Da, știu că e de-abia miercuri, dar uite că pot să vă zic încă de azi care e vestea bună a zilei de luni. Și pot să fac pariu că pe unii dintre voi o să-i bucure foarte tare că v-am anunțat încă de azi.

Ia fiți atenți aici.

Luni, 19 iunie, prietenii de la Finestore împlinesc 9 ani de când ne gâdilă papilele cu băuturi fine.

Până luni, când o sa le urăm frumos și civilizat „la mulți ani”, dacă vreți să aflați ce oferte beton au pregătit cu această ocazie deosebită, aveți două posibilități:

1️⃣ Vă abonați la newsletter. În acest mod o să aflați ofertele speciale cu 24 de ore înainte de lansarea lor;

2️⃣ Așteptați ziua de luni. Și vă rugați să nu se termine primele exact produsele pe care vi le-ați fi dorit;

Până atunci, o să vă pregătesc un pic pentru ce-o să fie luni, ca să înțelegeți de ce ar trebui să fiți pe fază. Pe scurt, cei de la Finestore s-au jucat un pic cu cifra 9 și uite ce le-a ieșit:

➡️ Cadou 29.999 de sticle de vin;

➡️ Concurs cu 99 de premii;

➡️ Cupoane de reducere;

➡️ Peste 699 produse cu preț redus;

Vreți să știți ce fel de vinuri sunt la cadou sau care sunt cele 99 de premii? Vreți sa aflați valoarea cupoanelor sau cât de mari vor fi reducerile? Abonați-vă la newsletter și-o să le aflați înainte de ziua de luni.

Eu zic că merită să faceți acest efort minim. Nu de alta, dar mi-a șoptit o păsărică despre produsele alea cu preț redus. Cică vor fi reduceri și de 35%, la care se vor putea aplica suplimentar și cupoane de reducere. Vedeți? De-aia zic că merită să vă abonați la newsletter.

Dar dacă nu vreți și nu vreți, e ok, aflăm luni cu toții despre ce e vorba.

sursa foto: freepik.com