Să știți că vă văd și vă citesc toate comentariile. Nu am cum să vă răspund la ele, o fac doar când prind timpi morți, dar ăștia sunt foarte puțini.

Când sunt la volan sper că vă e limpede că nu stau pe telefon. Iar când nu sunt la volan fac chestii precum vizitatul de orașe. Și e nașpa să vizitezi cu ochii în telefon, să știți. Și-așa mi se pare că stau prea mult cu el în mână pentru fotografii.

Am ținut să fac aceste precizări pentru c-am văzut că unii dintre voi mă mai întrebați lucruri prin comentarii, iar eu ar trebui să răspund. Cam ăsta ar fi motivul pentru care n-o fac: să mă bucur și eu cât mai mult de această călătorie.

Da, aș putea să stau seara, când ajung în cameră, să răspund la comentarii. Doar că în loc de asta, prefer să folosesc puțina energie care-mi mai rămâne să scriu articol pentru ziua următoare. Sper c-ați remarcat că, de când am plecat, aveți câte două articole pe zi, da? Treabă care nu se întâmpla mereu nici măcar când stăteam acasă.

Știu că n-ar trebui să mă justific, dar mi se pare de bun simț s-o fac. Dacă cineva și-a rupt din timpul lui să mă întrebe ceva, frumos ar fi să-i răspund. Doar că zilele astea nu prea am cum s-o fac, și nu pentru că sunt nesimțit.

Asta am vrut să știți.

sursa foto:freepik.com