LATER EDIT

Am tras la sorți, avem câștigătorii celor trei premii.

Foarte important! Cei trei câștigători au fost înștiințați și pe email (verificați și în „spam”, pls). Aștept răspunsuri de la toți trei, tot pe email, până vineri (25 august) dimineață.

Dacă nu le primesc, premiul sau premiile celor care nu mi-au răspuns vor fi reportate următorilor din lista care a rezultat în urma tragerii la sorți. Sunt extrem de mulți cei care și-ar dori premiile, ca să ne permitem să se risipească vreunul.

Iar acum, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, câștigătorii:

➡️ Gingko

➡️ Conolenco Iolanda

➡️ Ileana

Ziua de azi vine cu o surpriză foarte mișto pentru voi.

Cei care mă urmăriți pe Facebook poate ați văzut că am primit un termos super-șmecher de la oamenii de la Tchibo România. Le-a plăcut povestea mea despre cum nu pot să mișc un deget fără să-mi beau cafeaua de dimineață, poveste datorită căreia am descoperit (și cumpărat pe loc) espressorul Tchibo Cafissimo Easy, așa că mi-au trimis termosul prin Mara, direct la Oslo.

Iată-l:

Termos care, pe lângă că este foarte-foarte cool, s-a dovedit mai mult decât util în recenta mea excursie. Îl umpleam dimineața cu cafea și plecam afară să mi-o beau în vreun loc mișto de pe lângă cazare. Cafeaua băută în aer liber are cu totul alt gust față de aia băută în cameră, să știți.

Plaja pe care mi-am băut cafeaua în Lofoten

Iar acum vine surpriza despre care vă vorbeam mai sus. Cei de la Tchibo România au fost realmente impresionați de câtă lume m-a invidiat pentru termos, așa că pun la bătaie trei premii care sunt convins că or să vă meargă direct la suflet.

Pentru voi și numai pentru voi au trei termosuri care vor fi personalizate cu numele câștigătorilor, exact cum arată și al meu. Numele vor fi scrise tot de mână, iar mâna care le va scrie va fi exact asta care bate acum în taste: a mea.

Iar acum vine bomba: ca să aibă și cu ce umple respectivele termosuri, câștigătorii vor primi și câte un espressor Tchibo Cafissimo Easy, dar și 70 de capsule de cafea grupate într-o colecție care poartă numele de Tchibo Cafissimo Clasic (adică exact cea pe care am avut-o și eu în Norvegia).

Băi, voi înțelegeți ce zic eu aici? Fiecare dintre cei trei câștigători va primi espressor + termos cool + cafea să le ajungă până încep sa se audă jingălbelșii. Eu m-aș băga la un concurs cu așa premii.

Cum le câștigați? Păi îmi spuneți voi în comentarii în ce loc ați fost și v-ar fi prins bine să aveți espressorul și niște capsule. Adică locul ăla în care vă ardea buza după niște cafea, dar nu prea aveați de unde s-o luați.

Indiferent că vorbim despre o destinație de vacanță, ori despre un hotel unde ați fost în delegație cu jobul, sau despre pensiunea în care ați stat la cine știe ce festival de muzică, îmi ziceți unde ați fi vrut să beți o cafea și nu prea aveați de unde. Nfine, ați înțeles ideea, vreau povești despre o cafea nebăută sau băută în condiții mai dificile. 😊

Iar dacă n-aveți și n-aveți povești de genul, dar termosul și espressorul vă cheamă inexorabil, îmi ziceți care e cel mai mișto loc în care v-ați băut vreodată cafeaua. Am o bănuială că din astea aveți de-o să vă vină greu să vă hotărâți pe care să-l scrieți.

Sfat: folosiți pentru comentarii o adresă de email validă. Să vă pot anunța c-ați câștigat, dar să vă pot întreba și ce nume vreți să fie scris pe termos.

Poimâine, miercuri, fac tragerea la sorți și vedem la cine ajung cele trei premii. Sper că este de prisos să mai menționez că premiile se trimit exclusiv pe teritoriul României. Evident, puteți participa și dacă nu mai locuiți în prea-frumoasa noastră țară, dar, dacă veți câștiga, va trebui să-mi dați o adresă de România unde să vă trimit espressorul, termosul personalizat și colecția de cafea.

Vă dau în scris că mă vor pomeni câștigătorii de fiecare dată când vor ajunge în câte un loc în care espressorul va fi aur curat. Despre termos nu mai zic nimic, dar să știți că e mult mai șmecher în realitate decât în poze.

P.S. Dacă vă întrebați cum arată și cum merge espressorul, vi l-am lăsat mai jos pe-al meu, ca să nu vă mai obosiți să căutați pe internet. Videoul este făcut fix prima dată când l-am folosit, în camera de hotel de la Brno, abia-l scosesem din cutie.