Sincer, nu țin minte să mai fi avut vreodată peste 600 de comentarii la un concurs de pe blog. Încă o dovadă că premiile au fost extrem de mișto.

Tocmai din acest motiv am decis să mai scriu și textul de față, pentru a vă reaminti că v-ați înscris la concurs și c-ar fi bine să verificați dacă nu cumva ați câștigat.

Nu de alta, dar mi s-a întâmplat de nenumărate ori să rămân cu premii nerevendicate pentru că lumea uita că s-a înscris la concurs. Și pentru că nu-și lăsau adrese de email valide, eu înștiințând câștigătorii și pe email de fiecare dată.

N-o să las câștigătorii aici, îi găsiți la articolul unde s-au făcut înscrierile, dar a trebuit să scriu acest reminder pentru că de data asta chiar ar fi mare păcat să rămână vreun premiu nerevendicat.

De altfel, tocmai ca să nu rămână vreunul, am de făcut o precizare foarte importantă. Cei trei câștigători au fost înștiințați și pe email. Aștept răspunsuri de la toți trei, tot pe email, până vineri (25 august) dimineață. Dacă nu le primesc, premiul sau premiile celor care nu mi-au răspuns vor fi reportate următorilor din lista care a rezultat în urma tragerii la sorți.

P.S. Dacă nu văd email-ul meu, câștigătorii sunt rugați să verifice și în „spam”.