LATER EDIT

Anunțul despre câștigători vine cu încă o surpiză mare: sunt trei premii, nu două.

Impresionați de modul în care ați reacționat, de cât de mulți ați fost și de feedback-ul pozitiv, oamenii de la Eurolife FFH au hotărât să mai acorde un premiu suplimentar. Prin urmare, avem trei căștigători de abonamente duble. 

Foarte important! Cei trei câștigători au fost înștiințați și pe email (verificați și în „spam”, pls). Aștept răspunsuri de la toți trei, tot pe email, până mâine dimineață. Dacă nu le primesc, premiul sau premiile celor care nu mi-au răspuns vor fi reportate următorilor din lista care a rezultat în urma tragerii la sorți. Sunt extrem de mulți cei care ar vrea să meargă, ca să ne permitem să se risipească vreun premiu.

Iar acum, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, câștigătorii:

➡️ yxy;

➡️ Dorin;

➡️ Gabriel Wilhelm Ciurcanu;

O să fiu scurt și direct. Nu de alta, dar cred că surpriza este atât de șmecheră că nu mai are nevoie de vreo poveste care să sublinieze asta.

Am de dat patru abonamente la Untold. Mă rog, eu le dau, dar să știți că joc doar rol de modestă interfață. Abonamentele le oferă pentru voi, cei care faceți parte din comunitatea acestui blog, partenerii mei de la Eurolife FFH.

Sunt un cadou al lor menit să reconfirme faptul că le place că lucrăm de atât de multă vreme împreună și, mai ales, că le place ce fel de oameni am strâns aici. Ei bine, pentru voi, pentru oamenii de aici, cei de la Eurolife FFH pun la bătaie cele patru abonamente la Untold.

Ce trebuie să știți. Abonamentele sunt pentru toate cele patru zile de festival și sunt cu General Access Basic + caracteristica Flexi. Ceea ce înseamnă că check-in-ul pentru fiecare dintre ele se poate realiza gratuit cu până la 14 zile înainte de festival. Zic că sună cam bine, nu?

Ce trebuie să faceți ca să le câștigați? Păi, ceva extrem de simplu. Să-mi lăsați un comentariu cu trupa pe care v-ați dori în mod special s-o vedeți live la Untold. Atât. Luni, 10 iulie, fac tragerea la sorți și vedem cine pune mâna pe ele.

Atenție! Pentru că de obicei oamenii nu merg singuri pe la festivaluri, voi extrage doar doi câștigători. Că degeaba câștigi doar un abonament, doar n-o să te duci singur la Cluj. Prin urmare, o să avem doi câștigători, fiecare a câte două abonamente.

Rugămintea mea ar fi să fiți atenți la adresa de email pe care o folosiți pentru comentarii. Să fie una validă ca să-i pot înștiința pe cei care au câștigat. Îi voi anunța si pe blog, normal, dar e mai safe și prin email.

Altfel, să știți că dacă n-aș fi fost plecat în perioada aia, v-ați fi întâlnit și cu mine pe-acolo. Pentru că, prieteni, îmi doresc mult de tot să-i văd live pe băieții de la Imagine Dragons. Dar, din păcate, o să-i văd cu altă ocazie, n-am cum la Untold.

Acum hai să vedem și trupele pe care le vreți voi.

P.S. Ca să n-avem plângeri ulterioare, vă mai spun atât: nu voi lua în considerare pentru concurs decât comentariile de pe blog.

sursa foto: freepik.com