentru a beneficia de cea mai bună experiență de cumpărare! Dacă ați mai interacționat cu oamenii ăștia, știți și voi că exact așa stau lucrurile.

Ah, să nu uit să vă las și programul de lucru:

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Duminică: închis

Atât pentru moment.

Încă o dată felicitări celor de la FineStore, le doresc să ajungă cei mai mari din Europa, dacă se poate. Iar vouă va doresc să profitați de discountul ăla de 20%. Băgați cu încredere codul de reducere DEP20.