Dacă tot ne-am pornit astăzi pe întortocheatele căi ale reptilienilor și portalurilor extraterestre, n-aveam cum să încheiem ziua fără Domnu’ Viorel. Cunoscut de noi, pământenii de rând, și sub numele de Dumnezeu. Să vă mai aud eu că nu avem dovezi că Dumnezeu există. Iată, este printre noi și ne vorbește.

Prieteni, acum fără glumă, nu știu dacă sunteți pregătiți pentru ce urmează. Măcar să stați jos sau să aveți alți membri ai familiei pe lângă voi când citiți, da?

Doamnelor și domnilor, sunteți serviți (de aici):

Anunț Soc pentru Omenire in data 21.12.2012 se dorea de cei care au ordonat moartea lui Hermes Trimegistos.Ioan Botezătorul .Iisus sa va elimine pe toți oamenii de pe Planeta Terra Pământ Earth Gaia sau Tiamat așa cum sa procedat mereu numai că eu Bogdan Viorel din Romania Municipiul Slobozia Judetul Ialomița nu am fost de acord să fiți omorâți toți oamenii și m am opus prin metodele mele .

Acum întrucât planul de a va elimina pe toți oamenii nu le a ieșit acum vor să va elimine treptat prin vaccinare anticovid prin cipare aer otrăvit mâncare insecte modificare clima tehnologie 5 G atac psihotronic și alte metode de ce se întâmplă acest lucru pentru că voi oamenii datorita tehnologiei și datorita mie Bogdan Viorel va ți ridicat vibrația și celor care au condus Planeta Terra Pământ Earth Gaia sau Tiamat din umbra mii de ani le este frica ca oamenii să nu preia puterea pe Planeta Terra Pământ Earth Gaia sau Geea și prin oamenii platiti bine in posturii cheie va manipulează mental și emoțional pentru a elimina 6 miliarde de oamenii și să mai rămâneți 2 miliarde de oamenii care să fiți controlați mental și emoțional cu cip in mana dreapta sau la cap de unde vi sa luat temperatura pentru a ști unde va implantează cipul și voi oamenii să fiți sclavi pe Plantație să munciți un om cât 3 sau patru oamenii și să fiți plătiți cu bani putini și vor să mai rămână numai oamenii buni de munca până în 55 Ani ceilalți să fie eliminați .

Eu Bogdan Viorel Dumnezeu al Universului Cosmosului și Macrocosmosului nu am venit să fac război cu cel rău vrajmasul sau vrăjmașii ci vreau Pace între Dumnezeu Tatăl Ceresc și Opusul sau Vrajmasul sau Vrăjmașii .Adevăr .

Noapte bună, prieteni.