Pentru trei dintre voi săptămâna asta va începe într-un mare fel: tocmai ați câștigat abonamente duble la Untold.

Da, am scris bine „trei” pentru că aveți parte de o surpriză la surpriză. Deși inițial era vorba doar despre doi câștigători, oamenii de la Eurolife FFH au fost realmente impresionați de câtă lume s-a înscris la concurs, de feedback-ul vostru pozitiv și de modul incredibil în care ați reacționat.

Prin urmare, au decis c-ar fi mișto să mai adauge un premiu. Motiv pentru care nu doi, ci trei dintre voi, veți merge la Untold cu cine vrea suflețelul vostru, pe bază de abonamente duble.

N-o să las câștigătorii aici, îi găsiți la articolul unde s-au făcut înscrierile, dar a trebuit să fac precizarea cu premiul suplimentar pentru că mi s-a părut un gest extrem de mișto din partea celor de la Eurolife FFH.

Încă ceva foarte important! Cei trei câștigători au fost înștiințați și pe email. Aștept răspunsuri de la toți trei, tot pe email, până mâine dimineață. Dacă nu le primesc, premiul sau premiile celor care nu mi-au răspuns vor fi reportate următorilor din lista care a rezultat în urma tragerii la sorți.

Nu de alta, dar sunt extrem de mulți cei care ar vrea să meargă, ca să ne permitem să se risipească vreun premiu.

P.S. Dacă nu văd email-ul meu, câștigătorii sunt rugați să verifice și în „spam”.

sursa foto: freepik.com