După cum ziceam și-n titlu, am două vești pentru voi, una bună și una rea. O să încep, desigur, cu aia rea, ca să scăpam.

Vine frigul, prieteni. Un val de aer polar va traversa România și nu se lasă dus de pe-aici decât peste vreo săptămână, dacă nu chiar și mai mult. Nu știu voi, dar pe mine mă afectează rău la căpuț veștile de genul ăsta.

Pe acest fond de instabilitate termică, trecem la vestea bună. Ca să mai îndulcească din amarul veștii cu  iarna revenită pe neașteptate, dar și ca să ne încălzească, prietenii noștri de la Finestore vin cu o ofertă șmecheră: coșuri cadouri de Paști pentru toate gusturile, preferințele și, mai ales, toate bugetele.

Coșurile includ băuturi fine și produse selecționate, ambalate profesional. Că, na, mulți dintre cei care le cumpără le iau special pentru a le face cadou, și nu poți să te faci de râs cu un cadou necorespunzător, de Paști.

Am intrat un pic pe site și m-am lămurit că asta cu „toate bugetele” e sută la sută adevărată. Practic, poți să găsești ceva mișto începând de la 99 de lei până la 2.297 de lei. Exact după cum ziceam, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Apropo, coșul ăla care costă 2.297 de lei nu este denumit întâmplător „Simply the best”. O să vă dați seama de asta dacă aruncați o privire pe ce conține.

Mai e nevoie să vă explic de ce coșurile pot fi un cadou de Paști cum nu se poate mai potrivit? Biiine, hai că vă zic pe foarte scurt:

👉 Nu mai pierzi timp și nu-ți mai bați capul cu „oare ce să cumpăr?”. Alegi un coș care-ți place ce conține, deci nu mai stai să cauți tu diverse produse, îl iei gata făcut și ambalat mișto.

👉 Pe lângă că nu mai pierzi timp cumpărând, poți să nu mai pierzi timp nici cu livratul coșului. Ai opțiunea să-l trimiți direct persoanei căreia vrei să i-l faci cadou. Doar le comunici celor de la Finestore adresa de livrare.

👉 Bine, dacă vrei tu musai să-l duci personal, nu te oprește nimeni. Vă ziceam doar că e posibilă oricare dintre variante. Poate vrei să faci cadou un coș cuiva care e în alt oraș și ți-ar fi dificil să ajungi. Iată, acum ai soluția. Ba chiar, dacă vrei să faci cadou mai multe coșuri pentru mai multe persoane, pe toate ți le livrează Finestore exact acolo unde le zici tu să le ducă, nu-i problemă.

👉 Aveți livrare gratuită la comenzile cu valoare de peste 199 de lei.

👉 Livrare ultra-mega-rapidă, că oamenii de la Finestore lucrează cu marfă pe stoc.

Acum o să vă las aici coșurile cadou care mi-au făcut mie cu ochiul. Le puteți considera sugestii personale sau puteți să le ignorați și să vă alegeți singuri, din secțiunea Coșuri Cadou, ce vă place, :

➡️ Marai Tresor

➡️ Exclusive Taste

➡️ Easter Rabbit

➡️ Artisan Treats

➡️ Premium Moet

➡️ Red Wine Gourmet

➡️ Black Forum

➡️ Rich Flavours

➡️ Freedom

➡️ Sign of Appreciation

➡️ Grande Regalo

➡️ Impressive

➡️ Serenity Moments

➡️ Delicii si Tradiții

➡️ Chivas Duet

➡️ Gourmet Selection

➡️ Masterpiece

➡️ Festive Treats

➡️ Paște Luminos

➡️ Time to shine

Acestea fiind zise, știți și singuri ce aveți de făcut dacă vă tentează ceva.

P.S. Mai jos v-am lăsat imagini cu cele două coșuri care m-au spart pe mine.

Gourmet selection

Simply the best